Jump to content
Naimisiin.info

Niina--

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Niina--'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä häissä soitti bilebändi No Problem ja voin suositella! Upea laulaja ja taitavat soittajat saivat vieraat viihtymään tanssilattialla koko illan.
  2. Niina--

    Kokemuksia: lapset häissä

    Lapset toivat häihin mukavaa vilskettä ja toimintaa. Mielestäni lasten on hyvä päästä osallistumaan juhliin, joissa he tottuvat olemaan vieraiden ihmisten keskuudessa ja onhan juhlat jännittävää vaihtelua lapsillekin. Mieheni kummityttö (5 v) oli koko häitä edeltävän viikon miettinyt, minkä mekon hän laittaa häihin ja mikä mekko sopisi isänsä kravaatin väriin. Suloista!
  3. Niina--

    Kuinka pian avasitte lahjat?

    Me avasimme lahjat juhlapäivän iltana. Lähdimme juhlista hyvissä ajoin sviittiimme, laitoimme saunan lämpiämään ja saunan lämpiämistä odotellessamme kävimme läpi lahjat sekä kortit.
  4. Me haaveilimme antavamme syyshäissämme vieraille lahjaksi heijastimet (esim. sydämen malliset), mutta heijastimet osoittautuivat melko kalliiksi, joten jäivät antamatta...
  5. Itse huomasimme, että jos jossain olisi halunnut säästää, olisi ehdottomasti pitänyt karsia vierasmäärää. Ruoka ja juoma kuitenkin on se suurin menoerä, järjestipä juhlat ravintolassa tai pitopalvelun avulla. Asia, jossa säästimme, oli hääauto. Koimme, ettemme halua maksaa useita satasia vanhasta/hienosta hääautosta, jota vieraat eivät näe muulloin kuin meidän lähtiessämme kirkon pihasta. Epäilen, että kenenkään fiilis olisi latistunut siitä, ettei meillä ollutkaan mitään museoautoa vaan tylsä perus farmariauto.
  6. Niina--

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Klo 9: Kampaaja Klo 10.30: Meikki Klo 12.15: Lähtö kirkolle --> Välihuomio: Vaikka aamulle oli olevinaan varattuna todella hyvin aikaa valmistautumiseen, tuli lopulta jopa hieman kiire, joten aamupäivän valmistautumiseen kannattaa varata kunnolla aikaa. Klo 13: Vihkiminen Klo 13.30 - 14.30: Valokuvaus Klo 15: Alkumalja, onnittelut Klo 15.30: Ruokailu + kahvit Huomio: Ruokailut menivät 80 hengen häissä todella nopeasti ja olimme varanneet "liikaakin" aikaa ruokailuille. Sinänsä tämä ei haitannut, koska vieraille jäi ruokailun ja kahvin jälkeen hyvin aikaa seurustella ja hengähtää. Klo 17-19: Ohjelmaa, lauluesityksiä, puheita. Klo 19: Häävalssi Klo 19-22: Bändi soittaa Klo 22: Iltapala
  7. Niina--

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä ystävä lauloi John Legendin All of me ja toinen ystäväni säesti pianolla. Papille tämä oli OK ja mielestämme kyseinen kappale sopi hyvin myös kirkossa esitettäväksi. Mitään virsiä ei siis ollenkaan laulettu, koska virret nyt vaan eivät tuntuneet meidän jutulta.
  8. Niina--

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Isä kirkkoon mentäessä ja bestman kirkolta juhlapaikalle.
  9. Me pidimme häät Kolilla (Sokos Hotel Kolin Grill it! -ravintola). Upeat maisemat, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. En voi kuin suositella!
  10. Itse suosittelen Tampereen Finlaysonilla sijaitsevaa Aurifaber nimistä koruseppää. Loistava palvelu, sormus tehtiin juuri sellaiseksi kuin halusinkin ja sovitussa aikataulussa. Hintakaan ei ollut kivien laatuun ja työn jälkeen nähden paha. Kultaliikkeiden valikoimasta en löytänyt mieleistä ja nyt sain juuri haluamani sormuksen paremmilla kivillä ja juuri oikean kokoisena. Suosittelen!
  11. Itse voin suositella Joensuun seudun kukkakaupoista Reijolassa sijaitsevaa Kellokukka nimistä kukkakauppaa. Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja hinta oli todella kohtuullinen! Ison ja näyttävän morsiuskimpun, vieheiden (4 kpl) ja 10 pöydän pöytäkukkien hinnaksi tuli 170 e, kun keskustan liikkeissä pelkästä morsiuskimpusta olisi saanut maksaa noin 100 e... Suosittelen!
×
×
  • Create New...