Jump to content
Naimisiin.info

jamppa

Herra
  • Viestit

    2239
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by jamppa

  1. ^ Ainakin AirAsia lentää Kuala Lumpurista Sabahiin. Muutamia omatoimireissuja Aasiaan tehneenä en voi muuta, kuin suositella itse varaamaan lennot ja hotellit.

    En osaa sanoa, kuinka paljon halvemmaksi reissu tulee itse järkättynä (varmasti tulee edullisemmaksi), mutta lisäksi saat itse päättää koska menet, mihin hotelliin, kuinka kauan olet missäkin jne. Ja netin kautta on niin helppo varata lennot ja hotellit.

  2. Balin suurin pettymys tosin oli kalliit hinnat joka paikassa. Kaikki yritää vedättää ja ruoka ja juo maksaa yllättävän paljon jos vertaa esim. Thaimaan hintatasoon.

    Tuosta mun täytyy olla eri mieltä. En huomannut, että kaikki olisivat yrittäneet vedättää, eikä joka paikassa ollut kallista ruokaa ja juomaa.

  3. No niin, viime perjantaina palattiin reissusta. Ubud oli kivoin paikka, viihtyisimmät ravintolat ja parhaimmat ruoat oli siellä, samoin ystävällisimmät ihmiset. Kysykää jos on jotain kysyttävää, mä oon vielä vähän sekaisin reissusta, en tiedä mitä kirjoittaisin :)

  4. Olemme miettineet Thaimaata, mitä mieltä olette sen ilmastosta heinäkuussa???

    Kaksi kertaa ollaan oltu kesäkuussa Thaimaassa (Koh Phangan, Koh Samui, Koh Mak, Koh Samet) ja ihan miellyttävät on kelit olleet: aurinkoista, pilvistä, jonkin verran sadetta / kuuroja. Lähtisin kesällä uudestaankin! Ja mikä parasta, silloin on low season, eli ihmisiä vähemmän ja hotellien hinnat halvempia.

  5. Mekin varattiin häämatka Thaikkuun, ekaa kertaa sinne suunnataan. Eka viikko ollaan Koh Phanganilla (pohjoisessa) ja toka viikko Krabin Klong Muangilla. Otettiin hyvät hotellit, jossa hemmottelua, ainakin ekalla kuherrusviikolla... :-X kun vaan malttais oottaa marraskuulle!! Kokemuksia ja matkavinkkejä otetaan vastaan, jos joku on näissä paikoissa ollut!!

    -> http://www.papaija.net

    Krabilla oltiin 2006 ja Koh Phanganilla 2007.

  6. Moi!

    Oisko teillä antaa vinkkejä hyvistä, häämatkalaisille sopivista hotelleista Bangkokissa (keskeinen sijainti tärkeä), Samuilta (rauhallinen alue) ja Taolta/Phanganilta? Kumpaa yhdistelmää ylipäätään suosittelette, Bangkok-Samui-Tao vai Bangkok-Samui-Phangan?? Reissun kesto 11 yötä perillä.

    Kiitos :)

    Bangkokista Pathumwan Princess Hotel MBK:n vierestä, Phanganilta Salad Hut. Mun nettisivuilla (papaija.net) on kuvia ja juttua noista molemmista - PPrincessistä vuoden 2008 reissurapsassa ja Saladista 2007.

    edit: No nyt näyttäis siltä, että kuvat eivät tällä hetkellä näy, kun Photobucketissa on jotain huolto/päivitysjuttuja... Mutta kyllä ne myöhemmin jossain vaiheessa näkyy.

  7. Onko kokemuksia Aasian matkoista ja jet lagista? Japani houkuttaisi, mutta meneekö kahden viikon matkasta puolet pilalle jet lagin takia?

    Muoks. Kannattaa ehdottomasti ottaa Finskin business-luokan paikka jos mahd, niin saa istuimen makuuasentoon ja kunnon kuulosuojaimet.

    Varmasti olisi mukava matkustaa bisnes-luokassa, mutta valitettavasti vaan aika harvalla taitaa olla varaa maksaa moninkertainen hinta lentolipuista.

  8. Häämatka varattu kahdeksi viikoksi Krabille.. Kertokaahan, olisiko sittenkin hyvä muuttaa tuo kohde vielä niin, että olisimme viikon Krabilla ja viikon Koh Lantalla?? Tykkäämme kierrellä nähtävyyksiä ja paikkoja enemmän kuin löhöillä rannalla :)

    Kyllä siellä Krabissa/Krabin alueella on nähtävää ja tekemistä. Tsekkaa mun nettisivut http://www.papaija.net ja vuoden 2006 reissun jutut ja kuvat.

  9. Eilen varattiin kahden viikon matka Lefkasiin, Kreikkaan! Tarkoituksena kierrellä Lefkasia ja sen lähisaaria autolla tai (mitä luultavimmin, jos mieheltä kysytään:) ) moottoripyörällä. Matkalle lähdetään 18.8., häiden jälkeisenä tiistaina. Ihanaa ihanaa :-X

    Oltiin aikoinaan häämatkalla Lefkaksella, http://www.papaija.net <- tuolla on jotain kuvia sieltä.

  10. Luin tripadvisorista kommentteja kiusallisista ja terveydellekin haitallisista sand flieist´tä.

    Kesäkuussa Koh Maakilla Thaimaassa oli rannalla ikäviä hiekkakärpäsiä. Käytiin ostaan kookosöljyä, jota levitettiin kroppaan ja sen jälkeen kärpäset lopettivat häiritsemisen. En tosin tiedä onko nämä Thaimaan ja Malediivien hiekkakärpäset sukulaisia ja auttaako niihin toi kookosöljy..

×
×
  • Create New...