Rianna_

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Rianna_

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday June 23

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kävinpä tuossa torstaina ottamassa ripsienpidennykset häitä varten, kun on joskus aiemminkin sellaiset ollut. Ajattelin, että olisi kiva olla omissa häissäkin ripset. Noh, eipäs siinä sitten mitään, silmät menivät samana päivänä aivan punaisiksi pupillien alapuolelta ja kipeytyivät samalla. Koskaan aiemmin ei tällaista reaktiota ollut tullut, kun mulla on pari kolme kertaa pidennykset ollu. Neljä päivää tuota punoitusta ja särkyä kesti, ja nyt alkaa silmät rauhoittua pikkuhiljaa. Ehdin jo panikoida ja miettiä, täytyykö otattaa ripset pois, kun tulevana lauantaina on häät. Huh, suosittelen minimoimaan riskin ja ottamaan ripset niin, että ne ehtii huollattaa kerran ennen häitä. Itse en edes hoksannut ajatella mitään allergiaa/silmien ärtymistä, kun ei ollut aiemmin tullut mitään, mutta niinpä vaan kävi toisin kun menin eri paikkaan niitä laitattamaan (en asuu enää siellä, missä aiemmin niitä oon laitattanut).
 2. Vanhemmat maksavat suurimman osan meillä. Itse maksamme sormuksen ja jotain pienempiä kuluja, vaikka vanhemmat ovat kertoneet haluavansa maksaa kaiken. Tuntuu kuitenkin kivemmalta itse myös osallistua kustannuksiin edes vähän.
 3. Näin jälkiviisaana voin sanoa, että parempi ottaa ilmoittautumiset vastaan itse. Meillä meni ilmoittautumiset vanhemmille, eikä sinänsä ollut mikään ongelma, paitsi että helposti näin sitten tulee juurikin niitä kutsumattomia vieraita. Eivät uskalla sanoa sukulaisille suoraan, vaikka on kuinka yritetty painottaa että ei ylimääräisiä tilanpuutteenkaan vuoksi voida ottaa.
 4. Onneksi täällä on muitakin, jotka hääpaikan valintaa ovat katuneet. Minulle iski muutama kuukausi sitten myös ahdistus meidän hääpaikan suhteen. Nyt kuitenkin tämä on mennyt ohi, kun koristelut ym. itse väkerrellyt jutut alkavat olla valmiina ja kokeilin jossain vaiheessa koekattaustakin ihan vain oman ahdistukseni helpottamiseksi. Toinen, joka minua on mietityttänyt ja päätinkin sen sitten vaihtaa, oli paikka, josta otan meikin. Näin kuvia tämän tekemistä meikeistä ja sitten iski paniikki, että omastani ei tule hyvä kun kuvat meikeistä eivät minua miellyttäneet (olen melko vaativa meikin suhteen ). Sain vaihdettua onneksi kuukauden varoitusajalla eri meikkaajan ja nyt olen tyytyväinen - toivon mukaan olen vielä juhlapäivänäkin . Olen myös jahkaillut meidän kuvaajavalinnalla yms. Toivottavasti ei enää mitään viime hetken ahdistusta tule!
 5. Näin oletimme mekin, mutta niinpä vain sulhoni serkku ilmoitti tuovansa avecin mukanaan. Meillä rajattiin kutsuttavat niin, että avo- ja aviopuolisot kutsutaan luonnollisesti molemmat, mutta ei satunnaisia tyttö- tai poikaystäviä. Yksi kutsumaton vieras meille tulee, ja voitiin tämä hyväksyä, sillä kaikki eivät päässeet tulemaan. Jotenkin kuitenkin ajatus tuntemattomista ihmisistä omissa häissä tuntuu vieraalta. Onneksi näitä ei ole kuin yksi
