Marjukka85

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Marjukka85

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. *Tiuku*! Joo just näin että mä oon nähny näitä vanhempieni kavereita ihan lapsena viimeksi ja sulhaseni ei ollenkaan. Vanhempani ovat kyllä ystäviensä kanssa paljon tekemisissä. En kans oikeen ymmärrä sitä miksi heidän pitäisi tulla häihin..Sen takia tästä pieni kina tulikin. En usko että vanhempani olisi vielä "kutsuneet" ystäviään meidän häihin, vaikka ovat kertoneet kyllä meidän suuresta päivästä. He voisivat keskenään kippistää joskus tai mun mielestä olis kiva vaikka nähdä heitä vanhempieni luona, voisivat siinä onnitella ja voitais siinä tarjota vaikka skumppalasit tai muuta vastaavaa. Tää vieraslistan teko on muutenki raastavan hankalaa. Tuntuu että vaikka kuinka tekee ja ketä kutsuu, ni aina jonkun saa suuttumaan.
 2. Mänty! Kiitti vastauksesta. Äitini kyllä tietää että tilat on rajalliset ja että jouduttaisiin jättää meidän toivomia vieraita pois.. Mutta niille ois kuulemma vaan niin tärkeää, että kun ainut tytär menee naimisiin, ni heidän tärkeimmät ystävätkin olisi siellä. Lapset on laskettu tohon lukumäärään, eli tosiaan tota vois harkita, että jättäis ainaki vähä kauempien sukulaisten lapsia pois tai sitten kokonaan lapsettomat häät. Ehkä tääki selkenee ku tietää paljonko vanhempani osallistuvat häiden kustannuksiin. Huoh.. Tuntuu että ainut vaikea osuus koko häiden järjestelyssä on vieraslista!! Hirmu hankalaa..
 3. Puku ja teema on tärkeitä ja isoimpia juttuja teidän häissä. Kyllä teidän pitää saada päättää itse minkälaiset haluatte! Varsinkin kun itse kustannatte häät. Mielipiteitä toki voitte kuunnella, mutta TEIDÄN häät, TEIDÄN päätös. Häiden pitää olla teidän näköiset, ei anopin näköiset, vaikka anoppi olisi kuinka ihana ja tärkeä ihminen. Mulla on sellanen ongelma, että meidän hääjuhlapaikkaan olisi paras väkimäärä 90. Meidän vieraslistalla on tällä hetkellä 105. Eikä maltettaisi ketään pudottaa pois. Nyt äiti on alkanut vaatimaan että heidänkin ystäviään pitäisi kutsua häihin, vaikka itse olen nähnyt heidät ihan pienenä ja sulhaseni ei ollenkaan. Mutta äiti ja isä osallistuvat hääkustannuksiin, eli pitäisikö mun kuunnella ja totella äidin toivetta ja pudotella enemmän vieraslistasta pois sellaisia joita me haluaisimme sulhasen kanssa vieraiksi..? Muuten äiti ei ole puuttunut häihin. Mitä teen??
 4. Tavattiin baarissa. Olin työkavereitteni kanssa viettämässä iltaa lähikaupungin baarissa, mieheni oli samassa baarissa omien ystävien kanssa. Mieheni löysi mut tanssilattialta ja halusi välttämättä päästä juttelemaan mun kans. Ensin vähän epäröin, ku olin päättäny etten tänää välitä miehistä mitään ja pidän hauskaa työkavereitten kans. Mieli kuitenki muuttu nopsasti, ku mies vaikutti heti tosi ihanalta ja komealtaki vielä. Koko ilta ja yö vietettiin yhdessä höpötellen ja tutustuen. Siitä lähti tosi tiivis seurustelu. 6 kk myöhemmin muutettiin yhteen. Seurustelun vuosipäivänä, mua kosittiin eli yhdessä ollaan oltu nyt reilu 1.5 vuotta. Ens kesänä vietetään meidän häitä.
