Jump to content
Naimisiin.info

jesanna

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

jesanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille ei tuu eikä käsittääkseni olla yksin! ;D
  2. Meillä kutsujina molempien vanhemmat joten ottavat myös ilmoittautumiset vastaan.Lahjalista puolestaan on yhdellä kaasoista (oma sisko) joten vaikka joutuukin kaksi puhelua tekemään niin ohjat pysyy käsissä...
  3. Musta toisaalta olis ihanaa mennä salaa naimisiin mutta toisaalta läheinen perhe ja suku joten halutaan että ovat mukana juhlimassa meijän suurta päivää!Rikin juttu oli tosi hyvä!
  4. Jotain valkoista saa olla mutta sen kanssa jotain muuta väriä myös.Puhtaanvalkoisissa ei saa muut kuin morsian astella hääpäivänä.
  5. Meillä ei ihan noin vielä ainakaan...Kesti 7v anopin ymmärtää että mä oon erillinen olio enkä puolisoni tossunpohja.Tein sen erittäin selväksi omaamalla omat mielipiteet asioista eivätkä tasan aina menneet anopin mielen mukaan.Meillä tilanne nyt tämä:molempien äidit mukana liikoja puuttumatta,maksavat osan kustannuksista ja päättävät itse miten pukeutuvat.Ongelma onkin seuraavanlainen:anoppi pitää vanhempiani rikkaina (ovat ehkä hyvin toimeentulevia mutteivät rikkaita,meitä on 5 lasta...)ja itseään varattomana (yhtä virheellinen arvio).Ensin piti mukamas jättää heidän sukunsa kutsumatta kun tulee liian kalliiksi.Sitten kutsutaankin kaikki kun sulhoni sanoi että rahaa emme ole pyytäneet kummankaan vanhemmilta vaan maksamme häät itse tarvittaessa.No,kun kyseessä onkin meidän rahat niin yhtäkkiä ei appiukolla mukamas ole pukua,anoppi tarvitsee hatun,ruoka ei saakaan olla ns. tavallista vaan vimpan päälle kunnon gourmet-ateriat...Kutsujakin ehdotti tehtäväksi ensin itse jopa paperia myöten mutta pian olikin jo sitä mieltä että ne tilataan jostain valmiina...No,mepä pidämme oman päämme ja anoppihan hyvin tietää ja tuntee MINUN jääräpäisyyteni.Ainakin toistaiseksi ei ole painostanut suuntaan eikä toiseen vaan uskoo kun sanotaan.Pelkää kaikkein eniten poikansa suuttumista...ihan kuin sulho nyt jonnekin katoaisi tai selkänsä kääntäisi!!!
  6. Meille laitetaan kutsuihin sekä ilmoitus lahjalistasta että tilinumero.On asuttu yli 7 vuotta yhdessä joten kaikenlaista tavaraa on nurkkiin kertynyt mutta on kauan ollut tarkoituksena pistää uusiksi esim. kahviastiasto...Erinomainen tilaisuus saada uusia ehkä vähän tyyrimpiäkin astioita kun itse ei aina raaski ostaa.Tilinumero on paikallaan mikäli joku haluaa muistaa rahalla;häämatkakassa sillä siis kasvaa.
  7. Mulla olkaimeton puku tähtäimessä eli korsettimalli enkä TODELLAKAAN aio olkapäitäni peittää!! Mutiskoot mummot rauhassa mut jos noin pitkälle perinteissä aikoo sukeltaa häittensä suhteen ni ketään loukkaamatta sanon että siinäpä työ ja tuska sitte muun stressaamisen lisäx!!!
  8. Se että jokin tärkeä asia menee pieleen,jotain olennaista unohtuu...Hääpäivänä varmaankin se kirkkoon tallustaminen isän käsipuolessa kun sulhanen näkee puvun ensimmäistä kertaa ja koko suku tapittaa odottavasti!!
  9. Meidät vihitään Haapajärven kirkossa kesällä 2005, juhlapaikkana (ainakin vielä) Furuhed.Ovat niin lähellä toisiaan ja kotimaisemissa.Vieraita kutsutaan n.110 lapset mukaanlaskettuna mutta piha hieman arvelluttaa...niin ahtaan näköinen etten tiedä miten hoidetaan parkkeeraukset...Hinta 350e ja siihen päälle 25e siivousraha.Pitopalvelu hankittava itse, juomat hommataan Tallinnasta.Vuonna 2002 tehty pintaremontti sisällä joten kaipa ne oranssit muovituolit on vihdoinkin pois kuvioista. Varattu tänään, huomenna katsomaan josko täyttää odotukset....Aika hyvin varauksia ens kesälle(nettikalenteri ei ajantasalla!!!)joten jos mielii sinne niin kannattaa kiirehtiä!!
  10. Meillä kans koittaa suuri päivä kesällä 2005, tarkemmin siis 30.7. Alunperin päivä oli 6.8 mut kun alettiin juhlapaikkaa varailemaan niin täyttä on!! Alustavasti varattu Kirkkonummelta Furuhed joka on tarpeeksi iso (vieraita n.110) mutta epäilyttää melkein olemattomat parkkitilat...Muitakin olisi sieltä suunnilta mutta olis kiva kuulla muiden mielipiteitä Kirkkonummen juhlapaikoista ja samalla myös hyvistä pitopalveluista!!
×
×
  • Create New...