Jump to content
Naimisiin.info

viulisti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän viulisti kaikki viestit

  1. pink_girl: minkä sivuston kautta varasitte nuo matkat? Otitteko lennot erikseen ja majoituksen vai miten? Ja onko Tjäreborgilta vai mistä? Ja paljonko tuli maksamaan, jos saa kysyä?
  2. Juu. Tätä aattelin koettaa, et meen eri koneella. Laitoin myös Neckermanille mailia et haluan tarjouksen jossa on kuljetukset mukana. Katto nyt kannattaako Saksan kautta lähteä. Tuolla sivuilla puhuttiin myös speedboat-kuljetuksesta ja tavan venekuljetuksesta. Tuota speedboat lähinnä tarkoitin, sillä tuskin kestää 8 tuntia matkustaa.
  3. Mihin osoitteeseen ootte laittanu sähköpostia kun ootte varannu Saksan kautta? Ja kuuluuko noihin teidän mainitsemiin hintoihin vesitasokuljetukset? Meinattiin varata Tjäreborgilta, mutta parissa päivässä olivat nostanu hintoja melkein 300e ja ei kuulunu ees vesitaso vielä. Tai kuuluuko ne pikavenekujletukset hintaan ja kauanko esim. Kuredulle sillä kestää? Et onko hirmu huono vaihtoehto? Ollaan alettu harkitsemaan Saksan kautta varaamista, jos tietäis vaan mihin osoitteeseen laittaa mailia. Suoraan nettisivuilla tarjoo vaan bungaloweja. En löytäny beach villoja majoitusvaihtoehdoista, niin varmaan kokonaishinnan sais selville pyytämällä tarjouksen.
  4. Ai niin ja jos ottaa tuon beach villan, niin voiko sen sijainnin valita itse? Kun tuolla Kuredun sivuilla on erikseen Koamas beach villas ja O'Beach villas. Ja ne siis on ilmeisesti näitä eritasoisia osia/puolia? Vai onko näillä mitään eroa?
  5. Kiitos vastauksista! Jos nyt siis oikein ymmärsin noista niin water villa=water bungalow? Eli siis suosittelette villoja, ne on "paremmalla puolella"? Mitä se nyt sitten tarkottaakaan...Kuredu olisi hintatasoltaan vielä kohtuullinen ja meidän häämatkabudjettiin sopiva. Onkohan nuo pienemmät saaret sit myös kalliimpia? Beach villa ja water villa ovat siis muuten samanlaisia, mutta toiset ovat noita paalujen päällä olevia ja toiset hiekalla? Ja hiekaltakaan ei siis oo pitkä matka veteen ja ne on muuten yhtä hyviä jos ei halua maksaa veden päällä olosta lisää? Sama ravintola yms.? Onpa vaikeaa...Varsinkin eri majoitusvaihtoehtojen välillä päättäminen. Eli toi beach villa on Sangun puolella/paremmalla puolella? Kattelin noita matkoja Thomascookin sivuilta ja aika samaan näyttää nykyään hinnat menevän kuin Tjäreborgilla. Ja vielä Saksaan lentäminen päälle. Samaa lafkaa näyttävät olevan, että ei sit varmaan ainakaan Kuredulle tuu kauheesti halvemmaks mennä.
  6. Mekin ollaan mietitty häämatkaa ja katseltu vaikka mitä kohteita, mutta ei vaan saada Malediiveja mielestämme, joten varmaan se ja Kuredu valikoituu matkakohteeksi. Oisinkin halunnut Rayelle kysyä, että mitä kautta oot löytänyt noita edullisia matkoja Saksasta Malediiveille. Ite koetin katsella Thomascook.de ainakin, niin tarjosi melkein kaikkiin hintaa vain puolihoidolla, All inclusivea tarjosi vain bungaloweihin. Sen kerran kun lähdetään, niin meitä kiinnostaisi nuo villat Onko niissä muuten millaista eroa, siis beach/water? Hinnassa ainakin on ja mietitään kovasti, kumpi olisi parempi. Osaan kyllä saksaa, joten kielitaidosta ei oo kiinni sivuilla. Joissakin tarjosi water bungalowta Kuredulle. Onkohan se sama kuin water villa suomalaisilla sivustoilla? Kuvaukset ainakin täsmäsivät, vaikka Tjäreborgilla on valittavana vain water/beach villa ja sit garden/beach bungalow. Tuollaista water bungalow-vaihtoehtoa ei oo ollenkaan. Ja miten ootte lentäny Saksaan? Ite en ainakaan noin halvalla (99e) löytäny meno-paluuta miltään sivuilta. Ja jos on jotain muuta vinkkiä, mitävoisit antaa matka varaamisesta. Kannattaako esim. varata sivuilta suoraan vai laittaa sähköpostia firmalle? Malediivit ois unelmien kohde, pitäis vaan vielä löytää meidän budjetille sopiva matka
  7. Tuon laahuksettoman puvun kannalle itsekin alan kallistua. Tuon irrotettavan laahuksen keksin jo itsekin. Onhan se vaan niin ihana kirkossa/kuvissa Olet ilmeisesti pukualan ammattilainen, niin osaatko sanoa, onko tuollaisen irrotettavan laahuksen laittaminen mahdollista A-linjaiseen pukuun/tuohon White oneen. Se olisi nimittäin ratkaisu pukuongelmaani. Kyseisen puvun käyttäjä on minua n. 14cm pidempi, joten helmassa on kyllä ylimääräistä kangasta. Ei siitä varmaan vielä laahusta saa, mutta joutuu lyhentämään kumminkin. Ja maksaako laahuksen teettäminen kauhean paljon? Puku on kyllä käytetty, joten edullisempi, niin ei kauhean isoksi puvun hinta kuitenkaan loppupeleissä onneksi nouse. Ja ymmärrän kyllä, että täysin identtistä pukua en saa, sehän olisi jo mallin kopiointia. Mistään Kiinakopiostakaan en kuitenkaan haaveile, vaan jos päädyn teetättämiseen, aion ottaa kuvat kyseisestä puvusta mukaan ja niiden pohjalta teetättää samantyylisen puvun, joka on satiinia ja jossa on tuota ihanaa pitsi/helmiverkkoa rintamuksessa Kyllä tässä hyviä vaihtoehtoja näyttää olevan vaikken tuota pukua enää laahuksellisena löytäisikään Ja en tiedä, olen ollut ymmärtävinäni, että puvun teetättäminen saattaa tulla loppujen lopuksi halvemmaksi kuin uusi puku liikkeestä ja korjaukset.
