Brego

Morsian
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Brego

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Minäkin suosittelen Haavemaata. Todella laaja pukuvalikoima, ammattimainen ja ystävällinen henkilökunta ja loistava palvelu! Kävin myös Tyynelässä, mutta siellä ei ainakaan silloin ollut juuri ollenkaan isokokoiselle (44/46) pukuja, eikä myyjä ollut innokas ehdottamaan muutostöitä pukuihin (helman lyhentämistä lukuunottamatta). Lisäksi palvelu oli muutenkin hieman huolimatonta. Olen kuullut pelkkiä kehuja myös Rosamorista, mutta sinne en ehtinyt, kun puku löytyi Haavemaasta.
 2. Meillä hieman yli puolet tuli. Kuulostaa paljolta, mutta koostui melkein kokonaan "yhdestä perheestä" (täti + setä, heidän lapsensa + puolisonsa + omat lapsensa). Lisäksi muutama viime hetken peruutus tuli.
 3. Me ostettiin myös Ikeasta, juurikin sopivan värin takia.
 4. Meillä ei ollut kovinkaan montaa vaihtoehtoa, kun itse en halunnut juhlia sikamaisen kalliisiin paikkoihin tai nuorisoseurantaloille. Oma juhlapaikka löytyi sitten aika vahingossa, onneksi.
 5. Meilläkin musiikista vastaa Spotify. Meille ei tule minkäänlaista häätanssia, kun kumpikaan emme pidä tanssimisesta. Eikä suvusta muutenkaan juurikaan löydy tanssi-intoisia, joten bändin hommaaminen sitä varten olisi vähän turhaa. Juhlatilassa kyllä mahtuu tanssimaankin, jos joku välttämättä haluaa jammailla musiikin tahdissa.
 6. 11 kuukautta ennen häitä. Puku oli alennuksessa ja päätin ostaa sen, että varmasti saisin. Aluksi olin ajatellut vuokrata puvun, mutta pelkäsin jonkun muun ostavan sen ensin.
 7. Seinäjoella Haavemaassa on hääpukuja 100e/kpl ja naisten juhlamekkoja 30-50e/kpl.
 8. Uutta: puku Vanhaa: kengät Lainattua: korut?? Sinistä: en tiedä, ehkä se sukkanaha? Tai sitten lakkaan varpaankynnet sinisiksi, mutta sitä ei ehkä lasketa?
 9. Vieraslistalla on muutama henkilö (miehen sukulaisten puolisoita), joita en ole koskaan tavannut.
 10. Meillä on kuvaus ennen vihkimistä, joten jos sulhanen ei aio pitää silmiään kiinni, niin näemme ennen vihkimistä. Mietin kumpi minulle on tärkeämpää, se että "pitää" olla erillään ennen vihkimistä vai se, että vieraat eivät joudu odottamaan vihkimisen jälkeen kuvauksen aikaa, ja päädyin jälkimmäiseen.
 11. Meillä ei ole vieraille majoitusta. Tai no, juhlapaikan yhteydessä on mökki, joka kuului varaukseen ja sinne on luvattu majoitus muutamalle läheiselle. Kutsuihin listattiin muutama vaihtoehto majoituksista, sillä pitkänmatkalaisten on ehkä hankala tietää mitkä olisivat hyviä vaihtoehtoja.
 12. Olen ollut oikein yllättynyt siitä kuinka vähän anoppi on meidän häihimme puuttunut. Yleensä hän tykkää päsmäröidä ja neuvoa joka asiaan, ja kertoa niitä oikeita vaihtoehtoja. Häiden suhteen on vain vähän kysellyt jotain ja antanut jotain ehdotuksia. He maksavat osan häistämme, mutta ei ilmeisesti halua puuttua asioihin, mikä on minun mielestäni hyvä, sillä meidän ja hänen makunsa eivät kohtaa.
 13. ^Mites perinteiset vinoneliöt? Ja sitten muistaakseni Urjalan makeistukusta saa Ässä-salmiakkia, ne on kirjaimia. Ei toki romanttista, mutta ei pääkallojakaan. Meille on tulossa karkkibuffet, ja pohdinnan alla on mitä karkkeja sinne laitetaan. Kovin montaa laatua en halua (max. 6), ja yhdeksi kyllä haluan jotkut sydämenmalliset vaahtokarkit. Sitten ehkä täytelakua, jotain hedelmäkarkkeja, jotain suklaista?
 14. Meillä hintaa tulee n.900 euroa, pe-su. Sisältyy ainoastaan juhlatila ja yksi isohko mökki.
 15. Me varasimme kuvaajan noin 1,5kk ennen häitä. Pieni paikka ja häätkään eivät ole "ruuhka-aikana", niin onnistui mainiosti.