Adea

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Adea

 1. Me pidettiin tarkkaa kirjaa kaikista hääkuluista ja jokainen parin euron investointikin kirjattiin ylös! Yhteensä rahaa kului 12 600 €. Summa on suuri, mutta kaikki oli sen arvoista. Saatiin aivan upeat juhlat, enkä ikimaailmassa vaihtaisi niitä pois, vaikka joku tarjoutuisi tästä hyvästä antamaan rahat takaisin. Rahaa ehtii kyllä tienata lisää, mutta hääpäivä on tarkoitus elää vain kerran!
 2. Nukuin todella huonosti! Uni oli katkonaista ja erilaisia kauhuskenaarioita pomppasi jatkuvasti mieleen Yllättävän hyvin hääpäivänä jaksoi silti juhlia yömyöhälle asti. Seuraavana päivänä sitten otettiinkin univelat takaisin!
 3. Meillekään ei tullut hirveästi tavaralahjoja, mutta avattiin ne häiden jälkeisenä aamuna. Oli ihana istua alas ja lukea kortit ja katsoa lahjat ajan kanssa.
 4. Niin ja kutsut tosiaan lähetettiin huhtikuussa ja ensi viikko on vielä vierailla ilmoittautumisaikaa. Yllättävän loppumetreille on moni ilmoittautumisen jättänyt. Toivottavasti ensi viikon mittaan vielä viimeisetkin aktivoituu.
 5. Täällä vielä/enää 55 päivää häihin, ja stressi alkaa vähitellen nostamaan päätään! Tähän mennessä puuttuu vielä floristin varaus, esteettömyystodistus ja kuljetusten varmistaminen. Tarjoilut pitäisi vielä miettiä loppuun ja tavata pappi ja kanttori. Häätanssiakaan ei olla yhtään ehditty miettiä ja ohjelma vaatii hiomista. Oh my, vieläkö tässä ehtii?
 6. Aika lailla tasan 3 kuukautta ennen häitä ostettiin täälläkin.
 7. ^^ ja piti vielä mainita, että meilläkin on mielessä tuo First Look -kuvaus. Se tuntuisi kivalta tavalta ikuistaa sulhasen reaktio
 8. Itse olisin hirveästi tykännyt ajatuksesta, että nähdään toisemme vasta alttarilla, mutta loppujen lopuksi se ei tuntunut käytännölliseltä. Emme halua odotuttaa vieraita kuvauksen aikaa, joten ajattelimme mennä kuvattavaksi jo ennen vihkimistä. Hääpäivää edeltävä yö nukutaan mahdollisesti erillään, mutta suunnitelmat ehtii muuttua vielä moneen kertaan!
 9. Ei olla vielä valittu lopullista kappaletta, mutta valssi se tuskin tulee olemaan. Vielä ei ole löytynyt ihan sellaista valssia. joka herättäisi samoja tunteita kuin osa harkinnan alla olevista slovareista. Tämä saattaa olla vähän typerä kysymys, mutta kiinnostaisi kuulla muiden mielipide! Meille on tulossa hääbändi, joka soittaa varmaan noin 3 settiä. En kuitenkaan haluaisi tanssia häätanssia bändin säestämänä, sillä mietinnän alla olevat kappaleet ovat niin kauniita alkuperäisversioissaan. Onko mielestänne outoa, jos tanssimme häätanssin kaiuttimien kautta tulevasta musiikista ja bändi nousee vasta sen jälkeen lavalle?
 10. Häihin on vielä 9 kuukautta aikaa, mutta oon ehtinyt nähdä jo muutaman painajaisen. Lähes kaikki liittyy jotenkin siihen, että olen unohtanut hoitaa jonkun todella tärkeän asian. Esimerkiksi yhdessä unessa olin unohtanut lähettää kutsut, eikä häihin tullut yhtäkään vierasta! Lisäksi olen unissani unohtanut muun muassa hääpuvun oston sekä kampauksen ja meikkauksen. Kyllä on saanut aina kylmä hiki otsalla herätä
 11. ^^ On tämä odottaminen kyllä välillä aika tuskallista Vaikka yhtä aikaa oon kyllä myös tyytyväinen, että häihin on vielä aikaa. Ehtii vielä hioa yksityiskohtia ja suunnitelmia. Ja Tipetsu, mä en välttämättä lähtisi muuttamaan päivää, kun teillä on suunnitelmat noin hyvällä mallilla. Syyskuu tulee ennemmin kuin huomaatkaan!