 5. Meidän kihlajaisissa oli päivällä molempien vanhemmat ja mummot. Illalla tuli sitte kaverit. Vanhemmille tarjottiin lämmin ruoka, leipää ja salaattia. Juomina maitoa ja vettä. Ruokailun jälkeen vielä kakkukahvit. Leivottiin itse juustokakkua ja cupcakeja. Illalla kavereille oli kahvit, boolit ja syötäväksi juustokakkua, pastasalaattia, pizzapaloja cupcakeja, karjalanpiirakoita (ostettiin kaupasta) ja munavoita. Olikohan vielä jotain..? Ja kaikki maistui vieraille hyvin ja kaikki leivottiin yhdessä.
 6. Hyvä ystäväni otti meidän kihlakuvat. Haluttiin itselle kauniita kuvia muistoksi. Pidettiin myös pienet kihlajaiset, joten teetettiin kuvista vieraille kiitoskortit.
 7. Meillä on häihin tasan vuosi. Juhlapaikka varattiin pari viikkoa sitten ja kirkko eilen. Pitopalvelu myös varattiin eilen.
 8. Mä jännitän tätä kans ihan hirveesti!! Pieni kyynel ei haittaa, mut jos alkaa vaan itkettää hirmu paljon..?! En halua mitään lääkitystä ottaa, mutta miten sais itkun pidettyä ees hillittynä. Itken herkästi jo muidenkin häissä, tulee kyynel jo kun ajattelen että sulhaseni odottaa mua alttarilla ja kävelen hänen luo. Itku tulee myös herkästi leffoja tai tv-sarjoja katsoessa.. Huoh..
 9. Mulla on tosi ihana työporukka, mutta meitä on samassa yksikössä n.50henkilöä. Muutenkin vierasmäärä kasvaa helposti liian suureksi. Tehtiin päätös, ettei kutsuta kummankaan työkavereita. Hankala rajata, jos osan pyytäisi. Osa varmaan loukkaantuu..Sitä vähän stressaan.. Mutta helpompi ratkaisu näin kun että pitäisi valita vain muutama.
 10. Ymmärrän täysin että lapsia tehdään ennen avioliittoa, en koe sitä mitenkään huonona vaihtoehtona. Kuitenkin omalla kohdalla aina ollut se ajatus että naimisiin ennen lapsia. Haluan juhlia häissäni, ettei tarvitse murehtia tai huolehtia lapsista. Ja haluan olla häissäni hoikimmillani. Mutta jos raskaaksi sattuisin tulemaan ennen meidän häitä, olisi lapsi tietenkin tervetullut. Miehellä samat ajatukset. Heti häiden jälkeen haluamme alkaa yrittämään lasta.
 11. Meillä kaasot maksaa itse asunsa. Saavat itse valita mekkonsa. Tuntuisi tosi epäreilulta sekin että kun rahaa menee häihin muutenki ihan järjettömästi, että meidän pitäisi puettaa vielä hääseuruekin, saati sitten maksaa kampaukset tai muuta. Kaasoille ja bestmaneille tietenkin lahjat juhlan jälkeen. En voisi kuvitellakaan että jos itse olisin kaasona, että hääpari joutuisi maksamaan pukeutumiseni tai laittautumiseni..
 12. Meillä kans kihlaus on lupaus avioliitosta. Heti kosinnan jälkeen sovittiin, että seuraavana vuonna kesällä häät. Ja kovat hääsuunnitelmat heti käyntiin!
 13. Vieraita kutsulistassa tällä hetkellö 100. Yritetään vielä saada karsittua väkimäärää ees vähän pienemmäksi.. Hankalaa kuitenki pudottaa osaa pois!! Ja hankalaa myös se että jotkut odottaa saavansa kutsun, eikä meillä oo aikomustakaan kutsua..
 14. Ollaan oltu kihloissa nyt 4kk ja yhdessä vuosi ja 4kk. Häät heinäkuussa 2015. <3 Ollaan molemmat töissä ja tällä hetkellä rakennetaan meille ihanaa omakotitaloa. Eli kiirettä hirveesti!! Mut tänää mennään kattoo meidän kahta hääpaikkavaihtoehtoa! Tästä häiden suunnittelu lähtee etenemään! <3
 15. Meillä on yhteiset rahat, joten sormukset ostettiin yhdessä.