mintchoco91

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About mintchoco91

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/14/91

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Ollaan haettu useampana vuonna näitä kilometrikorvauksia, ja joo se on se 600e mikä lähtee päältä pois omavastuuna ja loput sitten jää Tarkistin vielä sieltä nettisivuilta, ja siellä näkyy se yhteenlaskettu summa joka saadaan kilometreistä ja siitä sitten vielä tuo omavastuu poies. Muuuuutta oon laskenu budjetin yläkanttiin ja säästöt alakanttiin, ni eiköhän me pärjätä, jos ne vähän tosta napsaseekin pois:D
 2. Meillä myöskin mies nyt osittain työtön, saattaa olla kuussa vain muutama tunti töitä:/ Ostettiin just omakotitalo, kahet autot ja silleen...itellä onneks vakipaikka, mut suurinosa rahoista menee kyllä tähän asumiseen. Laskukone on sauhunnu, ku oon laskenut, että paljon saan omista palkoistani sivuun joka kuukaus. Mies auttaa sitten veronpalautuksillaan (kunhan vain täytin ne kilometrikorvaukset oikein!!!!!) jännittää, että tuommosesta asiasta on periaatteessa iso osa meidän häistä kiinni, kun sieltä tulee melkein puolet meidän budjetist. IIIIIIK!!!! Kyllä mä täytin, täytyy vain uskoa itteensä Pöms: Tuleeko teille kuinka isot häät? Jänskättää millanen sää osuu kohilleen, kun on jo kuitenkin kesän loppua ja meillä ulkohäät:)
 3. Minäkin ilmottaudun mukaan! Meillä siis häät 22.8.2015. Juhlapaikka on jo varattu yli kuukausi sitten (siellä meidät myös vihitään). Kaaso ja bestman on valittu. Kutsukortit on suunniteltu, mutta ei vielä askarreltu jaaaa mitäs vielä...pukuja oon netistä kattellu, mutta en oo vielä päässy sovittelemaan. Teemavärit on lyöty lukkoon ja jonkinlainen aikataulu häiden kululle on suunniteltu. Valokuvaaja on hankittu. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa:)
 4. Mä kävin ostamassa valmiit kutsukorttipohjat Sinellistä Ihan semmoset avattavat mallit, joissa siis valmiiksi se taitos. Siellä oli tosi paljon eri värisiä, ja kokosia. Itse otin suklaanruskeat helmiäisvärillä. Sieltä sai myös kortteihin sopivia kirjekuoria.
 5. Anoppia ei yhtään näytä kiinnostavan koko häät. Loppujen lopuksi sanoin että "nähdään sitten häissä, kutsu tulee joskus vuoden kuluttua" ja vastaus häneltä oli "ok". Että hän on vain vieraana. Varmasti on paljonkin hänellä sanottavaa häiden jälkeen...
 6. Mulla saattaa olla kesäloma hääaikana. Oon aina tykänny pitää loman viimeisenä meidän porukasta, niin sehän sopii mainiosti. Häämatkalle ei olla lähössä ainakaan samana vuonna, ni ei siihenkään tarvii säästää lomaa:)
 7. SInellistä miljoonaa eri tarviketta kutsukorttien tekoon. Ja nyt kun laskin ne uudestaan niin tajusin, että ei tuo matikkapää oikein toiminu siellä, ja joudutaan vielä ostamaan lisää kaikenmaailman tarroja ja kartonkia... Hääpuvun oon jo melkein valinnu netistä, samoin kengät, servetit, kakkukoristeen yms.... Pitäis vielä saada tilattua kaikki ihanuudet:)
 8. Alun perin päätettiin viikonloppu heinäkuusta, ei mitään ihmeellisyyksiä liittynyt tähän päivään. Valittiin vain joku vkl mistä tiedettiin ettei ollut mitään suurempia juhlia. Loppujen lopuks löydettiin sitten hyvä juhlapaikka, ja tällä juhlapaikalla pidetään kaikki rippikoulut, jotenka sehän oli sitten varattu koko kesälle. Otettiin sitten ensimmäinen mahdollinen vapaa viikonloppu ja sehän oli sitten tuo 22.8.2015
 9. Kiitos teille:))! Oon paljon vakuuttuneempi, että tuo on parempi:) Ja mieskin sen hyväksyi, jotenka noin 50 korttia vielä jäljellä!
 10. Ajattelin aina meneväni maistraatissa naimisiin. Ei juhlia, ihmispaljoutta, stressiä... Tulee juhlat, ihmiset, stressi ja pappi rannalle meidät vihkimään, että siinä meni se:D
 11. Iltapalassa, kakuissa....Teemme kaiken itse, onneksi on kavereita catering alalla niin joku edes tietää mitä pitää tehdä Valokuvauksessa, sen hoitaa ystäväni. Morsiamen puvussa, tilaan sen ulkomailta. Ei mennä naimisiin kirkossa, niin ei tarvita hääautoa. Kutsut teen itse. Miehelle ei tule toista sormusta, ja se minun sormus ei tarvitse olla kalleimmasta päästä. Majoitus tapahtuu vihki-/juhlapaikalla, joka on todella edullinen. Juhlapaikan vuokrakin oli kyllä edullinen. Emme lähde häämatkalle, vaan jäämme juhlapaikalle yöksi ja autamme seuraavana aamuna sitten siivoamisessa. Kaikilla saa olla rennot vaatteet päällä, jotenka kaaso ja bestman saa olla niissä vaatteissa mitä löytyy.
 12. Lapsena kävin neljä kertaa häissä, ja aikuisiällä kerran.
 13. Kutsun kaikki työkaverini, ja pomon. Eli yhteensä 5 henkilöä ja heidän puolisonsa. Itseasiassa yksi näistä työkavereista on myös kaasoni:)
 14. Kummatkin 24