niinuska2

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About niinuska2

 • Rank
  Untuvikko
 1. Merisuolaa voi myös kasvattaa lisäämällä siihen vettä ja pitämällä viikon ajan lämpimässä. Tulee huurteinen vaikutelma lyhtyyn. Googlettamalla löytää ohjeet ja kuvia. Lumiset oksat saa maalamalla ne ensiksi ja suihkuttamalla sen jälkeen lumispraylla. Lumispray tekee rösösen pinnan oksaan. Sellofaani veden joukossa näyttää tosiaankin jäältä (olen lukenut ohjeen näiltä sivuilta). Kannattaa testata!
 2. Meillä oli jotakin läpikuultavaa, kullahtavaa hivenen kovaa kangasta, joka rypytettiin/taitettiin koholle. Itsestäni oli ihan kiva, ettei ollut täysin tasainen pöydän keskusta.
 3. Yhdistelin muiden ideoita meille sopivaksi. Meillä laitettiin laput pyykkinarulle roikkumaan. Meillä luki näin: Kynä käteen rohkeasti vaan, ja meille terveisiä kirjoittelemaan! Ohjeet, neuvot, toivotukset, kiitokset ja piirustukset. Lopuksi muista nimesi myös kirjoittaa ja lappu laittaa roikkumaan.
 4. Meillä oli pahvilappuja, jotka laitettiin roikkumaan "pyykkinarulle". Häiden jälkeen laitan ne valokuvien joukkoon, jotta säilyvät. Henkilön/henkilöiden kuvan kohdalle tulee vieraskirjakortti
 5. Pihistettiin: -käyttämällä Knoppa-lakanoita -tekemällä koristeita itse -kilpailuttamalla ja vertaamalla hintoja -todennäköisesti kiitoskortit tehdään itse -lähetettiin kutsut 2 lk:ssa Panostettiin: -palvattuun possuun +ruokaan -monipuoliseen ja riittävään juomatarjontaan -bändiin Meillä oli hyviä suhteita käytettävänä, joten niillä tehtiin ihan hyvin säästöä. -tunnelmaan
 6. Meillä säästöä tekivät seuraavat asiat: -ei kukkia koristeeksi -halvempia kukkia hääkimppuun -halpoja alkoholijuomia -pitopalvelun ja valokuvaajan kilpailutus -morsiuspuvun ostaminen alesta -hääkirpputorien hyödyntäminen koristeiden hankinnassa -suhteiden hyödyntäminen Lisäksi yritetään myydä koristeita häiden jälkeen Lisäksi olisi voinut vielä säästää: -sulhasen puvussa -morsiamen kengissä
 7. Ai niin, kutsun sijasta kutsukorttimme kannessa luki, että Ei pöllömpi juttu ja oli pöllöpariskunnan kuva. Kutsu sai kehuja ja herätti huomiota.
 8. Meillä oli lahjalista netissä ja lisäksi tilinumero. Sai sitten valita kummasta haluaa hommata. Jonkun verran tuli yllätyslahjoja, mutta mukavia sellaisia.
 9. Neilikka kestää talvellakin pakkasta ok, eikä heti nuupahda ja rusehdu. Neilikasta löytyy myös kaksvärisiä versioita, joissa kukan reuna on esim. tummanpunainen. Ne ovat tosi nättejä.
 10. Meillä luki kannessa kutsu-sanan sijasta: Ei pöllömpi juttu ja oli pöllöpariskunnan kuva. Saimme kortista paljon hyvää palautetta.
 11. Häät on nyt takana. Koristeina käytimme tuikkuja, lyhtyjä ja valosarjoja hallaharson sisällä. Tämän lisäksi maljakoihin laitettiin sellofaania ja vettä, mikä saa aikaan jäävaikutelman. Tuikuista teimme talvisia laittamalla merisuolaa lyhdyn pohjalle ja peittämällä sen vedellä. Viikossa merisuola tekee tuikkulyhdystä huuruisen näköisen. Maljakoissa oli huurteisia oksia, jotka teimme maalamalla oksat ja suihkuttamalla lumisprayta päälle. Lumisprayta saa esim. Sinellistä tai Clas Ohlsonilta ainakin joulun aikaan.
 12. Me koristeltiin tuikkukipot merisuolalla. Eli tuikun pohjalle merisuolaa, joka peitetään vedellä ja laiteaan lämpimään paikkaan. Nopeiten saa saunassa. Suola "kasvaa" tuikun reunaa ylös ja näyttää huurteiselta. Tämä oli todella halpa tapa tehdä näyttäviä tuikkulyhtyjä. Googlettamalla löytää kuvia ja ohjeita.
 13. Me tehtiin vaan niin, että eka kuivatettiin oksia ja suihkutettiin ohennettua maalia (spray ajaisi varmaan saman asian) ja sitten viimeisteltiin lumispraylla. Lumispray oli oikein piste i:n päälle. Kannattaa varautua siihen, että maalia kuluu PALJON
 14. Meillä meni häihin n. 9 200 e (sormus ei ole hinnassa mukana). Kyseessä 120 hengen häät Morsiamen pukeutuminen + kaunistautuminen 1200 e Sulhasen puku 160 e Ruoka n. 4000 e Juomat n. 750 e Kukat 166 e Bändi 1050 e Kuvaaja 760 e Hääsviitti 120 e Vuokra 300 e Loput kului askarteluun, koristeisiin, kutsukortteihin yms. "pieneen"
 15. Meillä esiintyi serkun 10- ja 12-vuotiaat tyttäret kirkossa. Tämä esitys sai paljon kehuja. Lisäksi pitopöydässä meillä oli kynttilöitä, joiden reunassa oli meidän kuvia. Kuvat oli asetettu niin alas, että päämme, eivät alkaneet palaa hääpäivän aikana kynttilöiden palaessa.