Metsanneito

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Metsanneito

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli myös häät Narvan seurojentalolla heinäkuussa -05. Vihkiminen oli Lempäälän kirkossa. Paikka oli mielestämme todella viihtyisä ja olimme todella tyytyväisiä paikkaan. Vieraat mahtuivat samaan juhlasaliin, joka oli tärkeä kriteeri ainakin meille juhlapaikan valinnassa. Lisäksi halusimme viettää häämme maalla. Vuokra 320 €/ ja paikalle sai mennä jo torstai-iltana. Häämme olivat lauantaina. Innokkaimmat juhlijat juhlivat pienellä porukalla aamuun saakka. Sunnuntaina siivouksella ei ollut kiire. Talonmies oli todela ystävällinen ja auttavainen. Tässä ohessa linkki seurojentalojen sivuille: http://www.narva.sci.fi/seurtalo/
 2. Moi! Satuin tänne surffailemaan ja pitää sitä omasta reissustaankin parilla sanalla kertoa. Me oltiin Samuilla Aurinkomatkojen pakettimatkalla 1.-17.10.05. Hotellina Central Samui Beach Resort (Chaweng Beach). Oli oikein onnistunut reissu, ihana loma. Hotelli oli upea, mahtavat aamiaiset ja monenlaista puuhaa myös hotellin alueella. Tosin hotellin ravintolat olivat paikalliseen hintatasoon kalliita. Syötiinkin lähinnä muualla. Aikalailla meidän häämatka meni lepäillessä ja oleillessa. Blue Stars:n kanoottiretki meripuistoon oli hieno kokemus. Sen lisäksi kävimme Aurinkomatkojen puolen päivän retkellä kiertämässä Samuin ympäri. Chawengin pohjoispäässä oli rannalla alue, jossa oli paljon ravintoloita hiekalla. Illalla mukavanoloinen paikka ja makuupöydät mielenkiintoinen kokemus. Voin suositella Samuita muillekin häämatkakohteena. Ei tosin mikään neitseellinen paratiisisaari enää, mutta ainakin lokakuussa tarpeeksi rauhaa löytyi ja iltaelämääkin olisi ollut jos siitä olisi enemmän ollut kiinnostunut.
 3. Kiitos vinkeistä PinjaK ja Noronha...Täytyypi katsoa, mitä ehtii tekemään. Norsulla ratsastaminen voisi olla aika eksoottista. Ja snorklausta pitää ehdottomasti kokeilla. Sieltä Samuilta varmaan saa ostettua snorkkeleita ym. vai oliko teillä omat välineet mukana? Matkakuume kasvaa vaan. Enää pari yötä ja sitten reissuun.
 4. Samuille suunnataan tai siis ollaan pian jo siellä viikon päästä. 1.10. lähtö. Matkaa odotellessa siis. Onko jollain jotain viime hetken vinkkejä matkaan lähtijälle?
 5. Kiitos Makaki ja Lode kertomuksista. Osaatteko sanoa, mikä on sesonkiaika Samuilla? Me mennään lokakuun alussa ja luulisin ettei se oo ihan kuuminta sesokiaikaa. Vai olenko ihan väärässä? ??? Täällä jo tämä rouva odottelee innolla häämatkaansa, kun kerran häät ovat onnellisesti ohitse.
 6. Kiitos vinkeistä Joppis, täytynee sitten lokakuussa käydä katsastamassa nuo kyseiset paikat. Toi hotelli näyttää ainakin esitteiden ja nettisivujen kannalta aivan upealta paikalta. Ja mukava kuulla, että joku paikanpäällä käynytkin on paikasta tykännyt. Vai sammakoita. No, eiköhän niiden kanssa pärjää. Mä oon hyväuninen, joten ei varmaan mun nukkumista pääse haittaamaan. Sulholla voi asia olla toisin. Matkaa odotellessa siis...vielä on aikaa ja Suomen kesä kauneimillaan, mutta ihanana asiana se tuolla edessä siintää. ;D
 7. Tässä häätohinoiden kiihtyessä ei ole paljon ehtinyt häämatkaa ajatella. Aina on kuitenkin mukava kuulla muiden kokemuksia Koh Samuilta. Meillä on Aurinkomatkojen paketti, lokakuussa mennään ja hotellina central samui beach resort. Matkaa odotellessa siis.
 8. Tahtoisin myös oransseja kukkia kimppuni. Eniten pidän pisaranmallisesta tai muuten laskeutuvasta kimpusta. Haluaisin siihen oransseja ruusuja, murattia ja ehkä jotain sinistä. Jos jollain olisi kuvaa tämmöisestä kimpusta, olisin kiitollinen. Tai vielä lisää kuvia jonkinlaisista oransseista kimpuista... kaikki ideat tervetulleita.
 9. Kiitos Marmoutier ja Haahinen! Innolla jo odotan matkaamme, vakka se vasta syksyllä onkin... Aina on mukava kuulla kokemuksia paikanpäältä, kun hotellien ja matkatoimistojen esitteistä saa kuitenkin aika pinnallisen kuvan paikasta. En tiedä, onko paikka sitten liian hieno, kun ihan tavallisia ihmisiä ollaan, mutta onpahan ainakin kerran elämässä hienoa saada luxusta. Häämatkahan tässä on kyseessä. Täytyypi sitten itse kirjoitella kokemuksia, kun joskus tuo matkan aika koittaa ja sieltä palailee. Kiitokset vielä kerran.
 10. Saatiin varattua häämatka aurinkomatkoilta, kun hotellilta vahvistettiin parisänky. Että Central Samui Beach Resortiin ollaan menossa pariksi viikoksi lokakuussa. Matkaa odotellessa siis.
 11. Mä olisin kanssa kiinnostunut tosta samasta hotellista makakin kanssa. Kun en mäkään löytänyt tietoa central samui beach resortista. Se ois meitä eniten kiinnostava hotelli samuilla. Käytiin jo Aurinkomatkoiltakin kyselemässä ja tehtiin alustava varaus. Ainut selvitettävä ongelma on, että saadaanko varmasti parisänky häämatkan kunniaksi. Sitä odotellessa ois mukava tietää, onko paikka yhtä hieno kuin nettisivut antavat ymmärtää.
 12. Kiitos Lode! Tosta oli jo paljon apua. Kiitos! :)Saa jonkinlaisen käsityksen asiasta. Me oltais kanssa menossa lokakuussa, joten kaipa ne hinnat suunnilleen samat siihen aikaan on.
 13. Heippa! Ollaan sulhon kanssa suunniteltu häämatkakohteita ja Samui kiinnostaa kovasti ja siellä eritoten hotelli Chaweng Regent Beach Resort. Tossa lueskelin viestit läpi ja en löytänyt vastausta seuraaviin kysymyksiin. Onko joku käynyt kyseisessä hotellissa, millainen kuva jäi? Vastaako taso esim. nettisivuja? Sitten askarruttaa paljonko ruoka maksaa? Että kuinka paljon suunnilleen syömiseen menee rahaa parin viikon reissulla? Jonkinlaista osviittaa aiheesta olisi mukava saada. Kiitos tiedoista jo etukäteen.