Noonis_aussie

Rouva
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About Noonis_aussie

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. From the album Myydään

 2. From the album Myydään

 3. From the album Myydään

 4. From the album Myydään

 5. From the album Myydään

 6. From the album Myydään

 7. From the album Myydään

 8. From the album Myydään

 9. Meillä meni reilu $4000 meidän aussihäihin, 45 vierasta. Vihkiminen ulkona puistossa, juhlat meillä kotona cocktail-bileiden muodossa. Suurimmat menoerät oli catering-firma ruokatarjoiluun, viinat ja baarimikko drinkkeihin ja siviilivihkijä. Pukuun olis tietty kans voinu upottaa tonneja tonnien perään, mutta mä tilasin omani netistä. Tämä siis lännessä. Mun blogissa ja päiväkirjassa lisää meidän kaksista häistä.
 10. Tässä omat sormukset, haettiin torstaina sepältä. Vihkiin oli ostettu 7 timanttia, mutta seppä olikin laittanut niitä 9.. kyseessä ei kyllä ollut mitkään suuret kivet, vaan 0.015 karaatin pikkublingblingit. Valkokultaa, pyöreät reunat ja painoa reilu 4 grammaa kaikkineen. Kihlassa taas on iso emerald-hiottu kunziitti keskellä ja 10 kpl 0.04karaatin timanttia reunoilla. Vihkisormus näytti myös tosi kauniilta itsekseen, ja niin tuun sitä töissä käyttämäänkin. Nyt täytyisi odottaa vielä pari kuukautta!
 11. From the album noonis_aus

 12. From the album noonis_aus

 13. From the album noonis_aus

 14. From the album noonis_aus

  hääkakun ensimmäinen treeniversio
 15. Susennai, meillähän on sitten sama hääpäivämäärä! Mä oon varannut jo ajan kampaajalle plus meikkaajalle samasta paikasta, samoin koekampaukseen ajan ennen joulua. Kukat tulee kaverin äidin kautta, ja ne onkin seuraavana to do-listalla. Ei ole vielä mitään mielikuvaa, millasen kimpun haluisin tai muita kukkia. Kaasoille tulee tekokukista tehdyt turkoosit rannekekukat, ne on työn alla nyt. Hommia riittää, etenkin kun sitä ennen olis vielä meidän Australian häät juhlittavana.