heinikki

Rouva
  • Viestit

    59
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän heinikki kaikki viestit

  1. Oma 1-vuotishääpäivä on tänä viikonloppuna, joten tulenpa sen kunniaksi hehkuttamaan Suokan venekerhoa Eli meidän häitä vietettiin siellä vuosi sitten, ja paikka on IHANA! meillä oli vieraita n. 70 joka oli juuri sopiva määrä siihen tilaan. Sää oli loistava, joten näkymät merelle olivat kauniit ja ihmiset viihtyivät hyvin myös ulkona. Mitään juhlien loppumisaikaa ei ole, eli juhlia saa niin pitkään kuin haluaa (vuokra-aika on pe-su klo 12). Meillä oli pitopalveluna Hupli, johon olimme erittäin tyytyväisiä. Bändinä oli Soupe nelihenkisenä. Todella hyvä valinta ja tuo 4 henkeä oli sopiva koko tilaa ajatellen.
  2. heinikki

    Bali

    ^Me ollaan vasta lähdössä matkaan lokakuussa, ja mennään Balille, Lombokiin ja Gili Trawanganille. Meillä on Havrix ja perusrokotukset eikä ajateltu syödä malarian estolääkitystä. Tuttujen kokemusten mukaan riski on niin pieni, etten haluaisi lähteä toteamaan, millaisia oireita saan itse estolääkityksestä.. Sitä paitsi raskautumisyritykset saisi sille aikaa unohtaa, kun tuo lääke on sen verran myrkkyä?!
  3. heinikki

    Bali

    ^kuulostipa ihanalta! tuo Nusa Lembongan kuulostaa siltä, että sinne pitää ehdottomasti mennä käymään! Ja majoitusvinkkejä otetaan mielellään vastaan
  4. muakin kiinnostaisi variaatiot tästä. Ei tarvitsisi olla niin runollinen teksti..
  5. Meille on tulossa hääjuhlaan soittamaan jousikvartetti. Tarkoitus on siis, että he soittavat tunnin verran tanssimusiikkia, jonka jälkeen siirrytään soittaman musiikki koneelta. Ongelmana on lähinnä se, ettemme ole ikinä kuulleet valsseja pelkillä jousilla soitettuna joten on vaikea päättää, mitä kappaleita toivoisimme soitettavaksi. Jos jollain on siis kokemusta tai tietoa jousilla soitetusta tanssimusiikista, olen kiitollinen jos kerrot niistä täällä!
  6. heinikki

    Bali

    Nostellaanpas ketjua! Me varattiin juuri häämatka Balille Lähtö 1.10, yövytään ensin pari yötä Hong Kongissa ja jatektaam sieltä kahdeksi viikoksi Balille/Lombokille/Gili Trawanganille. Balilla olisi tarkoitus yöpyä Sanurissa, alkuun ihan perustason hotellissa, viimeiset 5 päivää Puri Santrian clubilla. Välissä käydään Lombokissa ja Gileillä viikon verran. En malta odottaa!! Kaikki vinkit ja fiilistelyt otetaan siis ilolla vastaan
  7. heinikki

    Bali

    Bali vaikuttaa todella mielenkiintoiselta häämatkakohteelta! Mielellään kuulisin mielipiteitä paikoista/rannoista joilla kannattaa käydä ja yöpyä. Ainakin tuota Sanuria on kehuttu. Kiinnostaisi kirkkaat vedet ja ei liian kiireinen tunnelma. Tosin ihan keskellä ei-mitään ei paikan tarvitsisi olla
  8. heinikki

    Portugalin Azorit

    nostellaanpas jos jollainon tuoreita kokemuksia!
  9. heinikki

    Häämatkalle Alpeille?

    Lisää kokemuksia kesäisistä Alppireissuista otetaan innolla vastaan! Joku ihana alppikylä, jossa hyvä hotelli, jossa kuherrella vastanaineena!
  10. Täällä ilmoittautuu yksi suomenruotsalaisen sulhasen omaava. Meillä siis puhutaan suomea, mutta miehen äidinkieli on ruotsi ja iso osa meidän kavereista on ruotsinkielisiä. On selvää, että halutaan molempien äidinkielet näkyviin vihkimisessä sekä juhlassa, mutta uskon että juhlassa valtaosa juonnoista yms taitaa mennä suomeksi.
  11. heinikki

    Malesia

    Täällä yksi Malesiaan matkaava pari lisää! toistaiseksi matka on vielä suunnitteluvaiheessa, koska matka sijoittuu alkusyksyyn 2008. Myös reitti on auki, koska se riippuu siitä ollaanko 2 viikkoa vai vähän kauemmin.. 2 viikon reissulle olen suunnitellut, että olisimme 3 yötä KL:ssa ja loput ajasta Pulau Redangilla, ihanalla pikkusaarella itärannikolla. Jos aikaa on vähän enemmän, saattaisi olla mahdollista mennä KL:sta ensin käymään Borneolla ja sieltä vielä lopuksi Tiomanille. Itse siis aiotaan(->lue aion ) suunnitella ja koota reitin ja hotellit. kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan jos on kokemusta kysesistä paikoista!!
  12. Nostellaan, tämä paikka tulee luultavimmin olemaan myös meidän hääpaikkamme! Kaikki kokemukset, vinkit, ehdotukset yms otetaan kiitollisena vastaan!!
  13. heinikki

    Kroatia!

    Natalie: Procek on se viini tosi hyvää!
  14. Kiitos paljon Sofia_K!! kyllä noi sun budjettikuvaukset vahvisti mun epäilyt..ei meillä kyllä tollaseen summaan oo varaa, kun ne kulut ei kuitenkaan lopu pelkästään noihin :-/ mutta, ainahan sitä haaveilla saa
  15. hei kaikki ravintola keilarannassa juhlineet!! paikka vaikuttaa aivan ihanalta, ja olisin erittäin kiinnostunut näkemään kuvia ravintolan tiloista ja kuulla tarkemmin, mitä juhlanne tulivat loppujen lopuksi maksamaan. Jos joku ystävällinen ihminen haluaa kertoa vaikk YV:llä enemmän, olisin kovin kiitollinen!
  16. Kävin koko ketjun läpi, enkä löytänyt vastaavaa..Siispä kysymys kuuluu: Onko kenelläkään kokemusta, minkälaisia leikkejä voisi keksiä suomenruotsalaisen pariskunnan häihin. tietysti osaa leikeistä voi soveltaa millä tahansa kielellä, mutta juuri nämä loru-leikit yms. oletteko vaan kääntäneet suomenkieliset versiot omalle kielellenne vai onko ollut jotain ihan muunlaisia leikkejä? :-? kiitos jo etukäteen vastanneille!