Jump to content
Naimisiin.info

Mallu_

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Mallu_

  1. Sain aivan ihanat timanttikorvakorut, pienet ja suloiset, sydämen sisällä, joita voi käyttää joka päivä!
    Itse ostin miehelle kaikkea pientä tarpeellista: miesten meikkipussin, jossa oli hajuvettä, after shavea ja pesuainetta, bokserit ja kortin, jossa luki: kiitos eilisestä ja meidän printattu yhteiskuva!

  2. Minä kävin myös Sokoksen Mestarinkukassa kysymässä kimpun + vieheen teosta ja kesken kiireisen päivän myyjä kyllä tuli näyttämään morsiuskansiota, jossa oli erilaisia kimppuja sidottuina.

    Lopulta otimme morsiuskimpun ja muut kukat ERÄKUKASTA, joka on pieni kukkakauppa Köhniöllä, ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun ja kukkiin! Kukkakimppuun käytetty ihanan isoja ruusuja, kuten ymmärsinkin, lisäksi otettiin sulhasen viehe ja noin 20 irtoruusua + muuta kukkaa pöytäkoristeisiin, jotka tehtiin itse. Suosittelen! Hinnaksi tuli 160 euroa, aivan se, mitä hän arvelikin :girl_sigh: Jotenkin vaan halusimme myös tukea pientä kukkakauppaa, ettei ne jää AINA kaikessa isojen jalkoihin!

  3. Kiitos teksteistänne - helpottavaa huomata, ettei ole yksin ajatuksineen.
    Meillä myös minulla toinen kierros, miehellä ensimmäinen ja takanani on ne suuret prinsessahäät suurine juhlineen ja vieraineen (ja laskuineen). Haaveita silti on näitä häitä kohtaan ja valmiina jo on ostettuna valkoinen hääpuku, vaikka muunkin värisiä kyllä mietin ja kokeilinkin. Huntua en aio laittaa, sillä haluan hiusten olevan iso huntu (ei siis nutturakampausta, kuten eka kerralla ;) ) .
    Eli selvästi olen ajatellut (ehkä alitajuisestikin) tehdä jotain toisin kuin ensimmäisellä kerralla.

    Mutta rakkautta saa, täytyy ja pitää juhlia, näin ajattelen :girl_in_love: ja aion myös juhlia sitä nyt "sen oikean" eli tulevan mieheni kanssa!

×
×
  • Create New...