Elena_

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Elena_

 • Rank
  Juniori
 1. Mihin semmosia ohjelmakortteja ees tarvii? Kai nyt kaikki suunnilleen tietää mitä häissä tapahtuu. Menun mä aattelin nakata buffet-pöydän alkuun. Ei kai ne enää sinne päästessään muuten muista mitä tarjolla on jos menu on pöydällä olevassa lapussa
 2. Se on kyllä hirveän näköistä kun joku bridezilla on vaatinut kaasoilleen (esim. 5 kappaletta täysin eri kokoisia, muotoisia ja värisiä ihmisiä) kaikille saman malliset ja väriset koltut. Kyllä mä ymmärrän et joku haluaa suosia tiettyjä värejä teemassa, mutta antaa silti ihmisten pukeutua miten parhaaksi näkevät. Minä kävin viime viikonloppuna Tallinnassa. Tarkoitus oli etsiä hääkenkiä, mutta niitä ei löytynyt. Sen sijaan löysin aivan ihanan ja pukuuni täydellisesti sopivan pitsiboleron, häälaukun ja heräteostoksena sukkanauhan Kaikki maksoi yhteensä 100e, että ei mitenkään kovin halpaa. En tosin kyllä käynyt kuin yhdessä hääkaupassa, kun muut olivat sen verran kauempana vanhasta kaupungista.
 3. Avioliiton siunaus ei ole mikään virallinen tapahtuma vaan ihan vaan seremoniallinen kirkollinen osuus ja sen voi suorittaa kuka vain. Virallinen vihkiminen suoritetaan maistraatissa. Tai sitten kirkossa mutta sittenhän se on normaali kirkkovihkiminen.
 4. Nostellaampas tätä ja kysellään josko joku osaisi suositella pk-seudulta jotain (edullista) pianistia. Tarkoitus siis olisi että tulisi soittamaan häätanssikappaleen ja siihen perään muutaman perinteisemmän tanssikappaleen sukulaisille.
 5. Tämmönen on meidän kutsut prototyyppi. Hyvin simppeli ja pelkistetty, kuten kaikki muukin meidän juhlassa Sisälle sitten tulee vain kutsuteksti ja kirjeeseen mukaan erillisellä lipareella hääinfo. Edit. Kuvasta ei näy mutta kortti on helmiäispaperia, eli on livenä hiukan juhlavamman näköinen kuitenkin.
 6. Me käytiin eilen Sinellissä ostamassa korttitarpeita ja prototyypin kutsukortista sainkin jo eilen tehtyä. Itse pyörittelen vieraskirjaideaa että kaikki häävieraat saisivat kirjoittaa meille terveiset jonkonsortin kortille. Samalla antaisivat s.postiosoitteensa niin kiitoskortit/kuvat voisi sitten lähettää sähköisesti.
 7. Meillä säästetään ainakin näissä: - morsiamen puku ostettu käytettynä - sulholle hankitaan musta puku Hulluilta Päiviltä tms, jota voi käyttää myöhemminkin - kukat tulee sulhon äidin kautta, on kukkakaupassa töissä - kuvaajaksi tulee tuttu harrastelijakuvaaja - tarjoilijat värvätään sulhon veljen kautta, opiskelee ravintola-alaa - koristeita ei tule ollenkaan, ei myöskään mitään muuta turhaa (photobootheja tms) Eli oikeastaan ainoat asiat mistä ei säästetä, on tila, ruoka ja juoma. Tai no juomat nyt luonnollisesti haetaan Virosta, mutta sitä ei kai voi enää edes säästämiseksi laskea.
 8. Hei, ihan Helsingistä löytyy Villa Furuvik. Tosin sinne sopii suosiolla noin 70 henkeä, ahtaasti enemmän. Majoitus 17 hengelle ja saunoja löytyy parikin kipaletta ja sijaitsee ihan merenrannassa. Omat ruuat ja juomat. Espoossa on lisäksi ainakin Espoon kartano ja Albergan kartano, mutta näiden majoitus yms. mahdollisuuksista en tiedä. Nuuksiosta löytyy Nuuksion maja, jossa on majoitusta ja sinne saa viedä omat juomat, catering pitää ottaa sieltä. Tässä jotain vaihtoehtoja mitä kaivelin kun itse samantyylistä tilaa keväällä etsin, tuohon Villa Furuvikiin päädyttiin.
 9. Hihii, hommat etenee. Kampaaja-meikkaaja on varattu ja tänään ostin puvun! Löysin just semmosen mitä oon ettinykin, ja vielä kohtuuhintaan. Simppeli a-linjainen pitsipuku johon ei tarvi vannetta alle. Helmaa pitää vähän lyhentää ja ehkä teetää olkaimet ja kun laihdun 5kg niin sit se istuu täydellisesti
 10. Meilläkin järjestelyt etenee, tarjouksia pitopalveluilta on pyydetty ja saatu, samoin kampaa-meikkaajilta. Mutta mistä ihmeestä osaan tarjouksien perusteella valita sen oikean??? Noissa pitopalveluissakin on hintahaitaria noin paristakympistä jonnekin kuuteen-seitsemäänkymppiin saakka.
 11. Me saatiin Helsingistä juhlatila la-su ajaksi 1500 eurolla ja lisäksi sinne sopii vielä majoittumaankin, eli ei tarvitse sukulaisten ottaa hotellihuoneita. Eikä oo mitään rajoituksia ruuan tai juoman suhteen
 12. bride to be 2015, minäkin oon tuota saattamisjuttua miettiny. Jos oltais perinteisesti kirkossa niin se ois varmaan aika selvää, mutta kun meillä on vaan avioliiton siunaus juhlapaikalla. Siinäkin kyllä ois mahdollista että isä saattais minut, mutta pitää nyt kattoa ja varmaan kysyä isältäkin että mitä mieltä se asiasta on. Magicwombat, hyvä että en oo ainut kuka on hukassa askartelun kans
 13. Minä kävin tänään Sinellissä kattomassa korttitarpeita. Meinas iskeä epätoivo kaiken sen kiilto-kuulto- ja helmiäispaperin ja muun romun kans. Ehkä sittenkin pitäs lähettää kaikille vaan tekstarit, eihän mulla oo kenenkään osoitteitakaan
 14. Minullakaan ei vielä pukua ole, ja uutena ei aio sitä ostaa koska käytän ne rahat mieluummin johonkin ihan muuhun. Käytettynäkin pukuja myydään paljon ja ovat ihan yhtä hyviä kuin uudet, eli mieluisaa käytettyä koitan metsästää. Yksi konkreettinen asia on nyt jo ostettu, nimittäin kasa lakanoita pöytäliinoiksi, kun sain ne niin edullisesti tämän forumin kirpparin kautta
 15. Täällä kans yksi ensi kesänä vihille menevä. Juhlapaikka ja pappi on varattu 6.6.2015, muuta ei oo vielä tehty. Me siis käydään hoitamassa virallinen osuus maistraatissa ja sitten pappi tulee siunaamaan avioliiton juhlapaikalle, jossa sitten jatketaan juhlintaa. Seuraavaksi pitäisi alkaa miettimään vieraslistaa, eli vierasmäärää, jotta voisi pyytää pitopalveluilta tarjouksia.