Kissanainen

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kissanainen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Imatra
 1. leikit on mielestäni ihan jees juttu!! Meidän häihin saa tulla leikkejä, kunhan niitä ei ole hirveästi! Minä olen niin tyhmä että olen valmis melkein mihin vain ( paitsi konttaaminen yms. puvun kanssa hankalat asiat) Kaasojen kanssa on ollut puhetta, ettemme halua tietää kaikkea mitä meille tulee. Olkoon meillekin jotain yllätystä! Me tykkäämme itse pelata kaiken maailman aliasta ja pictionarya ja pantomiimia , joten eikähön sieltä jotain sellaista myös tulekin... : Vaikka olen nähnyt samoja leikkejä juhlista toiseen, on niistä aina tullut erilaisia, sillä vieraat ja heidän asenne vaikuttaa ( ja tietenkin miten leikit on onnistuttu tekemään parin näköisiksi). Jos vieraana asenteesi on " hohhoijaa, taas tätä", niin totta kai niistä tulee tylsät juhlat! Asennetta kehiin!!!
 2. Enpä ole vielä asiaa niin kovasti miettinyt. Tuolla kaapissa olis pieni pullo Diorin Dolce Vitaa, joka on kyllä aika kiva. Tänään tosin pääsin pitkästa aikaa kaupoille ja kävin ohimennen laittamaan pääni sekaisin eri hajuista. Toi Escadan Sentiment olikin aika kiva - jäin sitä harkitsemaan. Sitten olis tietenkin Escadan kesätuoksu - oikein marjainen, nam! Ja Lancomen Miracle tuntui kans mukavalta... Koeta tässä nyt sitten päättää : Tosiaan on hyvä muistaa ettei sitten liikaa suhauttele niitä tuoksuja. Itsellänikin alkaa helposti päätä särkeä eikä ole kiva jos muidenkin tuoksut tunnistaa jo kilometrien päästä. Eli kohtuudella!! Eihän sen tuoksun tarvitse huumata kuin sulhasenne lähikontaktissa
 3. juu ei rahastusta meillekään! Tiedän ettei kovin moni sinne laittais un muutaman sentin - en meinaan itekkään laittaisi! Kyllä ne häälahjat ja matkat ja muut tulee vieraille maksamaan, ettei enää juhlissa viitsi ruveta viimisiä senttejä nyhtämään. Itselläni on toi sama ongelma juhlissa kuin muilla eli en kanna mukanani kuin pankkikorttia... Pitäs jonkun hankkia höylä, jos meinaa minua rahastaa ;D Tuohan on vanha perinne, mutta joskus on hyvä luopua vanhasta ja ottaa tilalle jotain uutta.
 4. - yhtenäinen tila oli ehdoton vaatimus - omat juomat sallittuja, omat huvit ja ei valomerkkiä ( ravintola ei ole meidän juttu) Hintaa tuli 550 erkkiä, sisältää paikan koristelun. Halvempaa kyllä etittiin, mutta... Aina ei voi voittaa! Vaihtoehtojakaan ei kyllä ollut liiemmin, joten piti ottaa se mikä vähänkään tuntui siltä. Sellaista paikkaa mitä ois haluttu ei ole täälläpäin edes olemassa, ei edes naapurikaupungeissa. Monet paikat on ihania ympäristöltään, mutta sitten ne oli sisältä niin pieniä. Pakko ajatella että vieraiden on mahduttava sisään jos sattuukin olemaan koiranilma. Ja kokemuksesta tila haluttiin yhtenäiseksi. On kurjaa olla jossain sivukammarissa, kun et ikinä tiedä mitä pääsalissa tapahtuu.
 5. Miltähän Finlanders levyltä toi biisi löytyy? En oo ennen kuullut ja olisi kiva kuunnella jotain " uusia" viisuja. Itse kovasti tykkään Yölinnun Sinun kanssasi, mutta en tiiä mitä se sulho nyt oikein meinaa... Maijan ja Jannen valssikin ois iiihana, mutta kun se oli vasta äskettäin kavereillamme, niin ei siksi sitä haluta. Muutenkin olis kiva löytää joku muu kuin " perinteinen", vaikka niissä niin kauniita kappaleita onkin.