Jump to content
Naimisiin.info

Petrailona

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Petrailona's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen ollut viime aikoina sähköpostitse yhteydessä muutamiin vaasalaisiin pitopalveluihin, mikä on mielestäni nykyaikana ihan normaali käytäntö, mutta todella nihkeästi ja/tai pitkällä viiveellä olen saanut vastauksia. Jää vähän huono maku jos tarjouspyyntöön pitää odotella viikkokausia vastausta. Lisäksi eräästä paikasta tuli sensuuntaista kommenttia että olen liian ajoissa asialla 6 kk ennen häitä. Ok.... Ajattelin kuitenkin pitopalvelun olevan yksi suurin häiden osa-alue joka olisi hyvä hoitaa ajoissa kuntoon? Tuo Cafe Uimala oli hyvä vinkki, pitääkin ottaa selvää siitä kun ei ollut tullut mieleenkään.
  2. Petrailona

    Vaasa

    Miratalo on yksi varteenotettava vaihtoehto ja ihan keskustassa! Hinta 520 €/viikonloppu.
  3. Missä kuussa häänne ovat? - Joulukuussa 2014 Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? - Päivämäärä määräytyi 10-vuotispäivällemme joka sattui vielä tänä vuonna olemaan lauantai. Lisäksi miehen aikaavievä harrastus vie suuren osan kesäviikonlopuista. Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? - Jotkut ehkä olettivat häiden olevan kesällä mutta kummempia ihmettelyjä ei ole tullut, ja miksi tulisikaan. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? - Ei vuodenaika ole tässä niin määrittävä tekijä. Lumi olisi kiva plussa. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) - Juhlapaikan pitäisi ainakin olla tarpeeksi tilava kun ulos ei pääse. Kynttilöitä ja valoja tulee varmasti mahdollisimman paljon. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? - Sama kuin edellisellä eli tunnelmallisuus. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? - Teemme isomman reissun jo aiemmin syksyllä eli isoa häämatkaa ei välttämättä tehdä. Riippuu rahatilanteesta.
  4. Petrailona

    Vaasa

    Meillä siviilivihkiminen joulukuussa Vaasassa eikä olla vielä varattu vihkijää. Mutta vihkijän voi varata maistraatin lisäksi myös käräjäoikeudesta.
  5. EI: - vaaleanpunainen/pinkki väri - sydän johon kirjoitettu morsiusparin nimet - jalan polkaisu kakun leikkauksessa - hääkarkit - nolaus- tai pikkutuhmat leikit (vrt. lakanan taittelu yhdessä silmät sidottuina ja vieraille kerrotaan että kommentit on tulevalta hääyöltä) - tiimari-materiaaleista tehty kutsukortti (no, tiimaria ei enää ole mutta juurikin nuo kultaiset kohotarrat yms.) - lapset (paitsi kummipoika siskoineen tulee alkuillaksi, häiden aikaan 1- ja 3-vuotiaat)
  6. Häät tämän vuoden joulukuussa, vieraita aiomme kutsua n. 60 ja yritetään pitää budjetti 6000 eurossa. Ei sisällä häämatkaa. Saa nähdä miten onnistuu!
  7. Häät tämän vuoden joulukuussa, jolloin minä 27 ja mies 28 v. Yhdessä oltu hääpäivänä tasan 10 vuotta. Molemmat vakitöissä, ei lapsia.
  8. Meillä hääpäivä on samalla yhdessäolon 10-vuotispäivä, osui niin sopivasti lauantaille että pakko hyödyntää vaikka aiemmin en ollut ajatellut että pidettäisiin talvihäät.
×
×
  • Create New...