helmimorsian15

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About helmimorsian15

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli pöytänumerointina aikajana lähtien vuodesta, jolloin tapasimme/aloimme seurustella ja sitten vuosia milloin on tapahtunut meille merkittäviä asioita (muutto yhteiseen kotiin, vuodet jolloin olemme hankkineet koiramme, kihlautuminen jne.). Eteisessä olevassa pöytäkartassa pöydät olivat kronologisessa järjestyksessä ja jokaisen vuoden kohdalla oli siitä kertova kuva (esim.08 kuva ensimmäisestä kodista, 09 koiranpentumme), joten idea aukesi varmasti vieraillekin. Samat kuvat löytyivät tietenkin myös pöydistä..
 2. Meidän häissämme pappi antoi meille selvän merkin, että on aika suudella - joten suutelimme ja aivan väärässä kohdassa. Tilanne nauratti meitä kaikkia ja rentoutti jännittävää tapahtumaa, joten siitä jäi hyvä ja persoonallinen muisto. Jälkikäteen pappi kielsi antaneensa mitään merkkiä, vaikka sen todistivat meidän lisäksemme myös kaaso ja bestman.
 3. Kirkossa ja sen ulkopuolella on tosiaan kaikki heittelyt kielletty, mutta saippuakuplien tilalla tai lisäksi voi käyttää myös ostettuja tai itsetehtyjä "häähuiskuja". Näyttävät hienoilta kuvissa.
 4. Minäkin tein oman hääkimppuni, heittokimpun ja vieheet tekokukista. Tilasin ebayn kautta vaahtomuoviruusuja, jotka ainakin omaan silmään näyttävät mielestäni silkkikukkia aidommilta; kannattaa kuitenkin tilausta tehdessä varmistaa, että tilaamasi kukat ovat täysin vedenkestäviä, jotta värit eivät värjää kastuessaankaan vaatteita.
 5. Tilasin Vistaprintiltä joulukortteja ja postilaatikkoon ilmestyi rikkinäinen ja tyhjä kuori eli pienen lapsemme kuvasta painetut kortit olivat pudonneet kuoresta jossain päin maailmaa. Soittaessani asiakaspalveluun sain ystävällistä palvelua ja uudet kortit lähetettiin pikatoimituksena, jäin kuitenkin miettimään käykö heille tälläistä useinkin, sillä asiakaspalvelija ei ihmetellyt tai päivitellyt korttiemme kohtaloa mitenkään..
 6. Meillä oli vieraskirjana pieni postilaatikko, jonka vieressä oli postikortteja. Ohjeistuksessa pyysimme vieraitamme muistamaan meitä muutamalla sanalla ja vinkkinä oli muutama lause, jos tekstiä ei muuten olisi lähtenyt syntymään. Tässä muutamia lauseen alkuja: Paras neuvo avioliittoon... / Älkää ikinä... / Hääjuhlassa ikimuistoisinta oli... / Kymmenen vuoden kuluttua te... Vieraat rohkenivat kirjoittamaan hyvinkin henkilökohtaista postia, kun tiesivät etteivät muut kuin hääpari lue kortteja. Vähän samalla idealla kuin tuo edellä mainittu kaivo.
 7. Talvihäissämme oli teemavärinä valkoinen, jonka yhteydessä käytin erilaisia luonnonmateriaaleja kuten käpyjä, koivunhalkoja ja juuttinarua.
 8. Mekin vietimme äskettäin talvihäitä. Teemavärimme oli valkoinen, johon lisäsin rosoisuutta luonnonmateriaaleilla; pöydissä oli esimerkiksi käpyjä ja koivunhaloista tehtyjä pidikkeitä ohjelma-/menulapuille. Lisäksi perinteisen kaitaliinan tilalla käytimme koko pöydän pituisia peilejä luomaan tunnelmaa jäästä yhdessä tuikkujen ja (muovisen) kirkkaan jäämurskan ohella. Lisäksi askartelimme pöytiin pallon muotoisia ruusukimppuja luomaan korkeutta; muotokieli kuvasi minulle lumipalloja, mutta se ei varmaan auennut vieraille. ;D Olin tyytyväinen kokonaisuuteen ja toivon, että myös vieraat pitivät sitä tyylikkäänä.
 9. Juhlimme äskettäin talvihäitämme ja hääkarkkirasiaksi kuurasin tyhjiä pilttipurkkeja. Purkkeihin laitoin Fazer Minttejä ja heijastimen "kiinnitysnarun", kanneksi pellavaliinaa juuttinarun avulla ja päälle sydänheijastimen.
 10. Voin suositella Hessun korukaivosta Tikkurilassa. Olimme etsineet jo pidempään kihlasormukseeni sopivaa vihkisormusta, mutta sopivaa ei löytynyt edes liikkeestä, josta olimme aiemmin hankkineet kihlasormukseni. Korukaivoksessa minua palveli koruseppä, joka sai heti kiinni ajatuksestani ja lupasi valmistaa toiveideni mukaisen sormuksen. Hintakin yllätti positiivisesti ja siihen kuului omani ja mieheni vanhojen sormusten puhdistukset, lisäkaiverrukset ja ainakin uuden sormukseni vuosihuollot. Hyvää, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua.
 11. Vietimme vähän aikaa sitten talvihäitä Hedåsenissa ja voin lämpimästi suositella paikkaa. Vieraat löysivät ongelmitta paikalle ja matkaa ei kulunut Vantaalla sijaitsevasta kirkosta sen enempää Sipooseen kuin olisi kulunut Helsingin keskustaankaan. Paika mahdollistaa vapaavalintaisen pitopalvelun käytön ja bändikin nautti suuresta lavasta.