Jump to content
Naimisiin.info

ottomari

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän ottomari kaikki viestit

  1. Suosittelen myös Clarkiaa Museokadulla Helsingissä!
  2. Ai niin, idea lainattavaksi: Kokoa mukava jouko ihmisiä hääkuvien, häämatkakuvien ja matkamuistojen ääreen "after-häihin" fiilistelemään. Jos häistä jäi viiniä (kuten meillä jäi puolet) voit tarjota sitä juhlassa. Pidä nyyttärit jolloin jokainen tuo pienen sapuskan tullessaan, niin budjetti jää minimaaliseksi. Tällaista itse suunnittelin ja musta se oli hauska idea, mutta Mieheni jotenkin ei innostunut asiasta ja veti sitten multakin fiilarit pois joten en aiokaan järjestää, vaikka edelleen olen sitä mieltä että se OLISI OLLUT hyvä idea
  3. Täällä oli jonkin sortin haikeus-fiilikset, toisaalta onhan nämä avioliiton ensiajat täynnänsä kaikkea kivaa. On totuttelua uuteen nimeen ja siviilisäätyyn, paljon jälkeenpäin on riittänyt onnittelijoita jotka eivät etukäteen häistämme tienneeet yms. Sitten on valokuvien laittelu ja kiitoskortit teon alla, ja toisaalta ihana vapaa "se on ohi"-fiilis. Siis kaikenkaikkiaan ristiriitainen olo ;D mutta eiköhän se tästä, nautitaan joka hetkestä... vaikka ei elämä tottavie ole pelkkää päivän paistetta.
  4. Hei Viivit, meilläkään ei häissä tanssita. Ohjelmaksi olen valinnut 2x30min elävää musiikkia viuluduo (jos bändi kiinnostaa, päikkärisäni on tiedot meidän valinnastamme). Soittavat osin taustamusiikkia, osin esittävämpää musaa. Sen lisäksi tulevat tauoilla paitsi tietysti syömingit niin tarpeen mukaan leikkejä. Nuorisolle varaamme pitkästymisen varalta syrjemmälle pari lautapeliä. Eipä sen ihmeempää, uskoisin että yhdessäolo on myös tärkeää, riippuu tietenkin porukan koosta ja "luonteesta". Uskon että hyvä tulee ilman tanssiakin. Me olemme saaneet kommentteja (varsinkin miehiltä) että onpa kiva tulla häihin kun ei tartte tanssiakaan "pelätä" ;D
  5. Hienoa! Huomenna olen menossa Clarkiaan suunnittelemaan kukkia. On muuttanut Museokadulle uusiin tiloihin.
  6. Onko tullut lisää kokemuksia tältä kesältä Helsingin kukkakaupoista. Minua kiinnostaa erityisesti länsi- ja pohjois-Helsingin liikkeet!
  7. ottomari

    Egypti

    Häämatka-kohdetta pohtimassa. Kuka tietää millainen vuodenaika Egyptissä on mararskuun lopulla? Onko talvi vai kesä vai mikä? Paljonko haittaa silloin oleva Ramadan? Vastauksista kiitollinen - myös privana!
  8. Tallinnan D-sataman CityMarketissa käyty. - Konjakit tulivat halvemmaksi/ saman hintaiseksi ostaa Eckerön paatista. - Vana Tallinn kerma-liköörit 50cl muovipullossa 4,90€ - Viineistä yritettiin valita lasipulloja laatikoissa (irtopullojen kulejttaminen olisi ollut tosi hankalaa) tai pahvitötsiä. Laadukkaimmat pahvitötsät 15-18€/ 3l - Kuohuviinieistä halpis 2€ pullo. - Hinnat EEK ja € -määräisinä hintalapuissa. - PLUSSA kortti ei kelvannut.
  9. Ei ole oikein iskenyt vielä mikään näistä netin koristeista. Jotenkin saisi olla hauska mutta vierastan sellaista, jossa hääpari kuvataan tavalla tai toisella eripuraisena. Myöskään söpöiset eivät ole minun makuuni, klassinen mutta ei tavallinen olisi haussa (kelläpä ei olisi? ) Täytyy kierrellä kauppoja, luulen...
  10. Nosto... kertokaa myös ostopaikkojen ohella millä laivalla menitte ja mitä se maksoi?
  11. Ollaan menossa "käsipelillä" Tallinnaan, vielä on arpomatta missä liikkeessä käymme, kuitenkin jossain sataman liepeillä. Laittakaatten muutkin viimehetken vinkkejä, olen kallistumassa tuon Citymarketin puoleen - Alkon hinnasto toisessa kädessä. Mitä muita ehdotuksia?
  12. Helmikukka, kuullosti että oli hauska leikki mutta multa meni nyt "ohi", vaikka kuinka monta kertaa tavasin, että mitä niillä kaulimilla oikein tehtiin? :-/
  13. Triple Dry on mitä suosittelen, tilapäisesti käytettynä ainakin. Toimii, voi suihkuttaa myös jaloille jos on siinä päässä hikoilu-ongelmia.
  14. ottomari

    Taustamusiikkia häihin

    Meille tulee pienehköön tilaan kaksi viulistia. Onko kokemuksia: sopiiko taustamusiikiksi vai ollaanko hiljaa ja kuunnellaan kun soittavat???
  15. ottomari

    Vantaa

    Onko kokemuksia Helsingin pitäjän kirkon Pappilasta? Ollut nyt kuulemma 3v juhlatilana, entinen pappila. Olis se suunnitelmissa, ollaan käyty tutustumassa. Miten toimii kokemuksien mukaan tuo kahteen huoneeseen vieraat- järjestys??? Miten sujui pitopalvelun kanssa?
×
×
  • Create New...