radamsa

Morsian
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About radamsa

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Meille tulee filmirullakutsut (http://weddbook.com/media/802856/invitations-ideas) Ja kyllä, itse tehdään. Paikallisesta valokuvaamosta sain laatikollisen rullia, olivat iloisia kun ei tarvinnut roskiin heittää. Fonttivaihtoehtoja on tällä hetkellä jäljellä viisi kuusi kappaletta, odotamme yksimielistä ratkaisua. Viljelen tosin vauhdilla erilaisia fontteja eri tarkoituksiin, katsotaan mikä kaaos tästä syntyy. Esim. hääkarkkien pussiin tulee Broadway-fontilla meidän nimikirjaimet ja päivä, mutta se ei taas sovi kutsuun. Morsmemman kutsu kuulostaa ihanalta!
 2. ^ Hyvä että elansulla on tuoreempaa tietoa kuin minulla.
 3. Ihanaa, kun on mietitty noin viimeistä piirua myöten! <3 Nuo Oscar-patsaat kuulostaa hauskoilta. Kiitoksia! On näitä pähkäilty ja ideoita olisi vielä tusina lisää, mutta pelkään ampuvan yli ja ajan olevan lopullinen este. Koristeet on aivan hukassa. Ei mitään ajatusta pöytä- tai juhlatilakoristeista. Kaveri ehdotti, jos laittaisimme oman pöytämme taakse tällaisen: http://www.punanaamio.fi/vip-banderolli.html Samaan pöytään kanssamme kaavailin meidän molempien vanhempia, joten tuon koko olisi varmaankin aika sopiva. Mielipiteitä? Istumajärjestystäkin yritin vähän jo hahmotella, mutta seinään sekin törmäsi lopulta.
 4. Me varattiin päivälleen 4 kk ennen ja heti aamulla, jolloin meidän päivää oli jo tiedusteltu. Kannattaa kuitenkin ihan ensin varmistaa, että maistraatti vihkii ko. päivänä. Esim. Turku ei vihin kuin tiistaina, torstaina ja perjantaina (muistaakseni). Jos haluaa sopia jotain ohjelmaa tms. vihkijä tiedetään vain n. viikkoa etukäteen. Hah, joo. Joka ilta ennen nukkumaan menoa pitää tehdä koekierros. Meillä on elokuvateema. Näkyy päivässä, kutsuissa & infolapussa, paikkakorteissa, karkissa ja valssissa nyt ainakin. Suunnitelmat on edelleen suuret, katsotaan kuka murtuu ensin. Elokuvateema kuulostaa ihanalta! Onko teema tehty jonkin tietyn leffan ympärille vai yleisesti elokuvamaailmaan? Mekin mietittiin ensin teemoja, mutta lopulta päädyimme vain menemään tietyillä teemaväreillä. Meillä laivastonsininen, vaaleanpunainen ja vaalea beige/kerma. Väritkin ehti jo vaihtua pariin otteeseen, niin ehkä ihan hyvä, ettei meille tule varsinaista aihepiiriteemaa (jos vaikka taas mieli muuttuu) Ihan vain elokuvamaailmaa väreillä punainen, musta ja valkoinen. Mitään ei voi tehdä helposti. Pukunikin on punamusta. Hääkarkin toteutamme kaksiosaisena: Drink me -likööri pieneen pulloon ja vielä testivaiheessa oleva karkkiosuus Eat me -ohjeella. Kaikki nämä tulevat punaisiin paperipussukoihin, joihin keskelle tulee "filminauha" jossa meidän päivä & nimikirjaimet. Kutsu on DIY vanhoihin filmirulliin kierrettynä, info-lappuun teen mustiin reunoihin reiät kuvastamaan filmin reikäreunaa. Häävalssi tulee olemaan Foxin (lasten)elokuvasta Anastasia. Paikkakortit ovat paperiset klaffit. Kirsikkana kakussa suunnittelin hankkivani Punanaamiosta Oscar-patsaat kaasoille, bestmanille ja seremoniamestarille muistoksi.
 5. Hah, joo. Joka ilta ennen nukkumaan menoa pitää tehdä koekierros. Meillä on elokuvateema. Näkyy päivässä, kutsuissa & infolapussa, paikkakorteissa, karkissa ja valssissa nyt ainakin. Suunnitelmat on edelleen suuret, katsotaan kuka murtuu ensin.
 6. Meillä ensimmäiset juhlat tulivat, olivat ja menivät. Enää on huolena mahtua loppuvuodesta samaan pukuun. Posiitivista taas on se, että meidän molempien puvustus on hoidettu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikki askarelut onkin sitten tekemättä. Inpiraatiota odotellessa.
