Jump to content
Naimisiin.info

ipanipa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ipanipa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Myös meillä ostettiin kortti tarpeet Sinellistä. Todella monipuolinen askastelukauppa. Heillä on myös kaupoissa, netissä ja esitteissä malleja ja ohjeita erilaisten korttien ja kutsujen tekemiseen. Lisäksi nykyisin myös joissain Prismoissa alkaa olemaan suhteellisen hyvä valikoima askartelutarvikkeista.
  2. Viivotin, hento merkki lyijykynällä ja sakset olivat omien kutsujen askarteluissa apuvälineenä. Joissain Sinelleissä on myös paperin leikkaamiseen giljotiini. Myös monista toimistoista moinen löytyy. Eli jos tunnet jonkun toimistossa työskentelevän kannattaa kysyä.
  3. Kannattaa ehdottomasti kysyä. Asiakas on yleensä oikeassa.
  4. Kaupungissa järjestettävissä häissä on tosiaan se hyvä puoli, että kulkeminen on helppoa. Itse tosin vierailen mieluummin häissä, jotka eivät sijoitu kaupungin vilskeeseen. Juhliminen onnistuu hääpaikalla yleensä pidempään, juhlaväki ei hajaannu niin helposti, miljö on monesti paljon kauniinpi yms. Muutamissa häissä on ollut aivan loistavaa se, että on ollut mahdollisuus majoittua juhlapaikan viereen tai melko lähelle juhlapaikka. Kun on ollut avecin kanssa juhlimassa, on toinen voinut väsähtäessään vetäytyä nukkumaan ja toinen on voinut jatkaa halutessaan juhlimista vaikka aamuun asti. Majoituksen lisäksi yhtenä vaihtoehtona voi olla vireiden yhteis kuljetus. Omissa häissämme tarjosimme vieraille mahdollisuuden kyyditykseen juna-asemalta kirkolle, kirkolta juhlapaikalle ja vielä yllä juhlapaikalta juna-asemalle (Matkalla asuvat kuljetettiin kotiovelle). Hintaan kuului, että kuljettaja odotti vieraita kirkon ajan. Kilpailuttamalla kuljetusyrityksiä voi saada yllättävän hyviä tarjouksia.
  5. Itse olen ollut vieraana yksissä häissä, joissa pöydät siirrettiin. Myös omissa häissämme jouduimme siirtämään pöytiä kahvin jälkeen tanssilattian puutteen vuoksi. Omissa häissä ajatuksena oli, että jokaisella on mahdollisuus ruokailla ja juoda kahvit omalla paikallaan. Illanmittaan ihmiset kuitenkin liikkuvat ja seurustelevat myös muualla kuin omalla paikallaan. Omissa häissä itseäni hieman huoletti etukäteen muutamien merkittyjen paikkojen poistuminen. Kuulemani mukaan tästä ei kuitenkaan aiheutunut vaivaa vieraille. Luulen, että tähän vaikutti muutamat etukäteen mietityt seikat. Ensinnäkin pöytien siirron ajoitus. Syöminen vaatii yleensä pöytäpaikan. Tästä syystä päädyimme siirtämään pöydät vasta kahvin jälkeen. Meidän häissä bändi aloitti noin yhdeksän kymmenen aikoihin. Toisekseen pöytiin, jotka myöhemmin jouduttiin siirtämään laitettiin paikat sellaisille henkilöille, joiden arvioitiin poistuvan ensimmäisenä tai he olivat tekemisissä häiden järjestelyjen kanssa. Lisäksi kaikille, jotka tulivat jäämään loppuillasta ilman "omaa paikkaa", ilmoitettiin asiasta etukäteen. Näin he osasivat varautua pöytien raivaamiseen. Häissä, joissa olin vieraana ja joissa pöydät siirrettiin, ei tällaista ilmoitusta tehty. Se ettei osannut varautua paikan menettämiseen teki siitä ikävää.
×
×
  • Create New...