annatto

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä annatto

  • Taso
    Juniori

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

744 profiilin katselua
  1. Oi, paljon onnea Daenerys! Mahtava toi kosinta kyllä
  2. Mites seinäkiipeily?
  3. Jos pääsemme yhteisymmärrykseen päivästä, 2017 heinäkuulle, täytyy paikka varata jo tänä syksynä. Heti kun juhlapaikan kalenteri "avataan" vuodelle 2017.
  4. Meidän täytyy varata ensin juhlapaikka ja toivoa sitten, että saamme haluamamme kirkon haluamaamme aikaan. Kirkon kun voi varata vasta tasan vuotta aikasemmin täällä päin ja juhlapaikamme on melko suosittu.
  5. Me ollaan miehen kanssa laitettu rakkauslukko yhteisillä lomamatkoilla (siis vähän kauemmat kuin Viro & Ruotsi) jo ennen vihkimistä. Mun mielestä on ihana idea laittaa lukko yhdessä ja viskata avaimet veteen. Ollaan puhuttu, että jos jälkikasvua joskus siunaantuu, voidaan laitettuihin lukkoihin käydä lisäämässä pienempi lukko sitä symboloimaan.
  6. Mä aattelin että meidän häät ois pienet ~70 vieraalla, mutta onkin ilmeisesti aika perussetti
  7. Komppaan tuikulaista ja sen lisäksi tahdon kävellä pitkin pitkää käytävää, ensin isäni ja sitten mieheni kanssa. Voisin toki kävellä siviilivihkimisessäkin ties mitä polkuja ja käytäviä, mutta kirkko on se paikka jossa sen haluan tapahtuvan.
  8. Minä vastavalmistunut, oman alan määräaikaisen työsopimuksen omaava, sulho vakkariduunissa jo monta vuotta. Yhteinen asuntolaina, jota maksettu kolme vuotta jo pois. Reilu yhdeksän vuotta oltu yhdessä.
  9. Kihlana minulla on siro rivari, 15 pientä timanttia. Sen pariksi vihkiksi haluaisin siron rungon, mutta hieman isomman kiven. Nakkisormiin passaa paremmin siro, kuten jo muutamat muutkin on todenneet.
  10. Meillä myös mies maksoi sormukset, mutta pitkälti on yhteiset rahat ni eipä sillä suurta merkitystä.
  11. Me tavattiin yhteisen ystävän synttäreillä, 12 -vuotiaina yläaste oltiin samalla luokalla, mutta "vasta" 16-vuotiaina rakastuttiin
  12. Meillä mies kans bongas jo ennen kosintaa, et pyörin täällä
  13. Kesähäät olisi mieluisimmat. Keskikesän jälkeen tai loppukesästä.
  14. Suuret kiitokset onnitteluista Hääpäivästä ei olla päästy vielä ihan yhteisymmärrykseen. Mulla olis haaveissa 1.7.2017, mies vielä empii. Ja häitähän on tässä jo suunniteltu reilusti ennen kosintaa, täytyy vaan hyväksyttää kaik sulhasella myös Adiela: Voi mä niiiiiiiin tiedän ton tunteen!!! Toisaalta, kun hän sentään sanoi että piti kosia, joten ei se kovin kaukaahaettua ole. Mulla meni noi vihan/harmituksen tunteet ohi vaan sillä etten ajatellut koko kosintaa, helpommin tosin sanottu kuin tehty
  15. Meillä kosittiin ilman "virallista" sormusta, mies laittoi oman sormuksensa tilapäisesti mun nimettömään. Nyt on ankara sormuksen metsästys käynnissä.