Joppis

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Joppis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Aikanani tämä viestiketjun aloitin, niin voisin nyt varmaan vähän omia tuntemuksia jälleen tuoda esiin. Nyt olen elellyt uudella sukunimelläni reilut 2 vuotta ja olen kyllä sisäistänyt sen täysin. Tyttönimeni tuntuu jotenkin vieraalta nyt. Toisaalta minulle ei alun alkaenkaan nimenmuutos ollut kriisin paikka mutta kyllähän se ihan alkuun oli vähän outoa. Luulen kyllä, että ystävilleni ja tuttavilleni oli vaikeampi mieltää minut alkuun avionimellä eikä tyttönimellä. Mutta nämähän ovat jokaisin ihan omia päätöksiä ja jokainen tehköön valintansa sen mukaan mikä oikeammalta tuntuu. Ja voihan sen sukunimen sitten joskus vaihtaa, jos tuntuu siltä. Itse olen kyllä kokenut, varsinkin nyt kun tuota jälkikasvuakin on, mukavalta, että meillä kaikilla on yhteinen sukunimi.
 2. Minun mielestäni ei kannattaisi lähteä arvostelemaan muita hotelleja kuin niitä missä on ollut. Juuri käytiin katselemassa kuvia ja kuuntelemassa tarinoita mieheni veljen ja hänen vaimonsa häämatkasta Samuilla ja he majoittuivat juurikin tuolla Coral Bay Resortissa. Ainakin niiden kuvien mukaan hotelli oli erittäinkin viehättävä. Itse olemme myös olleet Samuilla, tosin hotellina oli Central Samui Beach Resort. Mutta nämä nyt on niin mielipide asioita, toinen tykkää toisesta ja toinen toisenlaisesta.
 3. Kyllähän noita kiloja muutama on tullut mutta syynä tähän lienee kesän monet riennot ja lomailut sekä se, että raskauduin aika pian naimisiin menon jälkeen eikä laihduttaminen nyt oikein olisi suotavaa...
 4. Tässä pari kuvaa Samuilta Central Samui beach resortista: [glb]Edestä:[/glb] [glb]Näkymä aulasta merelle päin:[/glb] [glb]Osa uima-allasta:[/glb] [glb]Aurinkotuolialuetta:[/glb] Ja pikkuvinkkinä hotellin lähellä on pääkadun oikealla puolella, kun lähtee "keski" Chawengia kohti hotellilta pieni ruokapaikka, jonka nimi on joku Soya... tai sinnepäin. Sieltä saa hyvää ja erittäin halpaa thaimaalaista ruokaa, varmaan suurin osa annoksista alle 50 bahtia. Toinen hyvä ruokapaikka, jos pihviä välillä halajaa, tosin hieman kalliimpi, on Chaweng Regentin lähellä oleva Churrasco.
 5. Meidät vihitiin Vanhassa kirkossa 28.5.2005. Meteliä en ainakaan minä mitenkään huomannut. Alttarilta lähdettiin suoraan kävelemään sisääntulo-ovia kohti. Siellä on erittäin pieni Morsiushuone, jonne päästiin piiloon. Bestman ja morsiusneidot ohjasivat vieraat sivuovista ulos. Tuo Morsiushuone on siis vain pieni tila, kun kirkkoon tullaan sisään niin se on vasemalla puolella ja urkuparvelle portaat oikealla puolella.
 6. Hei! Me tuossa kesäkuun alussa asustelimme tuolla Central Samuissa. Aikas luksus hotelli. Aamiainen oli riittoisa, hotellin henkilökunta ystävällistä, varsinkin hotellin allasalueella olevien baarien, joista sai mm. hyviä toasteja, henkilökunta jutteli mielellään ja hyvällä englannin kielellä. Kannataa muuten etukäteen ilmoittaa, että on häämatkalla. Meillä ainakin oli hotelli muistanut kivalla pikkuyllärillä. Ainoa "negatiivinen" asia, tai negatiivinen on ehkä väärä sana, mutta ainakin näin kesäkuussa siellä oli sammakoita aikas paljon. Ensimmäisenä iltana iski epäilys, että saako unta ollenkaan, kun sammakot kurnuttelivat. Mutta en tiedä tottuiko niihin vai eikö ne enää niin kovaa kurnutelleet. Myös lintuja ja pieniä liskoja näkyi aikas paljon hotellin alueella. Voin illalla yrittää laittaa joitakin kuvia hotellilta. Me tykättiin kyllä kovasti. Ei muuta kuin rentouttavaa matkaa!
 7. Meillä pappi kehoitti suutelemaan sanoen miehelleni: No nyt saat ensimmäiset kerran suudella vaimoasi! Ja mehän moiskautettiin kunnon pusu siihen. Jotkut kuvat siitä hetkestä on kyllä hassun kivan näköisiä.
 8. Meilläkin oli täydellinen päivä tosin nähtävästi viikkoa LIL-LIn jälkeen. Ja minulla myös sukkanauha oli pudonnut ennen aikojaan ja pikkuveljeni joutui kaupasta hakemaan uuden... Eli minun ohjeistukseni myös on, että laittakaa sukkanauha vasta juuri ennen sen heittämistä.
 9. Paolan kysymykseen minulla ei ole vastausta mutta suosittelen Harri Luomaa, jos lähtee jotain tiettyä pappia pyytämään. Hän vihki meidät eilen ja oli erittäin mukava. Puhe oli juuri meille tehty ja siinä oli kivasti ripoteltuna mitä olimme hänelle meistä kertoneet. Useampikin vieraista kysyi oliko pappi meille ennestään tuttu, kun kuulosti kuulemma siltä mutta emme siis olleet pappia ennen näitä hääjuttuja tavanneet.
 10. Itse en lähtisi vertailemaan sitä mitä pukuun on investoinut ja mitä sormukseen sillä häissä on niin paljon muutakin missä säästää. Jokaisella tietysti on oma makunsa mutta minä ainakin saan haluamani sormuksen. Hintaa sille tulee 450 euroa, jota pidän kohtuullisena. Mitään isoa timanttia ei tule, koska en pidä sellaisista. Sormus tulee minulle jokapäiväiseen käyttöön enkä kyllä halua mitään tuhansien eurojen korua päivittäin mukanani kantaa. Mutta siinä olen kyllä samaa mieltä, että halpaa ja huonoa ei kannata lähteä ostamaan. Ainakaan jos meinaan lopun elämäänsä sitä kantaa.
 11. Tuosta hiljaisuus ennen tahdon sanomista, sanoin Sulholle, että saa olla 100% varma, että jos yrittää moista niin tätä tyttö lähtee alttarilta kävelemään. Ei auta selitellä, että kaverit lupas kossupulloja tms...
 12. Tulevan mieheni sukunimi on nen-päätteinen tosin harvinaisempi kuin minun sukunimeni. Mutta sillä nyt ei todellakana ole väliä sillä jokatapauksessa olisin ottanut miehen sukunimen. Minulla on ollut jo pitkään, siis paljon ennen kuin mieheni tapasin, ajatuksena, että jos joskus menen naimisiin, otan miehen sukunimen. Poikkeuksena olisi kuitenkin ollut, jos miehen sukunimi oli ihan hirveä. En ole koskaan kokenut sitä millään tavalla hankalaksi, että jossain päin Suomea on täyskaimoja. Joskus jopa huvittavia sellaiset jutut. Minun identiteettini ja omanarvontuntoni ovat jossain ihan muualla kuin nimessäni.