 6. Mieheni aloitti myös juuri uudessa työpaikassa ja hänen osaltaan ainakin oltiin suosiollisia vapaiden suhteen. Etenkin jos on hyvissä ajoin liikkeellä.
 7. Ainakin sen verran tiedän, että maistraatissa ei välttämättä ole tietoa mahdollisesta rippikoulun käymisestä, eli ottaisin ensimmäisenä sinun osaltasi yhteyttä kirkkoherranvirastoon ja sieltä varmaan neuvovat miten toimitaan. Eikös vapaakirkko kuitenkin ole kristillinen suuntaus? Tuossa linkissä ainakin kerrotaan, että silloin voi saada kirkollisen vihkimisen ja tietääkseni kirkkoherranvirasto suorittaa sitten esteiden tutkinnan. Tuskin kahdesta paikasta tätä tarvitsee tehdä. http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/DD9DF26C990EE54CC225708400437210?Open
 8. Olen itse saanut seuraavanlaisista henkilöistä suosituksia, mutta tosiaan en ole itse päässyt heidän käsittelyssään käymään kun heille ei minun päivänäni enää löytynyt aikoja. Meikkaajiksi suositeltiin Henni'sistä Noraa tai kauneushoitola Mikkelistä Millaa. Työn jäljestä en itse tiedä, sillä nämä perustuvat nyt itse saamiini suosituksiin. Kauneushoitola Mikkelissä ainakin oli tosi kivanoloista ja ystävällistä asiakaspalvelua ja sinne olen menossa laitattamaan kynnet häitä varten. Keskustan Groovestylessä Sanna Piili on kovin kehuttu kampaaja ja suorittanus mestarikampaajatutkinnonkin. Itse olen hänelle menossa hääkampaukseen.
 9. Meillä kun on häät eri paikkakunnalla kuin itse asutaan, niin keskiviikosta seuraavaan maanantaihin on tarkoitus jättää aikaa häiden järjestelyyn eli neljä päivää vapaata. Häät on siis lauantaina. Luulisi tuossa ehtivän asiat hoitaa
 10. Meilläkin häät 27.6. Paikkakuntana Mikkeli.
 11. Minä taas suosittelen lämpimästi Tyynelää! Vaikka sovitin pukuja kiireisenä päivänä, oli sovitustilanne rauhallinen ja palvelu asiantuntevaa. Kaikki puvut, joita sovitin neulattiin minulle sopiviksi. Muutenkin Lavemin puvut tuntuivat istuvan hyvin päälle! Tämän jälkeen vuorossa oli Rosamor. Menin hieman ennen sovittua aikaa liikkeeseen eikä minua ja seuralaistani edes tervehditty meidän astuessa sisään liikkeeseen. Ensivaikutelma oli siis huono. Sovitusvaiheessa myyjä oli kovin kiireisen oloinen ja töksäytteli minulle vastauksia esittämiini kysymyksiin. Koska palvelu oli huonoa, sovitin kahta pukua ja lähdin pois. Varmaankin hiljaisena aikana palvelu on parempaa, tiedä häntä.
 12. Kerronpa minäkin kokemuksia Jyväskylän Juhla-asusta. Olen käynyt siellä nyt pari tai ehkä kolmekin (?) kertaa sovittelemassa pukuja. Palvelu tuolla liikkeessä on ihan ok, mutta ei kovinkaan ihmeellistä minusta. Kummallakaan kerralla myyjät eivät ole suositelleet minulle mitään pukuja tai asusteita, itse valkkasin muutaman, joita sitten sovitettiin. Kaikki puvut, jotka valitsin sain kyllä sovittaa rauhassa myyjän avustuksella. Liian varovaista palvelua eikä oikein ole asiantuntemusta siitä, millainen puku voisi sopia... Täytynee suunnata toisille paikkakunnille puvun ostoon.
 13. Onkos täällä vielä eloa? Vinkkejä hyvistä meikkaajista kaipaisin
 14. Onko sulla Riuttalanhovista kuvia? Olis kiva nähdä se paikka kun ei tullut sitä käytyä katsomassa.