Pink peony

Rouva
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Pink peony

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Täytyy tulla tänne vielä hehkuttamaan, että aivan upea paikka tuo Samui. Menkää ihmeessä. Varsinkin Peace Resort Samui -nimistä hotellia voin suositella ihan kaikille! Matka meni siis hyvin ja ilman kommelluksia. Paratiisi, jonne tahtoisin palata uudelleen. Oltiin pikaveneellä snorklaamassa, viidakkosafarilla vuoristossa....että se niistä örkkipeloista ja muista. Mitään pikkuliskoja kummempia en nähnyt.
 2. Kiitos vinkeistä! Mä alan olla ihan innoissani!
 3. Kiitos Amidala! Millähän malttais koko viikon olla ostelematta perjantaihin saakka Saavutaan aamuyöllä lauantaina ja lähdetään sunnuntaina. Vähän lyhyt reissu, mutta mies ei voi olla kauempaa poissa töistä... Me lennetään Finnairilla, mutta Samuille operoi tuo Bangkok Airways. Katselin kuvia meidän hotellin bungaloweista tripadvisorilta ja luin arvosteluja. Ihan tiiviiltä mökeiltä ne näytti, joten kai uskallan siellä nukkua. Kunhan olen tarkistanut kaappien ja sängyn alustat. Kissoista ja koirista tykkään vähän liikaakin..ennen matkaa päätän aina etten koske niihin, mutta niin vaan Turkissakin oltiin pari vuotta sitten ja hotellin pihalla oleville kissoille ostin raksuja, ja rannalla oleva kulkukoira sai jonkun herkkupalan, niin seurasi minua loppupäivän uuden herkun toivossa. Tinkiminen on kyllä just hauskinta..kauppias sanoo hinnan, niin sen voi huoletta puolittaa ja lähteä siitä vastaan.
 4. Varattiin häämatka Koh Samuille Peace Resort Samui hotelliin syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Ei olla matkusteltu ihan kahdestaan koskaan, eikä kumpikaan puhu sujuvaa englantia, joten vähän alkaa pikkuhiljaa jännittää, että mihin me vielä joudutaan. Kauhistuttaa, osataanko edes vaihtaa konetta Singaporessa mennessä ja palatessa Bangkokissa. Sitten pelottaa jos bungalowiin tulee käärmeitä tmv. örkkejä..ja uskallanko uida meressä..entäs altaassa..voihan sielläkin olla käärmeitä. Tiedetään..olen kova murehtimaan asioita.
 5. Minä annoin kaasolle tällaisen http://www.pinterest.com/pin/225250418837443603/
 6. Minun puku taitaa lähteä myyntiin, vaikka olenkin siihen kovasti kiintynyt. Se vie silti paljon tilaa säilytyksessä ja onhan sekin ihana ajatus, että joku muu saa viettää siinä päivän prinsessana
 7. Nukuttiin miehen kanssa mökillä kahdestaan ja mentiin ajoissa nukkumaan, mutta kyttäsin tunnin välein kelloa.. Aamulla nousin sängystä paljon aikaisemmin kuin olisi tarvinnut. Jännitti!
 8. Meillä häät 18.7.2015 ja tähän mennessä tehtynä: -kirkko varattu -juhlapaikka tiedossa (ei tarvitse varata/maksaa mitään), teltta hankittava myös vielä pihaan -catering alustavasti varattu (hinnat, menu ym. kaikki ihan auki) -morsiuspuku valmiina + kengät, laukku, tiara ja sukkanauha -kutsut osittain valmiit -vieraslistaa kasattu, mutta määrä heittelee 100-180 hengen välillä -kaasot ja bestman pyydetty -valokuvaaja varattu -kampaaja varattu Alkuun innostus oli kova ja tuli tehtyä kaikenlaisia hankintoja, mutta nyt olen rauhoittunut ja ei ihan niin paljoa ole tullut tehtyä viime kuukausina enää
 9. En tiedä voisiko jostain saada palkattua seremoniamestarin? Oikeastiko joku "kehtaa" kieltäytyä hommasta? Onpa surullista. Toki vastuutahan siinä on, että päivä sujuu hienosti. Mitä tehtäviä olette ajatelleet seremoniamestarin hommiksi?
 10. Tämähän olis hauska idea! Jos ostais tukkupakkauksia eri makuja jäätelöä ja vuokraisi/lainaisi jostain sellaisen tavallisen jäätelöaltaan... Kannet auki vaan ja kauha, jolla jokainen itse kaahii sopivan määrän jätskiä lautaselle... Karkkeja tarvistis olla paljon vähemmän kuin karkkibuffetissa. Tuliskohan jopa edullisemmaksi? Ja kinuski + suklaakastiketta. NAM!
 11. Tätä ketjua lukiessa tulee kyllä mieleen, että pitää mainita sulholle, kaasolle ja BM:lle, että on turha suunnitella strippareita meidän polttareihin. Sulhon oletan kyllä tuntevan minut ja tunteeni/ajatukseni reilun 8 vuoden kokemuksella. Minä todella pahoittaisin mieleni, jos kuulisin mieheni olleen tissibaarissa kavereineen. Sellainen mielestäni ei kuulu parisuhteessa elävälle, naimisiin menoa suunnittelevalle. Sitten on parempi olla sinkku, jos sellaisiin halajaa puhumattakaan mistään privatesta tai sylitansseista. Näin siis meillä. Ei tarkoita, että niin olisi pakko olla kaikilla. Itsestä sellainen ajatuksenakin tuntuu lähinnä pahalta. Minun polttareissa saa olla jotain jäynää ja extremeäkin, kunhan ei tehdä mitään mikä loukkaa puolisoani. Tehdään vain sellaisia asioita, mitkä voi sitten naureskellen selostaa sulhasellekin seuraavana päivänä. Samaa toivon toisin päinkin.
 12. Meillä vihkiminen klo.15.00. Juuri sopiva. Ehtii toiselta puolelta maata tulevat sukulaiset saapua paikalle ja on aikaa aamulla laittautua.
 13. Mulle tulee valkoinen aito helminauha ja siihen kuuluvat korvikset. Isäni toi ne joskus Kiinasta tuliaisiksi. Sopivat parhaiten pukuun. Toinen vaihtoehto olisi ollut Kalevala Korun Vanamo -sarja, josta minulla on kääty, korvakorut sekä rannekoru. Päädyin kuitenkin helmiin. Hiuksiin tulee tiara, sopivaa ei ole vielä löytynyt, mutta onhan tässä aikaa etsiä. Helmiä siinäkin luultavasti tulee olemaan.
 14. Meillä meni kihlojen kanssa niin, että mies maksoi molemmat. Opiskelin itse silloin ja mies oli jo työelämässä. Nyt vihkien kanssa menee luultavasti niin, että ne maksetaan yhteisestä "hääbudjetista", jota kerätään erilliselle häitä varten perustetulle tilille joka kuukausi vähän kerrallaan.
 15. Minulla n.10 kpl täysin valmiita kortteja, ja kun leimaan joka kirjaimen erikseen tekstiin, jokaisesta kutsusta tulee vähän erilainen. 50 korttia on tarkoitus tehdä. Materiaalit kaikkiin samat, mutta leimaamalla tulee yksilöllisiä. Ihanaa kun on aikaa, teen näitä aina välillä kun inspiraatio iskee ja kaiken muun suunnittelu tuntuu vielä niin kaukaiselta.