Cindylia

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Cindylia

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Sama juttu mullakin Katti23, tuleva mies haluaa pitää sekä kultasta 2 millin peruskihlaa ja sit viel vihkinä 4 millin valkokultanen, munkin mielestä ihan toimiva yhistelmä.
 2. suklaanruskea, shamppanja (ei ihan oikee sävy mutta lähin) ja luonnonvalkoinen.
 3. Minullekin tulee kaksi saattajaa, tosin vähän erilaisita syistä kun minulla on sijaisisä ja biologinen isä ja sijaisisä on vähintäänkin yhtä tärkeä mulle enkä taho lakasta pois. Sovin biologisen isän kanssa korostaen että hän saa viedä oikelat puolelta niinkuin perinteisiin kuuluu. Sijaisisälle tokaisin sitten et kun olen vasenkätinen niin vasemmassa kynkässä oleminen ei yhtään sen huonompi.
 4. Hääslideshow:ssakin voi ottaa huomioon: äitini kuoli syöpään ollessani 7-vuotias niin yhteiskuvia lapsuusajalta ja venetsialaisten viettokuvas oon edesmenneen vaarini sylissä. :') Mietin vielä jos huhtikuussa kuolleesta kummitädistäni ja minusta laittaisin kuvan..
 5. Ite oon 20 v hellari, ja voisin kuvitella olevani häissä joissa alkoholia. Kuhan on tarjolla muutakin ruokajuomaa niin ihan ok, ja kuvittelisin viihtyväni kuhan porukka ottaa kohtuudella. (Oon ollu alaikänen viime häis jos alkoholia) Ymmärrän hyvin et toi tilanne on hankala, n. 60-70 luvun nähneet on vanhoillisempia. :l Itteäkin joskus ärsyttää et toiset rupee syytteleen toisia juomisesta, tanssimisesta yms.. Ja toisten tuomitseminen ei oo todellakaan Raamatun ohjeiden mukasta. Matteuksen evankeliumi 7 jae 1-2 "7:1 "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi; 7:2 sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan." Ihan Jeesuksen omasta suusta! Laitoin siis tuomit hakukenttään Koivuniemen raamattuhaus, siel on muitakin sopivia, esim. Room. 2:1, Jaakob 4:11, elikkä nämä Paavalin sanelemana. Se et ite omasta vapaasta tahdosta tahtoo elää jotenkin eri tavalla ei oikeuta tuomitsemaan muita ihmisiä, jotka elää eri tavalla. Monesti ihmisil on omatunto niin kuosissaan et tietää tehneensä väärin, miks sitten pitäis viel sen päälle mollata? Kannattaa koittaa puhua ja silleen rauhallisesti ja ettei oma ärsyyntyminen näy, niin mie teen omien uskovaisten vanhempieni ja isovanhempieni kohdalla. Tsemppiä sulle, kyllä siun appiukon pitäis ymmärtää et juhlat on päähenkilöittensä näköiset. Mulla päinvastanen tilanne kun pidetään tipattomat niin osa sukulaisista voi sen takia ärsyyntyä, jättäkööt tulematta tai lähtekööt kesken sitten jos ärsyttää.
 6. Ite vähän mietin jos tekisin ite kimpun kun ei erikoismuotoilua. Ihan perusmalli, valkosia gerberoita tai germiinejä, ruusuja joko valkosena tai shamppanja, jotain pientä vihreää ja kiinnitys suklaanruskeal leveäl satiininauhal ja juuttilangalla pari kerrosta , nauhat yhes rusetille.
 7. Meillä tulee suklaanruskeisiin sifonkipusseihin vaahtokarkkisydämiä pari ja resepti suklaamuffinseihin joita tein, molemmat tykättiin kovasti ku kokeilin joskus. Nimeks tyyliin suklaamuffinit lämpimällä sydämellä, kun niihin tökätään pala suklaata keskelle ja se sulaa sillee omnom sinne.
 8. Jaa-a, tänne on hyvä tulla järkyttään ihmisiä. Seurusteltiin noin 2 ja puol kuukautta ja sit hää kosi ystävänpäivänä, tunnettu viime syksystä. Ystävystyttiin toooosi nopeesti, sitä vaan jotenkin koki et toiseen pysty luottaan. Ja ystävystymisellä tarkotan et ei ollu heti aluks, ainakaan toisella meistä, mitään taka-ajatuksia, pysty rauhas tutustumaan ilman et ois ruvennu esittään, tietosesti tai tiedostamatta, parhaita puolia ittestään. Ja häät on tänä kesänä. <3 Sen tuntee kyl millon sen aika on. Etten nyt suoranaisesti suosittele noin nopeata aikataulua, mut meidän tapaukses se tuntu oikeelta kun kumpikaan ei tahtonu asuu saman katon alla ennen naimisiinmenoa. Ja tahdonasiahan avioliitto on.