Jump to content
Naimisiin.info

Morsmaikku 2015

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Morsmaikku 2015

  1. Laitanpas tähän että missä sitä mennään..

    Eli häät kesäkuun alussa 2015. Vieraita kutsutaan n.70+lapset (joita tulee paljon.) Jatkot meillä on erikseen myöhemmin ja sinne olemme varautuneet n.50 hlö. Jatkot ovat k-18 :)

    Mekkoa menen katselemaan ensimmäistä kertaa nyt viikonlopulla ja olen vähän epävarma kun aion pudottaa n.10-15kg ennen häitä että jos nyt sovitan mekkoa ja löydän jonku täydellisen niin voiko sen pienentää sitten mahdollisesti keväällä uuteen kokoon. Noh sitä täytyy varmaan kysellä sitten siellä hääpukuliikkeessä. MUTTA tässä kaikki mitä olen saanut tähän mennessä aikaiseksi:

    -Kirkko, hääjuhla- ja jatkopaikka varattu

    -Kaaso kysytty

    -Koristeiden tekeminen aloitettu (teen lähes kaikki itse,huhhuh :D)

    -Kutsujen teko aloitettu

    -Jotain "hääkrääsää" on tullu ostettua jo jonkinverran. (astioita,lautasliinoja ym.)

    -Sormus on valmiina :)

    Siinäpäs ne olikin sitten.. tuntuu että kaikilla on niin hyvällä mallillaan kaikki järjestely.. paniikki! :D

    Sitten mitä pitäisi vielä tehdä:

    -Kysyä bestmän

    -Hankkia puvut

    -Hankkia korut

    -Päättää musiikista

    -Tehdä koristeet ja kortit valmiiksi

    -Päättää ruoka-asioista

    +tuhansia muita asioita. :D

  2. Kauhea ku te ootte joutusia. Mä ajattelin että nyt aletaan ja tehään kaikki mahollinen alta pois ettei tarvi sitte keväällä stressata (häitä suunniteltu kesäkuun 2015 alkuun) MÄ oon tunnetusti kauhea stressaaja. Tällähetkellä oon ostanu jatkoille lautasliinat :girl_haha: ja karkkibuffettiin purnukat.... kutsuja on aloiteltu mutta muuten viellä kaikki auki. Seuraavaksi pitäis varata kirkko ja juhla- ja jatkopaikat niin vois tehdä kutsut valmiiksi :) Olenko hidas vai onko muitakin joilla hääjärjestelyt vasta tässä vaiheessa? Bändikin on vielä suuuuri kysymysmerkki.. apua.. stressi iskee! :D

    Nyt on juhla-ja jatkopaikka sekä kirkko varattuna. Purkkeja ja purnukoita on kaapit ja nurkat täynnä ja kaikenlaista SUUNNITELMAA on kyllä. Nyt pitäis saada kutsut tehtyä mut on vähä ongelmaa että millaset tehään. Värkit on valmiina mut tyyli hakusessa :)Paljon on tekemistä.
  3. Jennyjoseph.com on sivuston osoite. Onko tietoa tästä, onko huijausosoite?:) Kyseisellä sivulla on niin ihana hääpuku ettei missään mutta nyt on ollut niin paljon kaikenlaista noista netistä tilatuista puvuista etten tiedä uskallanko tilata. Puku on kaikenlisäksi halpakin. Laitan linkin vielä puvusta.http://fi.jennyjoseph.com/A-Linjainen-Prinsessa-V-Kaula-Aukko-Laahus-Sifonki-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Helmikuvoinnit-Paljetit-002001679-g1679 Jos joku tietää tästä sivustosta jotain niin kertokaa kiitos!:)

  4. Kauhea ku te ootte joutusia. Mä ajattelin että nyt aletaan ja tehään kaikki mahollinen alta pois ettei tarvi sitte keväällä stressata (häitä suunniteltu kesäkuun 2015 alkuun) MÄ oon tunnetusti kauhea stressaaja. Tällähetkellä oon ostanu jatkoille lautasliinat  :girl_haha:  ja karkkibuffettiin purnukat.... kutsuja on aloiteltu mutta muuten viellä kaikki auki. Seuraavaksi pitäis varata kirkko ja juhla- ja jatkopaikat niin vois tehdä kutsut valmiiksi :) Olenko hidas vai onko muitakin joilla hääjärjestelyt vasta tässä vaiheessa? Bändikin on vielä suuuuri kysymysmerkki.. apua.. stressi iskee! :D

×
×
  • Create New...