Morsmaikku 2015

Aktiivijäsen
 • Viestit

  14
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Morsmaikku 2015

 • Taso
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Laitanpas tähän että missä sitä mennään.. Eli häät kesäkuun alussa 2015. Vieraita kutsutaan n.70+lapset (joita tulee paljon.) Jatkot meillä on erikseen myöhemmin ja sinne olemme varautuneet n.50 hlö. Jatkot ovat k-18 Mekkoa menen katselemaan ensimmäistä kertaa nyt viikonlopulla ja olen vähän epävarma kun aion pudottaa n.10-15kg ennen häitä että jos nyt sovitan mekkoa ja löydän jonku täydellisen niin voiko sen pienentää sitten mahdollisesti keväällä uuteen kokoon. Noh sitä täytyy varmaan kysellä sitten siellä hääpukuliikkeessä. MUTTA tässä kaikki mitä olen saanut tähän mennessä aikaiseksi: -Kirkko, hääjuhla- ja jatkopaikka varattu -Kaaso kysytty -Koristeiden tekeminen aloitettu (teen lähes kaikki itse,huhhuh ) -Kutsujen teko aloitettu -Jotain "hääkrääsää" on tullu ostettua jo jonkinverran. (astioita,lautasliinoja ym.) -Sormus on valmiina Siinäpäs ne olikin sitten.. tuntuu että kaikilla on niin hyvällä mallillaan kaikki järjestely.. paniikki! Sitten mitä pitäisi vielä tehdä: -Kysyä bestmän -Hankkia puvut -Hankkia korut -Päättää musiikista -Tehdä koristeet ja kortit valmiiksi -Päättää ruoka-asioista +tuhansia muita asioita.
 2. Meillä on ongelma. Siis pitäisi leikata kutsuihin kaksi erikokoista suorakulmiota ja niiden leikkaaminen suoraan on ihan täyttä tuskaa. ONko mitään vinkkejä`? Mitään paperigiljotiineja emme omista joka helpottaisi asiaa.
 3. Mun pitäis saada nyt aloitettua..tuntuu että pitkitän ja pitkitän ja kohta huomaan että aikaa on viikko eikä mitään ole enää tehtävissä :s Häihin on reilu 7kk ja pudotettavaa n.12kg jotka ovat toosi tiukassa. Antakaa vinkkejä miten saan otettua itseäni niskasta kiinni?
 4. Ihan eka ostos oli lautasliinat
 5. Nyt on juhla-ja jatkopaikka sekä kirkko varattuna. Purkkeja ja purnukoita on kaapit ja nurkat täynnä ja kaikenlaista SUUNNITELMAA on kyllä. Nyt pitäis saada kutsut tehtyä mut on vähä ongelmaa että millaset tehään. Värkit on valmiina mut tyyli hakusessa :)Paljon on tekemistä.
 6. http://fi.jennyjoseph.com/A-Linjainen-Prinsessa-V-Kaula-Aukko-Laahus-Sifonki-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Helmikuvoinnit-Paljetit-002001679-g1679 Tietääkö joku tästä puvusta jotain? Tai ylipäätään tästä sivustosta?
 7. Jennyjoseph.com on sivuston osoite. Onko tietoa tästä, onko huijausosoite? Kyseisellä sivulla on niin ihana hääpuku ettei missään mutta nyt on ollut niin paljon kaikenlaista noista netistä tilatuista puvuista etten tiedä uskallanko tilata. Puku on kaikenlisäksi halpakin. Laitan linkin vielä puvusta.http://fi.jennyjoseph.com/A-Linjainen-Prinsessa-V-Kaula-Aukko-Laahus-Sifonki-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Helmikuvoinnit-Paljetit-002001679-g1679 Jos joku tietää tästä sivustosta jotain niin kertokaa kiitos!
 8. Selvä, kiitos vinkistä
 9. Otsikko kertookin kaiken oleellisen. Eli jos liimaa piltti-tai hillopurkkeihin pitsinauhaa niin uskaltaako niissä polttaa tuikkua koko illan? Kokemuksia jos on niin kertokaa
 10. Auttakaa minua.. Mietin justiinsa hääkukka asioita ja etenkin omaa hääkimppua Haluaisin neilikkaa ja pionia mielellään ja väriltään vaaleanpuna-valko-vihreää. Hinnoista en tiedä mittää! Voisitteko lähetellä kuvia omista hääkimpuistanne, tietoja mitä kukkia sekä hinnat? Olisin kiitollinen!
 11. Kauhea ku te ootte joutusia. Mä ajattelin että nyt aletaan ja tehään kaikki mahollinen alta pois ettei tarvi sitte keväällä stressata (häitä suunniteltu kesäkuun 2015 alkuun) MÄ oon tunnetusti kauhea stressaaja. Tällähetkellä oon ostanu jatkoille lautasliinat ja karkkibuffettiin purnukat.... kutsuja on aloiteltu mutta muuten viellä kaikki auki. Seuraavaksi pitäis varata kirkko ja juhla- ja jatkopaikat niin vois tehdä kutsut valmiiksi Olenko hidas vai onko muitakin joilla hääjärjestelyt vasta tässä vaiheessa? Bändikin on vielä suuuuri kysymysmerkki.. apua.. stressi iskee!
 12. Mitä bändejä on jotka soittavat perinteisestä valssista rokkiin? Oulun eteläpuolelle pitäisi saada. Tosi vähän löytyy netistä suoraan.:/