-kastehelmi-

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About -kastehelmi-

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

260 profile views
 1. Täällä ei ole mitään edullisia juhlapaikkoja eikä tule mieleen yhtäkään jossa voisi yöpyä (no jos koko häät hotellissa...).Hääpaikka on ja varausmaksu maksettu,näitä ei enää voi muuttaa.Vieraat ei vielä tiedä koko häistä,mutta lähisuku kyllä (jotka epäilee,että porukka voi ajaa kotiin häoden jälkeen).Eli lähisuku kauempaa mietti,että vieraat sieltä eivät yöpyisi hotellissa,vaan vetäisuvöt tuon 2×300-400 km samana päivänä. Toki mikään ei ole totta ennen kuin on oikeaa tietoa,mutta spekuloihan sitä nyt itse tätä päässään ja näkee tietysti sen pahimman vaihtoehdon todennäköisimpänä...ymmärrän tietysti,että hotelli maksaa,mutta harmittaa toki jos panostaa paljon aikaa ja rahaa häihin,jotka sitten lässähtäisi tällaiseen.Apuvaaaa!
 2. Meillä on häät samalla paikkakunnalla jossa asumme.Suurin osa tai ainakin puolet vieraista tulee häihin kaukaa (n.300-400 km päästä).Ajattelimme,että suositellaan vieraille hotellia ja yritämme neuvotella hinnat edulliseksi.Hotellin ja juhlapaikan väli taittuu meidän hoitamalla tilausajolla mennen tullen. Nyt kuitenkin olen kuullut vähän pohdintaa puolison perheen suunnalta,että nämä vieraat saattavat lähteä yöksi kotiin! Minusta hankalan kuuloinen ajatus ja itse olen yöpynyt näissä tilanteissa hääpaikkakunnalla hotellissa. Nyt tietysti iski vähän paniikki,että onko iso osa vieraista ajamassa tuon pitkän matkan mennen tullen samana päivänä ja ovat näin ollen kuivin suin,lähtöfiiliksillä ja väsyneitä. Asialle ei toki mitään mahda jos näin käy,mutta harmittaahan se tietysti. Halusimme kuitenkin pitää häät omalla asuinpaikkakunnalla,koska se helpottaa järjestelyjä,jotka teemme lähinnä kaksin ja vaikea olisi ollut etsiä hääpaikkaa,pitopalvelua jne. tuolta kaukaa.Luulimme,että kuljetus jonka järjestämme ratkaisisi asian.Miksi edes lähteä häihin jos se merkitsee 600-800 km ajomatkaa juhlapäivänä...onko tässä nyt toinenkin paniikin aihe... Noh.... onko teillä kokemusta?
 3. Hei! Kokemuksia tilasta kaivataan.Nykyinen hinta viikonlopusta on 900 e.Lauantaina tila pitää olla tyhjä klo 00,mikä on harmi.Kuinka tiukkoja tästä ollaan?Mihin aikaan olette su luovuttaneet avaimia?Onko teillä kokemusta vihkiminen Tuomiokirkossa ja juhlat Lagstadissa yhdistelmästä?Onko Lagstadissa ulkokalusteita (olette hommanneet jostain?).