Jump to content
Naimisiin.info

Noonis_aussie

Rouva
  • Viestit

    125
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Noonis_aussie kaikki viestit

  1. Meillä meni reilu $4000 meidän aussihäihin, 45 vierasta. Vihkiminen ulkona puistossa, juhlat meillä kotona cocktail-bileiden muodossa. Suurimmat menoerät oli catering-firma ruokatarjoiluun, viinat ja baarimikko drinkkeihin ja siviilivihkijä. Pukuun olis tietty kans voinu upottaa tonneja tonnien perään, mutta mä tilasin omani netistä. Tämä siis lännessä. Mun blogissa ja päiväkirjassa lisää meidän kaksista häistä.
  2. Tässä omat sormukset, haettiin torstaina sepältä. Vihkiin oli ostettu 7 timanttia, mutta seppä olikin laittanut niitä 9.. kyseessä ei kyllä ollut mitkään suuret kivet, vaan 0.015 karaatin pikkublingblingit. Valkokultaa, pyöreät reunat ja painoa reilu 4 grammaa kaikkineen. Kihlassa taas on iso emerald-hiottu kunziitti keskellä ja 10 kpl 0.04karaatin timanttia reunoilla. Vihkisormus näytti myös tosi kauniilta itsekseen, ja niin tuun sitä töissä käyttämäänkin. Nyt täytyisi odottaa vielä pari kuukautta!
  3. Albumista noonis_aus

    hääkakun ensimmäinen treeniversio
  4. Noonis_aussie

    Tammikuu 2015

    Susennai, meillähän on sitten sama hääpäivämäärä! Mä oon varannut jo ajan kampaajalle plus meikkaajalle samasta paikasta, samoin koekampaukseen ajan ennen joulua. Kukat tulee kaverin äidin kautta, ja ne onkin seuraavana to do-listalla. Ei ole vielä mitään mielikuvaa, millasen kimpun haluisin tai muita kukkia. Kaasoille tulee tekokukista tehdyt turkoosit rannekekukat, ne on työn alla nyt. Hommia riittää, etenkin kun sitä ennen olis vielä meidän Australian häät juhlittavana.
  5. Tipzilla, suosittelisin enemmin ajamaan Queenstownista Milfordiin, jo itse ajomatka on huikea, ja tekemään kunnon puolipäivä-melonnan vuonossa. Risteily oli pieni pintaraapaisu vuonon upeudesta, vaikka hieno kokemus sekin. Ja tosiaan, Glenorchy on upea! Me yövyttiin siellä jossain rannalla freedom camping-meiningillä yks yö. Mulla on blogissa juttua meidän NZ-reissusta tän vuoden alusta, jos kiinnostaa (noonis.blogspot.com). Oli huikea reissu, vaikka ajomatkat oli ajallisesti välillä pitkiä. Wellington on ihana, Auckland sen sijaan varsin ankea city. Ylipäätään rakastuin Eteläsaareen paljon enemmän.
  6. Mä olen koonnut lahjalista.netiin meidän Suomihäitä varten nyt toiveita. Hieman suomalaista designia, mikä mahtuis ees jotenkuten matkalaukuissa takaisin kotiin, ja parit lahjakortit minihäämatkaa varten (2 yötä Turussa, sehän on stadilaiselle kun ulkomaille menisi ). Aussihäitä varten ollaan koottu vinkkejä paikallisen Stockan lahjapalveluun, ja sitten juhlassa on myös Wishing Well, aussien tapa ohjata rahalahjat kauniisti ja sievästi pieneen pahvi"kaivoon" juhlapaikalla. Usein korttiin kirjoitetaan joku toivomus, ja monet parit laittaa kuoren ja kortin kutsun mukana tähän Wishing Welliin! Mä en tiedä, mennäänkö ihan niin pitkälle...
  7. Hassu kysymys.. meillä on ollut täysin yhteiset rahat ja vain yksi tili talon ostosta lähtien, jo ennen kihloja. Yhdessä siis maksettiin kihlasormus ja yhdessä maksetaan vihkisormuksetkin, niinkuin kaikki muukin. Ei ole mun ja sun rahoja, vaan on meidän rahat ja yhteiset tulot, jotka ovat vuorotellen olleet erikokoiset. Yhdessähän tässä on tarkoitus elämää jatkaa eteenpäin, joten yhdessä hoidetaan rahajututkin eikä ole toistaiseksi tarvinnut kinastella rahasta, kun molemmilla on samat sävelet asioiden tärkeysjärjestyksessä.
  8. Mulla on tiedossa ajankohdat jo etukäteen ihan käytännön syistä. Täällä Aussilassa ei voida jättää koiraa yksin, ja vuorotyön takia on pakko pyytää vapaat ennakkoon polttareiden ajalle. En usko, että kaaso ja kaksi polttareihin osallistuvaa kaveria töistä tämän ohi juonisivat mitään. Suomessa taas viikonloppuja on rajatty määrä ja niistä menee yksi saapumis-jetlagissa, yksi joulun jälkeen mökillä ja yksi sitten häiden jälkeen, joten kahdesta vaihtoehdosta sumplittiin kaasojen kanssa parempi, jotta voin alkaa suunnittelemaan muuta reissuohjelmaani. Olen antanut listat ihmisistä, joiden toivoisin pääsevän polttareihin, mutta muuten en halua tietää järjestelyistä mitään. Toki kaasojen kanssa vähän juteltiin mistä tykkään ja mistä en, mutta ei muuten. Jos tilanne olisi toinen ja asuisin pysyvästi Suomessa, olisi yllätysajankohta aika ihana, vaikkakin vaikea järkkää.
×
×
  • Create New...