Jump to content
Naimisiin.info

Siamese

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Siamese kaikki viestit

  1. Ihania polttaritarinoita teillä! Tuo oli aivan loistava idea, mikä T.I.:n polttreissa oli aluksi, että morsian joutui allekirjoittamaan sopimuksen, ettei peru kenenkään hääkutsuja polttareiden vuoksi
  2. Ihania polttaritarinoita teillä! Tuo oli aivan loistava idea, mikä T.I.:n polttreissa oli aluksi, että morsian joutui allekirjoittamaan sopimuksen, ettei peru kenenkään hääkutsuja polttareiden vuoksi
  3. Voi apua miten kurjia polttarikokemuksia täällä morsioilla on ollut..! En tiedä oliko näitä viisasta käydä lukemassa omia polttareita jännittäessä..
  4. Meidän vieraslistalla on nyt 39 henkeä ja tuskinpa se tuosta monella ihmiselle nousee. Pienet häät siis kyseessä. Mutulla heittäisin että yleensä "normaaleissa" häissä taitanee olla semmoinen 80-100 vierasta?
  5. Me ollaan hääyö hotellissa, joskin tehtiin vähän kompromissia hinnan vuoksi eikä valittu kalleinta sviittiä vaan suurinpiirtein kohtuuhintainen huone. Kotiin olisi tuntunut vähän ankealta mennä, mutta toisaalta hirveitä hintoja ei oltu valmiita maksamaan muutamasta tunnista, kun häämatkalle lähtökin on aika pian häiden jälkeen.
  6. Yksi häämatkan valintakriteeri oli, että matkalle pästään pian häiden jälkeen. Häät lauantaina ja lähtö häämatkalle on tiistai-aamuna klo 8:00.
  7. Siamese

    Kukkabudjetti

    Meillä kukkubudjetti on erittäin pieni, pöytiin ajattelin maljakkoon pelkkää harsokukkaa ja itselleni tulee kimppu. Ehkä niillä pärjätään ja saadaan pidettyä budjetti 50€:n tietämillä?!
  8. Siamese

    Valmiina tilatut kutsut

    En ole itse askarrelluissa nähnyt (ainakaan vielä ) itseä miellyttävää yksinkertaista ja modernia tyyliä. Luulen että joudumme tilaamaan kutsut valmiina.
  9. Valkoinen, musta ja hopea meillä
  10. Meillä sulho ei jostain syystä halunnut bestmania, ei kuulemma halua vaivata ketään moisella hommalla. Minulla on silti 2 kaasoa auttamassa häähommissa.
  11. Jotenkin tuntui alusta asti selvältä, että otan miehen sukunimen kun kerta naimisiin mennään. Meillä on tosin molemmilla kyllä tuikitavalliset suomalaiset sukunimet että sen puolesta ei niin mitään väliä.
  12. Meillä tulee hääpäivä rakentumaan niin, että ihan lähimmät sukulaiset (alle 10 hlöä) tulevat juhlapaikalle aiemmin päivällä todistamaan vihkimistämme ja kahden tunnin päästä siitä alkavat juhlat, johon loput vieraista saapuvat paikalle. Nyt yritän miettiä, mitä pientä ja edullista suolaista laittaisimme tarjolle kauemmin paikalla patsasteleville vieraille, ettei heille ihan ehtisi tulla kamala nälkä ennen ruokailua.. Ideoita? Mitään kovin suurta ei ole tarkoitus tarjoilla, olisi mukava jos tästä ei tarvitsisi isoja rahoja maksaa pitopalvelulle mutta olisi mukava kuitenkin vieraita jollain pienellä eväällä huomioida.
  13. Me olemme alustavasti suunnitelleet, että vieraille tarjotaan -alkumaljat - 2 kaatoa viiniä ruoan kanssa (vaihtoehtona tarjolla olutta/siideriä) - avecit kahvin kanssa Ja loput juomat vieraat voivat sitten ostaa itse. Mukava olisi enemmänkin tarjota mutta ihan riittävän kallista tulee jo näistä..
  14. Laskeskelin viime viikolla, että juomiin pitäisi mennä maksimissaan 800€. Tuntuu vaan kohtuuttoman suurelta määrältä rahaa alkoholiin, kun vieraslistalla on vain 39 hlöä..! A-oikeudet nostaa toki hintaa mutta kyllä haluaisin todella juomien osalta maks. 600 eurolla selvitä..
  15. Hmm, uutta tulee olemaan ainakin sormus, vanhaa (käytettynä ostettu) häämekkoni, lainattua siihen liikkeestä lainaksi saamani alushame mutta sinistä puuttuu. Lainaksi saisin myös ystäväni kauniin tekoturkiskeepin ja se olisikin tosi ihana, mutta ehkä elokuun alun häihin vähän hupsu..
  16. Kai aika perinteisesti, meillä mies maksaa sormukseni.
  17. Siamese

    Kuka maksaa sormukset?

    Minä maksoin miehen sormuksen ja mies maksoi minun sormukseni, eli vähän niinkuin yhdessä hoidimme maksupolitiikan
  18. Tuo mintcreamin kivet vieraskirjana on ensimmäinen idea, mikä yhtään kolahtaa. Tuota voisi harkita, muita yhtä hyviä ideoita en ole vielä löytänyt.
  19. Vuotta aiemmin. Mikä saattoi olla vähän liian aikaisin, koska nyt 6kk ennen häitä ostin toisen, unelmieni mekon ja joudun laittamaan tuon ensimmäisen myyntiin.
  20. Hääviikolle on varattu koemeikki ja koekampaus. Tuntuu ehdottomalta jutulta minusta!
  21. Hieman alle 6kk häihin ja sormus ostettu eilen. Nyt vain odottelen, että saapuu oikeassa koossa liikkeeseen ja saan sen kotiin ihasteltavaksi! Kuinkahan sitä muka malttaa olla sovittelematta kokoajan..!?
  22. Ihastuin pari kuukautta sitten Sandbergin valkokultaiseen Aamukaste II-sarjan sormukseen eikä mikään muu sormus ole ollut yhtä kaunis. Joten nyt on hankinta sitten tehty
  23. Minulla on 2 kaasoa jotka hankkivat itse mekkonsa, toki makutuomarina voin olla ja olen toivonut että pukujen väri osuisi teemaväreihimme ja tämä oli kaasoille ihan ok Bestmania meillä ei ole.
  24. Morsian 30 vuotta ja sulho ehtii täyttää 35 vuotta enne häitä. Vanhoja ollaan
×
×
  • Create New...