Lellumarjatta

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Lellumarjatta

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday June 11

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Musta tulee huhtikuussa rva Niinivirta. Mietin vielä yhdistelmänimeä mutta se kuulostaisi typerältä: Vornanen-Niinivirta.
 2. Kävin tänään sekä Tyynelässä että Morsiusgalleriassa. Olin varannut ajan Tyynelään. Kun saavuimme liikkeeseen meitä vastaan tuli vanhempi nainen joka hoputti hirveää vauhtia alakertaan. Kaasollani oli lapsi mukana jonka irttoittamiseen rattaista meni hetki, nainen oli jotenkin hoputtava. Alkuun oli myös todella tylyn oloinen. Sitten hän käski minun kiertää ja katsoa pukuja mitä haluaisin sovittaa. Tila oli erittäin ahdas eikä pukujen seassa päässyt kunnolla edes tälläinen hoikka ja lyhyt nainen kävelemään. Laahuksia roikkui maassa "kulkureitillä" joita ei voinut kunnolla väistää astumatta päälle. Tämä nainen rupesi kyselemään millaista pukua hain ja aina kun sanoin jotain (esim. olkaimeton yläosa ja helma voisi olla tylliä) niin tämmöistä ei löydy, tai sitten juuri tämä osoittamani puku on ainoa sen tyylinen. Sovituskoppi oli ahdistava ja todella pieni... En tykännyt, en sitten ollenkaan. Onneksi myyjä kuitenkin rentoutui ja kertoi omia mielipiteitä, mielipiteissään oli toisaalta vähän liiankin töksäyttelevä. En valitettavasti tähän liikkeeseen rahojani laita vaikka yksi ihan kiva puku löytyikin joka meni 300e yli budjetin vaikka ensimmäisenä totesin että 1000e on budjetti. 1300e pukuun minulla ei olisi enään varaa. Morsiusgalleria oli aivan mahtava! Myyjä (n.35v?) oli älyttömän mukava! Ensimmäisenä kiersimme ja merkkasimme puvut joita haluan kokeilla. Heti ensimmäisenä minä ja kaaso syöksyimme puvun luokse joka ilmeisesti on se THE puku! Asiakaspalvelu oli erinomaista ja kaikki puvut oli helposti ja hyvin esillä! Tämä myyjä kertoi hyvin omia mielipiteitään mutta ei liikaa, olin hänen kanssaan samaa mieltä kaikesta. Hän toi myös omia ehdotuksiaan koppiin ja se oli mukavaa. Sain kokeilla aivan upeita pukuja. Asiakaspalvelu oli vain älyttömän hyvää ja jäi sellainen fiilis että täältä ostan pukuni. Kaikissa morsiusgallerian puvuissa oli hinnatkin hyvin näkyvillä eli sai heti käsityksen hinnoista.
 3. Meillä budjetti on kukkien kohdalla noin 500e. Mitä vähemmän menee niin parempi. Huhtikuussa ois häät. Millaisia kukkia sillon olisi tarjolla ja missä hinnoissa pyörii?
 4. Meillä varmaankin niin että nukutaan yö yhdessä ja aamulla minä lähden kaason kanssa valmistautumaan. Näemme sitten kirkossa klo. 14.00 seuraavan kerran.
 5. Kuulostaako typerältä jos minun polttareihini osallistuu vain kaaso eli sisko, äiti sekä yksi tai kaksi ystävää? Äiti ja Sisko on kovia menijöitä joten niiden seurassa ei varmasti tule tylsää, osaavat myös suunnitella polttarit niin että en koe niitä ahdistavaksi. Esim en missään nimessä haluaisi miesstripparia tms...
 6. Kiinnostuin itse Tilaisuus Villa-Sofiasta mutta tietääkö kukaan missä hintaluokissa tämä paikka pyörii? Ois tarkoitus huhtikuussa sanoa tahdon ja paikka hakusessa. Mites tässä kyseisessä paikassa majoitus? (ei varmaan onnistu?) ja miten myöhään saa juhlia? Olisin kiitollinen jos jollain olisi tietoa. Myös kiinnostaa jos jollain on kokemuksia tästä paikasta.