Adea

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Adea

 • Rank
  Juniori
 1. Me pidettiin tarkkaa kirjaa kaikista hääkuluista ja jokainen parin euron investointikin kirjattiin ylös! Yhteensä rahaa kului 12 600 €. Summa on suuri, mutta kaikki oli sen arvoista. Saatiin aivan upeat juhlat, enkä ikimaailmassa vaihtaisi niitä pois, vaikka joku tarjoutuisi tästä hyvästä antamaan rahat takaisin. Rahaa ehtii kyllä tienata lisää, mutta hääpäivä on tarkoitus elää vain kerran!
 2. Nukuin todella huonosti! Uni oli katkonaista ja erilaisia kauhuskenaarioita pomppasi jatkuvasti mieleen Yllättävän hyvin hääpäivänä jaksoi silti juhlia yömyöhälle asti. Seuraavana päivänä sitten otettiinkin univelat takaisin!
 3. Meillekään ei tullut hirveästi tavaralahjoja, mutta avattiin ne häiden jälkeisenä aamuna. Oli ihana istua alas ja lukea kortit ja katsoa lahjat ajan kanssa.
 4. Niin ja kutsut tosiaan lähetettiin huhtikuussa ja ensi viikko on vielä vierailla ilmoittautumisaikaa. Yllättävän loppumetreille on moni ilmoittautumisen jättänyt. Toivottavasti ensi viikon mittaan vielä viimeisetkin aktivoituu.
 5. Täällä vielä/enää 55 päivää häihin, ja stressi alkaa vähitellen nostamaan päätään! Tähän mennessä puuttuu vielä floristin varaus, esteettömyystodistus ja kuljetusten varmistaminen. Tarjoilut pitäisi vielä miettiä loppuun ja tavata pappi ja kanttori. Häätanssiakaan ei olla yhtään ehditty miettiä ja ohjelma vaatii hiomista. Oh my, vieläkö tässä ehtii?
 6. Aika lailla tasan 3 kuukautta ennen häitä ostettiin täälläkin.
 7. ^^ ja piti vielä mainita, että meilläkin on mielessä tuo First Look -kuvaus. Se tuntuisi kivalta tavalta ikuistaa sulhasen reaktio
 8. Itse olisin hirveästi tykännyt ajatuksesta, että nähdään toisemme vasta alttarilla, mutta loppujen lopuksi se ei tuntunut käytännölliseltä. Emme halua odotuttaa vieraita kuvauksen aikaa, joten ajattelimme mennä kuvattavaksi jo ennen vihkimistä. Hääpäivää edeltävä yö nukutaan mahdollisesti erillään, mutta suunnitelmat ehtii muuttua vielä moneen kertaan!
 9. Ei olla vielä valittu lopullista kappaletta, mutta valssi se tuskin tulee olemaan. Vielä ei ole löytynyt ihan sellaista valssia. joka herättäisi samoja tunteita kuin osa harkinnan alla olevista slovareista. Tämä saattaa olla vähän typerä kysymys, mutta kiinnostaisi kuulla muiden mielipide! Meille on tulossa hääbändi, joka soittaa varmaan noin 3 settiä. En kuitenkaan haluaisi tanssia häätanssia bändin säestämänä, sillä mietinnän alla olevat kappaleet ovat niin kauniita alkuperäisversioissaan. Onko mielestänne outoa, jos tanssimme häätanssin kaiuttimien kautta tulevasta musiikista ja bändi nousee vasta sen jälkeen lavalle?
 10. Häihin on vielä 9 kuukautta aikaa, mutta oon ehtinyt nähdä jo muutaman painajaisen. Lähes kaikki liittyy jotenkin siihen, että olen unohtanut hoitaa jonkun todella tärkeän asian. Esimerkiksi yhdessä unessa olin unohtanut lähettää kutsut, eikä häihin tullut yhtäkään vierasta! Lisäksi olen unissani unohtanut muun muassa hääpuvun oston sekä kampauksen ja meikkauksen. Kyllä on saanut aina kylmä hiki otsalla herätä
 11. ^^ On tämä odottaminen kyllä välillä aika tuskallista Vaikka yhtä aikaa oon kyllä myös tyytyväinen, että häihin on vielä aikaa. Ehtii vielä hioa yksityiskohtia ja suunnitelmia. Ja Tipetsu, mä en välttämättä lähtisi muuttamaan päivää, kun teillä on suunnitelmat noin hyvällä mallilla. Syyskuu tulee ennemmin kuin huomaatkaan!
 12. Hui! Kiitos tiedosta, ehkä täytyykin mennä vähän aikaisemmin katselemaan.
 13. Vanhemmille ja sisaruksille ollaan kerrottu, Myös osalle sukulaisista, esim. miehen isovanhemmille olemme kertoneet. Loput sukulaiset saavat tietää vasta kutsun kolahtaessa postilaatikkoon Tuli muuten mieleen, että todella moni näyttää hankkineen jo hääpuvun. Itse ajattelin hankkia sen vasta maalis- tai huhtikuun tienoilla, eli 3 kuukautta ennen häitä. En kai ole liian myöhään liikkeellä? Pelkään, että mulla ehtii muuttua mieli puvun suhteen jos ostan liian aikaisin. Lisäksi tässä voisi vielä vähän kiristellä kuntoa ennen häitä
 14. Meidän hääpäivä on 30.7.2016 Meillä on varattuna - Kirkko - Juhlapaikka - Pitopalvelu - Hääyön viettopaikka Vielä tämän vuoden puolella olisi tarkoituksena varata valokuvaaja ja bändi. Myös kutsuihin on tarvikkeet ostettuina, mutta pitäisi tehdä ensin prototyyppi, että näkee tuleeko tästä askartelusta mitään
 15. Meillä on häät heinäkuussa 2016 ja kirkko on jo varattuna! Meille oli alusta asti selvää, mikä kirkko halutaan, ja oltiinkin ensimmäiset varaajat kyseiselle päivälle. Ties vaikka oltaisiin oltu ensimmäiset varaajat koko kesälle Eipä sitä mielestäni kannata pitkittää, jos juhlapaikka on jo varattuna!