Planet

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Planet

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olenpa kuullut tästä selaisenkin version, että uuden, vanhan, sinisen ja lainatun lisäksi pitäisi olla jotain varastettua. Kuinkas monella kaikki 5 kohtaa täyttyvät/täyttyivät ?
 2. Jos jollakulla on lisätietoa Aitoon Honkalasta, niin kiinnostusta olisi...
 3. Heips Larry! Missä päin Suomenniemeä juhlitte??
 4. Hei Hippeli! Missä paikassa te juhlitte? Etsiskelemme nimittäin paikkaa akselilta Tampere - Hämeenlinna...
 5. Moni on sanonut, että sormusta/sormuksia pitää putsata tai huoltaa. Voiko sen tehdä ihan kotikonstein vai pitääkö rengas kiikuttaa kultasepän hellään huomaan??? ???
 6. 10-20 euroa. Hintaa madalsi toki se, että polttareiden juhlijoita oli monta. Mutta kyllä kaikilla oli kivaa, myös morsiolla (mikä ei aina taida olla itsestään selvää... ) Koko päivä oli tapahtumarikas ja oli hurjastelusta hemmotteluun kaikkea. Eli rahan ja hauskuuden määrä eivät ole suoraan verrannollisia!
 7. kihla (joka on vielä tällä hetkellä ainoa) on 18. Hiukan isompi tosin saisi olla silloin kun kertyy nestettä, mutta koska rakkaani osti kihlat minulta salaa ja kosimisen jälkeen sain sormuksen juuri ja juuri mahtumaan en halunnut enää vaihtaa sitä!! Hyvä kun edes kaivertamisen ajaksi raaskin ottaa sen pois...
 8. Meillä tuleva sulho osti kihlat salaa ja oli valinnut minulle kauniin timanttisormuksen jossa on sekä kelta- että valkokultaa ja "tyytyi" sitten teettämään itselleen leveän hopeasormuksen. Näin budjetti pysyi suht koht aisoissa. Kun alttarille astellaan muuttuu sulhon leveä hopea näillä näkymin vastaavaksi mutta kultaisena. Tämä oli sulhon oma ajatus ja voi käytännönkin vuoksi olla parempi koska hopesormus on jo nyt (reilun vuoden ollut sormessa) hieman kulunut.