 12. Hui! Kiitos tiedosta, ehkä täytyykin mennä vähän aikaisemmin katselemaan.
 13. Vanhemmille ja sisaruksille ollaan kerrottu, Myös osalle sukulaisista, esim. miehen isovanhemmille olemme kertoneet. Loput sukulaiset saavat tietää vasta kutsun kolahtaessa postilaatikkoon Tuli muuten mieleen, että todella moni näyttää hankkineen jo hääpuvun. Itse ajattelin hankkia sen vasta maalis- tai huhtikuun tienoilla, eli 3 kuukautta ennen häitä. En kai ole liian myöhään liikkeellä? Pelkään, että mulla ehtii muuttua mieli puvun suhteen jos ostan liian aikaisin. Lisäksi tässä voisi vielä vähän kiristellä kuntoa ennen häitä
 14. Meidän hääpäivä on 30.7.2016 Meillä on varattuna - Kirkko - Juhlapaikka - Pitopalvelu - Hääyön viettopaikka Vielä tämän vuoden puolella olisi tarkoituksena varata valokuvaaja ja bändi. Myös kutsuihin on tarvikkeet ostettuina, mutta pitäisi tehdä ensin prototyyppi, että näkee tuleeko tästä askartelusta mitään
 15. Meillä on häät heinäkuussa 2016 ja kirkko on jo varattuna! Meille oli alusta asti selvää, mikä kirkko halutaan, ja oltiinkin ensimmäiset varaajat kyseiselle päivälle. Ties vaikka oltaisiin oltu ensimmäiset varaajat koko kesälle Eipä sitä mielestäni kannata pitkittää, jos juhlapaikka on jo varattuna!
 16. Meillä on ollut yhteinen tili käytössä jo vuosia. Molemmat laitamme sinne saman summan rahaa joka kuukausi, ja sieltä maksetaan yhteiset kulut (vuokra, ruokaostokset, laskut). Häidenkin suunnittelussa yhteinen tili on ollut kätevä, ettei tarvitse olla puolittamassa joka summaa. Sen lisäksi meillä on molemmilla omat käyttelytilit, mihin tulevat omat palkat, ja mistä maksetaan omat menot.
 17. Me mennään naimisiin ensi vuoden heinäkuussa, eli vielä on häihin aikaa 1.5 vuotta. Aloitimme häiden suunnittelun jo viime vuonna etsimällä juhlapaikkoja, sillä tämän alueen parhaimmat paikat varataan jo todella aikaisin. Me varasimme juhlapaikkamme pari viikkoa sitten, ja silloin oli jäljellä enää yksi heinäkuun viikonloppu! Onneksi se oli juuri se, jota olimme jo valmiiksi suunnitelleet.
 18. Tämän idean taidan napata meidänkin häihin! Mielestäni lahjat kuuluu ehdottomasti avata hääjuhlassa.
 19. Aika hauska idea! Mekin kyllä varmaan päädytään valitsemaan kukat yhdessä. Tykkään itse niin paljon yksityiskohdista, että haluaisin kuitenkin olla valitsemassa omaa kimppuani
 20. Meille on ollut oikeastaan alusta asti selvää, ettei haluta omaa pöytää. Tuntuisi jotenkin vaivaannuttavalta nököttää kahdestaan muiden edessä Istumme näillä näkymin vanhempiemme kanssa.
 21. Emme ole ajatelleet kutsua pappia. Emme tunne häntä lainkaan ja hääjuhlassamme on muutenkin vain meille oikeasti läheisiä ihmisiä.
 22. Meille tulee noin 50-60 vierasta. Vieraslistalla ovat sukulaisista vain läheisimmät, joten iso osa vieraista koostuu ystävistä.
 23. Kiitos vinkistä! Osaatko sanoa löytyykö kyseisen bändin musiikkia netistä, että voisi kuunnella? Myös bändin hinta kiinnostaisi
 24. Meillä on häät heinäkuussa 2016. Itse olen silloin 23 ja mies 26 vuotta, ja yhteistä taipaletta on häiden aikaan takana 6 vuotta. Eipä kukaan ole oikeastaan ihmetellyt päätöstämme mennä nuorina naimisiin. Olemme alusta alkean olleet hyvin vakavissamme ja avioliitto tuntuu vain luonnolliselta jatkumolta suhteessamme Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa se 1.5 vuotta
 25. Hietalahden Villa kiinnostaisi täälläkin! Olisiko jollain Villassa juhlineella tietoa käytännön järjestelyistä, esim. kauanko saa juhlia ja pääseekö mahdollisesti jo edellisenä iltana koristelemaan tiloja, vai täytyykö aamulla ehtiä?