  8. Kiitos vastauksista. Itse asiassa oon tuota Chelseaa jo sovittanutkin Morsiusgalleriassa jos tosiaan on aivan sama puku kuin Nectarine Eli sitä saa myös uutena vielä, tosin eri nimellä näköjään. Noissa aiemmissa viesteissä joku sitä ehdottikin samantyylisenä kuin tuo White One. Ei tuntunut kuitenkaan päällä ihan siltä oikealta puvulta. Tuossa White Onessa miellyttää erityisesti tuo yläosan pitsiverkkokirjailu ja noista muista puvuista en oo samanlaista löytänyt. Ehkä sekin on syy, miksi en esim. Mangueta hetipaikalla ostanut vaikka oli ihan hyvä sovittaessa. Ja möivät ihan täydellä hinnalla, vaikka on ilmeisesti jo muutaman vuoden vanha malli. Osaatko sanoa, missä mallissa olisi samntyyppistä helmi/pitsiverkkokirjailua? Taidan melkein kallistua teetättämisen kannalle, kun mistään ei tunnu juuri oikeaa löytyvän. Tai ainakin kysyn ompelimoista, paljonko tuon tyylisen puvun teetättäminen maksaisi.
  9. Niin, aika vaikee on varmaan uutena löytää. Osaatko sanoa, mitä eroa noilla Chelsealla ja Manguella on noin suurinpiirtein? Onko tuossa Chelseassakin yläosassa pitsiä/helmiä kun kuvasta vaikea sanoa. Ja en ihan oo varma, mutta onko tuossa Chelseassa päällimmäisenä kankaana organza tms. satiinin päällä ainakin laahuksessa vai onko pelkkä satiini? Mut täytyy kyllä ihan liikkeessä käydä katsomassa miltä näyttää livenä.
  10. Eikä!! Kiitos tuhannesti! En millään itse löytänyt vaikka googletin kone sauhuten Nyt on ainakin malli sitten selvillä. Ja oon Bellalta sovittanut sen nimistä kuin Mangue, aika saman tyylinen kuin tuo linkkaamasi Chelsea mut tuo yläosan pitsi puuttuu. Mut tuo linkkaamasi Bellan puku on kyllä myös ihana, ei haittaa ollenkaan tuo piparireuna, ei oo niin suurta merkitystä Kyllä jommankumman noista voisin kuvitella hääpuvukseni. Ja satiinista niemnomaan etsin. Nyt vaan sit tuota mallia etsimään, uskon et joku noista on mun puku!
  11. Ei tiennyt kun oli ostanu käytettynä Lovebirdsistä. Ja sinne tuonut myyjäkään ei kuulemma muistanut kun oli korjausompeluissa kaikki koko/merkki yms. laput poistettu Aika jännä, kyllä mä muistaisin mun hääpuvun mallin... Ja Lovebirdsissäkään eivät osanneet auttaa juurikin siksi koska laput oli poistettu. Juu, malli ei olekaan erikoinen, tuollaisia A-linjaisia satiinisia kyllä löytyy vaikka pitsi onkin vallalla. Itse ihastuin kuitenkin juurikin tuohon yläosaan, jossa on helmi/pitsikirjailuja ja jotka ei lopu heti vaan jatkuu vyötärölle vähän häiventyen. Ja oon todennut että mulle ei käy mallit, joissa on vedostusta rintamuksessa, vyötäröllä toki saa olla. Noita MG:n pukuja kävin itse Tullareilla sovittelemassa ja noista sun linkkaamista toi Teresa oli ainut jota en sovittanut. Ja Pimpante oli lähinnä sitä mitä etsin, mutta oli liikkeessä vain 1 koko jäljellä eikä löytänyt mulle sovitettavaksi kun kysyin Jokaisessa puvussa oli joku juttu, joka sai epäröimään. Mut onneks mulla on vielä aikaa etsiä ja Helsingissä en esim. ole käynyt ollenkaan pukuja katselemassa. Ehkäpä tuonkin puvun malli vielä selviää tai se jostain putkahtaa sovitettavaksi Mut kiitos avusta
  12. Apua kaivataan! Sattuisiko joku tietämään, mikä on tämän puvun malli? Sen verran tiedän, että merkki on White one ja melko varmasti vuoden 2009 mallistoa. Ihastuin pukuun ihan täysin, mutta tätä ei tietenkään liikkeistä enää saa. Käytettynä voisin ostaa jos jostain löytäisin. Yhden löysin jo käytettynäkin, mutta siitä oli poistettu laahus, jota ei varmaankaan saa takaisin. Eli tiedätkö, mikä on puvun malli tai parhaassa tapauksessa, olisiko jollakin myydä minulle tällainen?
×
×
  • Create New...