Jump to content
Naimisiin.info

Ponyo

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ponyo kaikki viestit

  1. Meillä on häät 4.7.15. Kortit ajateltiin lähettää maaliskuussa ja vastaus pyydetään n 5-6 viikkoa aikasemmin. Meillä pitopalvelu haluaa tiedon henkilömäärästä 3 viikkoa aikaisemmin ja pitää jättää vielä soittelulle aikaa.
  2. Ponyo

    Mikä on häidenne teemaväri?

    musta, keltainen/kultainen ja valkoinen. Keltainen tulee auringonkukista ja musta korostaa hyvin keltaista.
  3. Ponyo

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Käymme maistraatissa sanomassa tahdon samalla viikolla kuin meillä on hääjuhla. Hääjuhla on 4.7.15. Juhlaa varten on tehty: -juhlapaikka varattu -pitopalvelu varattu -pääruokamenu suunniteltu -alustava vieraslista tehty -soittolistaa mietitty (dj varaamatta) -avustajat pyydetty (varsinaisia kaasoja tai bestmanejä meille ei tuu) - väriteema mietitty - alustava budjetti tehty Luultavasti oon unohtanut listalta jotain
  4. Ponyo

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Meillä tervetuliaispuheen pitää morsian eli minä. Tähän päädyttiin, koska sulhanen ei halunnut. Tuntuisi oudolta pyytää vanhempiani puhumaan, koska maksamme omat häät ja nyt samalla pystymme kiittämään juhliin tulleita vieraita.
  5. Alustava vierasmäärä on 80. Saatetaan kutsua muutama ihminen lisää, koska kuitenkaan kaikki ei pääse paikalle.
  6. Häitä vietetään heinäkuussa 2015, jolloin olen 36-vuotta ja avokki on 34-vuotta. Tänä vuonna tulee täyteen 8 vuotta seurustelua ja melkein sama aika ollaan asuttu yhdessä. Kihloihin mentiin huhtikuun alussa. Molemmat on vakituisissa töissä. Meillä on juuri 2-vuotta täyttänyt lapsi ja nyt syksyllä palailen töihin.
  7. Ollaan ajateltu 8000€ budjettia 80 hengelle, mutta liukumisvaraa on 10000€ asti. Paikkaa ja pitopalvelua ei oo vielä varattu, mutta tarjouspyyntöjä laitettu ja saatu. Häät on 2015 heinäkuussa.
×
×
  • Create New...