Mallu_

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Mallu_

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mitenkäs HEKKU hääjuhla meni? Ja ONNEA viralliselle rouvalle
 2. Sain aivan ihanat timanttikorvakorut, pienet ja suloiset, sydämen sisällä, joita voi käyttää joka päivä! Itse ostin miehelle kaikkea pientä tarpeellista: miesten meikkipussin, jossa oli hajuvettä, after shavea ja pesuainetta, bokserit ja kortin, jossa luki: kiitos eilisestä ja meidän printattu yhteiskuva!
 3. No onpas minulla ollut edullinen hääkampaus - vain 45 e, mutta tuttu oli tekijäkin! Häämeikkiä en saanut mistään, joten sen tein itse...
 4. Meillä on vanha hääalbumi varastossa ja sormukset laatikossa odottamassa sitä, että tytär saa ne. Minäkin olen nykyään onnellisempi!
 5. Mekin mietimme karkaamista naimisiin häiden suunnittelujen alla, kun stressitaso alkoi nousta ja rahaa meni joka suuntaan! NYT on häät jo juhlittu ja onnellisia olemme. Hivenen huvittuneesti maistelemme nimiä "sulhanen", "vaimo", "aviomieheni", "aviovaimoni"...
 6. Minä kävin myös Sokoksen Mestarinkukassa kysymässä kimpun + vieheen teosta ja kesken kiireisen päivän myyjä kyllä tuli näyttämään morsiuskansiota, jossa oli erilaisia kimppuja sidottuina. Lopulta otimme morsiuskimpun ja muut kukat ERÄKUKASTA, joka on pieni kukkakauppa Köhniöllä, ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun ja kukkiin! Kukkakimppuun käytetty ihanan isoja ruusuja, kuten ymmärsinkin, lisäksi otettiin sulhasen viehe ja noin 20 irtoruusua + muuta kukkaa pöytäkoristeisiin, jotka tehtiin itse. Suosittelen! Hinnaksi tuli 160 euroa, aivan se, mitä hän arvelikin Jotenkin vaan halusimme myös tukea pientä kukkakauppaa, ettei ne jää AINA kaikessa isojen jalkoihin!
 7. No on pahaa palvelua Stebu saanut! Tosi ikävä juttu noin kokeneelta ja pitkään kukkakauppaa pitäneeltä myyjältä käyttäytyä noin
 8. Tekeekö kukaan itse miehelleen kukkaviehettä?
 9. En tiedä miten muissa kampaamoissa on, mutta minun piti itse hommata pidennykset! Onneksi kaveri tuli hätiin - oli sattumalta juuri tilannut oikeaa hiusta sisältävät pidennykset ja sain lainata niitä häihini! Tuuria kerrankin Tekohiuksia ei kannata ostaa, jos aikoo saada hiuksiinsa kiharaa, sillä ne voivat SULAA kihartimeen. Näin kertoivat kampaajat.
 10. Tsempit sulle hekku tulevaan viikonloppuun ! Hyvin se menee, luota itseesi ja mieheesi! Meillä OLI JO 2.1.15 häät Jyväskylässä! Vieläkin hymy nousee korviin, kun sitä päivää ja yötä YÖPUUSSA muistelee
 11. Meillä jo OLI häät pari päivää sitten eli 2.1.15 Ei sitä päivää tule unohtamaan koskaan... Älkää turhaan pelätkö vaan muistakaa myös nauttia!
 12. Olen tainnut olla viisissä häissä, kirkkohäissä ja muun seurakunnan häissä. Niiden lisäksi yksissä maistraatti-häissä.
 13. Kiitos teksteistänne - helpottavaa huomata, ettei ole yksin ajatuksineen. Meillä myös minulla toinen kierros, miehellä ensimmäinen ja takanani on ne suuret prinsessahäät suurine juhlineen ja vieraineen (ja laskuineen). Haaveita silti on näitä häitä kohtaan ja valmiina jo on ostettuna valkoinen hääpuku, vaikka muunkin värisiä kyllä mietin ja kokeilinkin. Huntua en aio laittaa, sillä haluan hiusten olevan iso huntu (ei siis nutturakampausta, kuten eka kerralla ) . Eli selvästi olen ajatellut (ehkä alitajuisestikin) tehdä jotain toisin kuin ensimmäisellä kerralla. Mutta rakkautta saa, täytyy ja pitää juhlia, näin ajattelen ja aion myös juhlia sitä nyt "sen oikean" eli tulevan mieheni kanssa!