Lullukka

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Lullukka

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

582 profile views
 1. Meillä on niin vähän naimattomia vieraita, että päädyttiin sellaiseen sukupuolineutraaliin esineenheittoon. Kaikki naimattomat siis samaan syssyyn ja viskellään yhdessä jokin tavara tai vaikka useita. Ongelma on vain, että ei olla keksitty, mitä se jokin voisi olla. Ideoita otetaan kiitollisena vastaan!
 2. Meille tulee n. 60. Rajattiin raa'asti kaikki lapset ulkopuolelle, ja lisäksi liuta harrastus- ja työkavereita.
 3. ^Kyllähän se riippuu pitkälti myös vierasmäärästä ja paikasta. Halutessaan häät voi järjestää hyvinkin edullisesti, mutta jostain on aina tingittävä. Meille tulee n. 60 vierasta, ja budjetti näyttäisi näillä näkymin venyvän 9000 €:on ilman sormuksia, pukuja ja häämatkaa.
 4. Me päädyimme Calligraphenin laserleikattuihin kutsuihin. Tyyriitä olivat, mutta joka sentin arvoisia! 40 kutsua kuorineen ja postikuluineen tulivat maksamaan n. 300 €.
 5. Onko kukaan teettänyt filigraanisormusta? Täysin mieleistä ei tunnu löytyvän millään valmiina, ja lisäksi minulla on omasta takaa muutama pieni safiiri, jotka haluaisin käyttää sormukseen. Nyt pitäisi siis löytää seppä, joka taitaa filigraanien mittatilausvalmistamisen.
 6. Meillä on sen verran pitkä aika hääpäivään, että vielä ei sitä järjestelemisen riemua ole. Tullaan anopin kanssa oikein hyvin toimeen, mutta tuollaisissa asioissa varmasti tulee konflikteja jos annetaan tilaisuus osallistua. Hankala homma, koska anoppi on tosi tehokas ja ahkera, mutta sukupolvien välinen kuilu on meidän näkemyksissä tuntuva, enkä yhtään jaksaisi vääntää tarjoilusta, astioista, koristeluista ja ties mistä. Näihin haluan itse panostaa, mutta anopin mielestä häät ovat koko suvun juhla, joissa tingitään sitten laadusta eikä määrästä. Vieraslista tuleekin varmasti olemaan hänelle kova pala, me kun ei aiota kutsua kaikkia kummeja, setiä ja tätejä, kissoja ja kaimoja, joita kyllä riittää vaikka muillekin suvuille jaettavaksi, Lapsia ei kutsuta lainkaan. Veikkaan että siviilivihkimenkään ei ole hänen mieleen, eikä etenkään se, että pidän oman nimeni. Noista jälkimmäisistä en kyllä mielipiteitä kaipaakaan, koska eivät ole missään suhteessa neuvottelukysymyksiä. Muissa asioissa kyllä kuuntelen ideoita ja ajatuksia ihan mielelläni, mutta mitään velvollisuutta meillä ei ole niitä noudattaa. Apuakin otetaan ihan mielellämme vastaan, mutta mitään hääsuunnittelijaa emme ole kenestäkään tekemässä. Joko siis meidän ehdoilla tai ei ollenkaan. Miehen isä taas saa pysyä järjestelyistä kaukana, ja siinä anoppi on onneksi sataprosenttisesti samaa mieltä.
 7. Meillä tulee varmaan 60 täyteen, vaikka kovasti karsintaankin. Minusta ei ole mitään järkeä kutsua sellaisia kavereita, joiden kanssa on ollut tekemisissä viimeksi muutama vuosi sitten. Mies taas tuntee olevansa velvollinen kutsumaan kaikki, joiden häihin on itse saanut kutsun aikoinaan. Lapsia ei kutsuta lainkaan, eli pidetään ihan aikuisten juhlat vain. Meillä on onneksi reippaatsi aikaa vielä, eli säästämällä saadaan kiva summa kasaan. Vanhemmiltakin liikenee varmaan jokunen tonni. Kokonaisbudjettia ei olla laskettu, kun paikkakin on vielä auki. Veikkaan 7000-8000 €.
