Veniella

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Veniella

  • Taso
    Untuvikko

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

456 profiilin katselua
  1. Laitetaan vaikka tähän ketjuun tämä kysymys, ettei tarvitse aloittaa uutta... Tuttuni kanssa tässä taannoin mietittiin tällaisia: Tuleeko kellään mieleen kappaleita, joita voisi tanssia sekä lavatanssi tyylillä (foxtrotti yms.) että vapaalla tyylillä?
  2. Olen ollut vain kaksissa polttareissa. Toiset maksoivat ~30e ja toiset vähän vajaa 50e sisältäen bensakulut. Molemmat polttarit olivat kivat ja morsiamen näköiset, toisissa vähän enemmän äksöniä, joista osa hoitui suhteilla eli halvalla päästiin. 50e alkaa varmaan itselläni olla jo vähän hintahaitarin yläpäässä.
  3. ^Haha, kuulostaa tutulta. Mutta siis, itse olen kasvissyöjä, ja hämmästyin aikoinaan ylioppilasjuhlieni järjestelyjen alla äitini kommenttia: "sinähän tiedät, miltä tuntuu, kun ei ole tarjolla sellaista syötävää, jota voisit syödä.". Hän siis ihan puhtaasti koki, että lihaa syöville täytyy olla lihavaihtoehto, muuten on epäkohtelias eikä kokenut, että kasvissyöjille soveltuva ruoka olisi samallalailla lihaaneillekin sopivaa tarjottavaa. Minua itseäni tämä siis hieman hämmensi, sillä en ymmärrä, miksei sekasyöjä voisi mielellään syödä esim. tomaatti-fetapiirasta (jota juhlissani muuten muiden muassa tarjottiin), mutta koska äiti maksoi ja enimmäkseen leipoi, niin annoin hänen vääntää vielä lihaisemmat tarjottavat lisäksi. On siis ihmisiä, joista olisi varmaan epäkorrektia tarjota pelkkiä kasvisruokia, mutta itte en kyllä ainakaan meinaa äitiäni tässä asiassa kuunnella, jos joskus naimisiin menen. (Eri asia tietty, jos osallistuisivat kustannuksiin tms.) Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää, eivätkä kaikki pidä kaikista ruoista.