Jump to content
Naimisiin.info

susannai

Morsian
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

susannai's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. susannai

    Tammikuu 2015

    Päivää vaille kaksi viikkoa, ihanaa! Millonhan se jännitys ja stressi iskee? Ei nimittäin tähän mennessä ole ollut mitään?
  2. susannai

    Tammikuu 2015

    Aikooko muut ottaa hääkuvat studiossa vai ulkona? Minä tahdon hääkuvat ihanissa talvimaisemissa, mutta onkohan kuvissa sitten nenäpunasena jos on -30 pakkasta...
  3. susannai

    Tammikuu 2015

    Kivaa, meitä on jo monta hääpäiväkaimaa! Olisi jo se tammikuu... Ehkä minun täytyy sitten käydä siellä kampaajalla varaamassa aika, ompahan sekin sitten hoidossa!
  4. Meillä sulhanen on erittäin innokkaasti ollut mukana kutsuja auttanut tekemään ja suunnittelemaan, koristeet suunniteltu yhdessä ja sulho valitsi jo hääauton ja siihen koristeetkin
  5. susannai

    Tammikuu 2015

    Oletteko varanneet jo kampaajalle ajan? entä kukat? Minä en oikeen oo tietonen kuinka aikasin nämä hoidetaan. Oon lukenut jotku jo yli vuotta aiemmin, mutta käväsin muissa asioissa n. kuukausi sitten kukkakaupassa ja kyselin hintoja hääkimpulle minkä haluan niin myyjä kysyi millon häät ja kun kuuli että tammikuussa naurahti ja sanoi "sinähän olet ajoissa liikkeellä ei tässä mikään kiire ole"
  6. susannai

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Me kävellään sulhon kanssa yhdessä. Kaaso ja bestman kävelevät kirkon eteen juuri ennen kun häämarssi alkaa soimaan
  7. susannai

    Tammikuu 2015

    oi ihanaa täällä on tämmönen keskustelu! Meillä häät 10.1.2015 Talvihäät olen aina halunnut, ihanan tunnelmallista ja muutenkin ajatus häämekossa kolmenkymmenen asteen helteessä ei innosta
  8. susannai

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Minulle tulee yksi kaaso, morsiusneidoista en tiedä otammeko vai emme
  9. minulle tulee neilikkaa, joko valkoista tai fuksiaa ja siihen jotain helmikoristetta! neilikasta saa niin ihania kimppuja!
  10. tässäpä minun kihlasormus! sulho osti ja valitsi ihan itse ja kosi sitten yllättäen valkokultaa ja 7kertaa 0,065ct timanttia, yhteensä 0,45ct ( sulholla hyvä maku )
  11. susannai

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Täälläkin otetaan miehen sukunimi. Helppo päätös kun ei vaihdu kun kaksi kirjainta Reilu 5 kuukautta ja tästä tulee rouva, hui
  12. susannai

    Häät 2015 (yhdistetty)

    kaunhan joutuu odottamaan sitä morsian-titteliä... Olisi jo kauhea hinku päästä lukemaan niitä muitakin ketjuja yms!
  13. susannai

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Noniin nyt on saatu taas vähän aikaseksi. Ostin puvun, hunnun ja alushameen! huh, tekisi joka päivä mieli käyä kurkkimassa sitä pukua kun se on vaan niiiin ihana! Kimppuakin oon netistä jo katellut minkä tyylisen haluan, värit päätetty ja koristeitakin vähän suunnitellut ai että tämä on mukavaa aikaa!! Ja isthle ei minun mielestäni haittaa mitään, siitä tulee upea! Meillä tulee olemaan kirkko semmonen vanha maalaisromanttinen puukirkko ja juhlapaikka on sitten taan vähän hienompi!
  14. susannai

    Häät 2015 (yhdistetty)

    tipzilla, hupsista. tämä on vielä niin uusi paikka minulle että ei löydy kaikki kiitos!
×
×
  • Create New...