Ponyo

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Ponyo

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä on häät 4.7.15. Kortit ajateltiin lähettää maaliskuussa ja vastaus pyydetään n 5-6 viikkoa aikasemmin. Meillä pitopalvelu haluaa tiedon henkilömäärästä 3 viikkoa aikaisemmin ja pitää jättää vielä soittelulle aikaa.
 2. musta, keltainen/kultainen ja valkoinen. Keltainen tulee auringonkukista ja musta korostaa hyvin keltaista.
 3. Käymme maistraatissa sanomassa tahdon samalla viikolla kuin meillä on hääjuhla. Hääjuhla on 4.7.15. Juhlaa varten on tehty: -juhlapaikka varattu -pitopalvelu varattu -pääruokamenu suunniteltu -alustava vieraslista tehty -soittolistaa mietitty (dj varaamatta) -avustajat pyydetty (varsinaisia kaasoja tai bestmanejä meille ei tuu) - väriteema mietitty - alustava budjetti tehty Luultavasti oon unohtanut listalta jotain
 4. Meillä tervetuliaispuheen pitää morsian eli minä. Tähän päädyttiin, koska sulhanen ei halunnut. Tuntuisi oudolta pyytää vanhempiani puhumaan, koska maksamme omat häät ja nyt samalla pystymme kiittämään juhliin tulleita vieraita.
 5. Alustava vierasmäärä on 80. Saatetaan kutsua muutama ihminen lisää, koska kuitenkaan kaikki ei pääse paikalle.
 6. Kerroimme kihloista muutaman päivän jälkeen. Samalla kerroimme, että häitä vietetään 2015.
 7. Häitä vietetään heinäkuussa 2015, jolloin olen 36-vuotta ja avokki on 34-vuotta. Tänä vuonna tulee täyteen 8 vuotta seurustelua ja melkein sama aika ollaan asuttu yhdessä. Kihloihin mentiin huhtikuun alussa. Molemmat on vakituisissa töissä. Meillä on juuri 2-vuotta täyttänyt lapsi ja nyt syksyllä palailen töihin.
 8. Täälä myös yksi 2015 häitään viettävä. Ollaan kyselty monesta paikoista hintoja ja vielä ei oo lukkoon lyöty mitään. Ollaan pohdittu halutaanko päästä itse vähän helpommalla ja valitaan A-oikeudellinen paikka vai otetaanko työväentalo tyyppinen ratkaisu. Onko kellään kokemusta Idänpään torpasta? Eli kuinka paljon sinne mahtuu ihmisiä ja minkälaiset ne tilat on? Idänpään torpassa mietityttää myös siivouspuoli.
 9. Ollaan ajateltu 8000€ budjettia 80 hengelle, mutta liukumisvaraa on 10000€ asti. Paikkaa ja pitopalvelua ei oo vielä varattu, mutta tarjouspyyntöjä laitettu ja saatu. Häät on 2015 heinäkuussa.