 7. Meilläkin mies osallistuu kaikkeen mihin jaksaa. Meillä on todella paljon DIY-projekteja, joista mies on valinnut mieleisensä. Toki näkemyseroja ilmenee, mutta toistaiseksi niistä on selvitty. Aina välillä kuuluu seläntakaa järkyttynyt huudahdus, kun tulee ilmi lisää muistettavaa ja hoidettavaa. Oikein mallikkaasti on osansa hoitanut ja ideoita löytyy häneltäkin. Suurin apu hänestä on yleisenä lohduttajana, kun jokin asia ei menekään niin kuin Strömsöössä.
 8. Meillä on varattuna maistraatti ja ravintolapöytä täksi vuodeksi. Ensi vuoden juhliin on paikka, catering ja kuvaaja. Bändi on seremoniamestarilla työnalla. DIY-projektit edistyy ja lisääntyy: - Hääkarkki on edelleen pohdinnan alla, miten ja millainen tulee, ja nyt päädyimme tekemään pienen kassin kaksiosaiselle hääkarkkimuistolle. - Hääpukua on aloitettu. - Keksin tehdä hiuskoristeen helmistä itse. Onneksi sekin on jo puolessa välissä. - Info-kortti on hahmoteltu, mutta itse kutsu meni uusiksi. - Kutsujen kuoriin kerätty materiaalia. - Kimppu on kokoamista vaille valmis. - Paikkakorteista tehty ylisuurivedos. - Häälehden sisältöä vasta pyöritelty päässä. Mitähän jäi? Onneksi tykkään askarrella ja näperrellä, mutten tämä olisi kaaos.
 9. Me varasimme n. puolitoista vuotta etukäteen, vaikka on sesongin ulkopuolella.
 10. Meidän piti tehdä häämatka ihan kotimaassa, mutta taitaa jäädä tekemättä erinäisistä syistä. Juhlapaikka on varattu, cateringiä ja kuvaajaa hätyytelty vastamaan. Pitäisi ehkä hermoja kasvattaa pidemmiksi... Vierasmäärä kartoitettu n. 88 hlöön. Hääkakunkoriste tuli postissa! Se on ihana.
 11. Onneksi viikonloppuna päätimme ottaa sen isomman paikan. Pari asiaa varmistellaan vielä (toivottavasti tämän päivän aikana) ja sitten pääseekin eteenpäin.
 12. Minulle tuli ongelma juhlapaikan kanssa. Kuvittelenkohan n. 90 hlö joukon isommaksi kuin mitä sen todellisuudessa on? Millään ei haluaisi aivan liian isosta paikasta maksaa. Kävimme nimittäin katsomassa paikaa, johon sata henkilöä mahtuu ja se tuntui jotenkin pieneltä, vaikka todella kaunis olikin. Sitten taas mikä omaan silmään tuntuu sopivalta on mitoitettu kahdelle sadalle ihmiselle. Mitähän tässä tekisi?
 13. Meillä 11/2016 Juhlapaikkoja katseltu ahkerasti ja toivottavasti tällä viikolla loput niin saa lyötyä lukkoon. Kuvaajille olen lähetellyt tarjouspyyntöjä, mutta vastauksia ei ole tullut. Noh, ehtii vielä.
 14. Otan osaa. Meillä kävi valitettavasti samalla tavalla, isoäidin hautajaiset pidettiin kuun vaihteessa. Niin paljon kuin hänet olisin juhliin halunnut, elämä päätti toisin. Päätimme, että sekä isoäidin että isoisän kunniaksi lisäämme juhliimme teemavärit heidän kotiseutunsa mukaan. Samat värit löytyvät tulevasta puvustani eli se ei enää tule olemaan sininen.
 15. Meille tulee valssi, minun vaatimana. Kappale on ollut valittuna jo iät ja ajat, vaikkei mistään häistä ollut vielä tietoakaan. Pukusovitus takana ja sen seurauksena menin ja muutin lähes kokonaan aikaisemmin piirtämäni luonnoksen tulevasta hääpuvustani. Onneksi ei olla vielä mitään kankaita ostettu. Sulholle löytyi alennusmyynneistä puku. Juhlapaikkojen kanssa tuskailen minäkin. Yhtä ollaan menossa jo katsomaan, mutta kun muiltakin pitäisi tiedustella. Mies on vähän "ei huvita" -linjalla, kun hänen piti sitä tarjousten pyytämistä hoitaa. Noh, kai omia ruokkiksia voi siihenkin käyttää.