Jump to content
Naimisiin.info

Cinimane

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Cinimane kaikki viestit

  1. Kaipaisin lähivuosien kokemuksia häiden juhlimisesta Juurikkasaaressa ja Varjolan tilalla. Mikä toimi, mikä ei? Meidän suunnitelmat ovat muuttuneet moneen kertaan ja tällä hetkellä olemme ihan hukassa siinä millä kriteereillä juhlapaikan valitsemme. Ajatuksia ja apua siis kaivataan.
  2. Hei arvon foorumilaiset. Pitkän pohdinnan jälkeen meidän mahd. juhlapaikoiksi on valikoitunut Vaajakosken Liekkilä tai Juurikkasaari. Paikkonahan ne on aivan erilaiset. Olisinkin kaivannut kipeästi kokemuksia molemmista paikoista. Jos jollakin on vielä laittaa kuvaa tiloista juhlakoristelun kanssa olisin erittäin kiitollinen. Kaikki ajatukset/neuvot/vinkit otetaan kiitollisina vastaan.
  3. Hei.meillä myös pitopalvelu etsinnässä ja olisin kiinnostunut kuulemaan viimeisimpiä kokemuksia eri Jyväskylän alueen pitopalveluista. Etenkin Vilhelm Café & cateringistä kuulisin mielelläni. Pari negatiivista kommenttia osui silmiini tästä paikasta.
  4. Paljon olen saanut vinkkejä lukemalla tätä viestiketjua. Kaipaisin vielä kuitenkin ehdotuksia/kokemuksia Jyväskylän / keski-suomen alueelta juhlapaikoista. Juhlapaikan kriteereinä on, että sinne tulisi mahtua hyvin n. 80henk., kartanohenkinen tai vastaavaa tila olisi etsinnässä. Häiden värimaailma tulee olemaan mustavalkoinen ja kaipaisikin vinkkejä tiloista, joihin kyseinen värimaailma istuu. (Tämä sulkee pois monet kylätalot ja vastaavat).
×
×
  • Create New...