 8. No se ei olisi kyllä mikään mahdoton summa siitä, ettei tarvitse itse stressata. Kiitos vastauksesta!
 9. Juha Loikalaan päädyimme lopulta, ja täydet pointsit kyllä upeasta työstä. Sormukset ovat just sellaiset kuin suunniteltiin ja työn jälki moitteetonta. Valmistumiseen taisi mennä viikon verran aikaa, vaikka kahdesta sovittiin. HIntakaan ei todellakaan ollut paha. Suosittelen!
 10. MIten olette hoitaneet loppusiivouksen, kun sen pitää olla tehtynä aamukymmeneen mennessä? Oletteko palkanneet homman jonkun vai lahjoneet lähipiirin hoitamaan sen?
 11. Mulla on melko samanlaiset kriteerit kuin ketjun aloittajalla, ja minäkin löysin täältä useita hyviä vaihtoehtoja! Otan mielelläni vastaan vielä lisää ehdotuksia näiden lisäksi. Hakusessa siis kartanomainen tai huvilamainen häätila n. 60 hengelle, johon voi tuoda omat juomat. Koko Uusimaa käy. Vihkiminen suoritetaan paikan päällä, niin mitään kirkkoja sun muita ei tarvitse huomioida. Rakastuin Hvitträskiin, mutta juomat täytyy ostaa talosta, ja se tulee sikamaisen kalliiksi. Laitoin kyselyn myös Hvittorpiin, mutta löytämieni vanhojen keskustelujen mukaan siellä ei saa tanssia ja alkoholijuomatkin pitäisi rajoittaa onnittelumaljaan ja ruokajuomiin? Onko pipo yhtään löystynyt viime vuosina, vai sallitaanko siellä edelleen vain kuivat istumahäät? En minä mitään örvellysjuhlaa ole järjestämässä, mutta kyllä niitä häitä on tarkoitus juhliakin.
 12. Kiitos vastauksistanne! Seppä saisi tosiaan olla pk-seudulta tai lähiympäristöstä. Kävimme tänään kuudessa liikkeessä katsomassa sormusmalleja, eikä yhdessäkään ollut mitään sen tyylistä mitä haluan. Valikomaa oli kyllä paljon, mutta tosi perinteisiä malleja suurin osa, ja me halutaan jotain modernimpaa ja persoonallisempaa. Taitaa se teettäminen tosiaan olla ainoa vaihtoehto. Voisiko muuten olla järkeä ostaa haluamansa kivet muualta ja maksaa sepälle vain työstä? Nyt kun selailin ketjuja enemmän, törmäsin joihinkin timanttiverkkokauppoihin, jossa tuon kokoluokan kivet ovat tosi edullisia.
 13. 6 vuottahan siihen meni. Ei mikään maailman romanttisin kosinta, vaan ihan yhteinen päätös. Toistaiseksi on vain meidän kahden tiedossa, kun siskoni meni viime viikonloppuna naimisiin. Ei haluttu paljastaa kellekään heti ennen eikä jälkeen häiden, joten vielä muutama viikko odotellaan. Nyt kun vielä saataisi ne sormuksetkin tilattua..
 14. Meilläkin ajatuksena teettää kihlasormukset, sopiva seppä pitäisi vain löytää tästä seppien suosta. Halutaan titaaniset sormukset, minulle muutamalla pikkuruisella timantilla ja miehelle vastaava ilman kiviä. Olin alustavasti ajatellut ihan vain kirkkaita timantteja, mutta ehkä yksi tai kaksi voisikin olla värillisiä. En tiedä jalokivistä juuri mitään, joten otan ilolla neuvoja vastaan! Vinkkejä kaivataan myös luotettavista korusepistä, jotka eivät veloita turhasta. Nämä sormukset ovat melko yksinkertaisia toteuttaa, joten mikään superhypermestariseppä ei sentään tarvitse olla. Titaania täytyy kuitenkin osata käsitellä.
 15. Sormusta metsästämässä