Lillacket

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Lillacket

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Meillä tulee todennäköisesti venymään sinne 2,5 vuoteen. Sovittiin että aletaan suunnittelemaan häitä kunnolla ja laskemaan budjettia, kun olemme saaneet tällä hetkellä pinnalla olevan omakotitalon ostamisen/rakentamisen pois alta. Kun tiedetään miten paljon se projekti vie rahaa ja aikaa niin on helpompi suhteuttaa sitten häämenot siihen. Mentiin nyt jouluna kihloihin, joten aikaisintaan kesällä 2017 voisi häitä miettiä, mutta todennäköisesti 2018 on se vuosi johon päädymme, koska tämä taloprojekti ei valmistu niin nopeasti, että saisimme unelmiemme häät järjestettyä yhtään aiemmin. Ennen olin sitä mieltä että kyllä vuoden päästä kihloista pitää olla jo kovaa vauhtia menossa naimisiin, mutta nyt nämä elämän realiteetit iskivät eteen.
 2. Pitää varmaan kysyä kun sen aika tulee. Toiminimeni tiedoissa kyllä lukee että kauneudenhoito- ja kaikki muu laillinen yritystoiminta tms, että tiedä sitten saisinko kukkia
 3. Meillä häät on vielä suunnitteluasteella, mutta itse haluaisin tuoda häissä pienin vihjein esille sitä, että me molemmat rakastamme elokuvia ja hyviä tv-sarjoja. Esimerkiksi häämarssien haaveilen olevan meidän lempielokuvien soundtrackeiltä ja perinteisen pöytänumeroidun istumajärjestyksen haluaisin korvata sillä, että pöydät nimettäisiin lempielokuviemme nimillä. Esimerkiksi Gladiator-pöytä, Avengers-pöytä jne. Ja tämä istumajärjestys olisi tehty sellaisen leffateatterin näytöstaulun näköiseksi. Samoin kuin meille tulee ehkä tutttu baarimikko tekemään drinkkejä illalla niin tahtoisin koostaa drinkkilistan myöskin leffateemalla. Ei mitään perinteisiä GT, kelkka jne vaan esimerkiksi 007-, Hulk- ja Pahatar-drinkit. Lisäksi perinteisen karkkipuffetin sijaan popcorn-kone olisi aivan mahtava. Lisäksi tulevalle miehelleni tulee smokki (James Bond tyyliin), joten omasta puvustani haluan aika iltapukumaisen ja Hollywood-tyylisen. Katsotaan nyt kuinka överiksi menen tämän suunnitelman kanssa, koska haluan kuitenkin pysyä aika perinteisessä hääkaavassa muuten.
 4. Ja y-tunnuksen tarvitsee varmaan olla alaan liittyvä? Y-tunnus löytyy, mutta pikkuisen eri alalle.
 5. Itse en aio aivan omin kätösin kasata kimppua, vieheitä ja pöytäkoristeita vaan pyytää askartelua ja kukkia rakastavaa tätiäni auttamaan. Oletteko ostaneet kukat ihan tavallisesta kaupasta vai mistä? Jostain olen lukenut että on olemassa ihan kukkien tukkumyymälöitä, saako niistä tällainen tavallinen kuluttaja ostaa?
 6. Minä 24v ja sulho 26v.
 7. Onko Antaverkan lisäksi kokemuksia muista Ylöjärven/Hämeenkyrön juhlatiloista. Villa Näsirinteen voi jo hinnan puolesta unohtaa, eli edullisempaa mietinnässä ja Päivölässä on tullut oltua jo niin monissa häissä että sekään ei innosta. Mahnalan lavaa ja Pikkuahvenistoa ollaan mietitty. Samoin kuin Mutalan, Vahannan ja Parkkuun seurataloja sekä Koivupuistoa. Onko näistä mitään kokemusta, en ole vielä googletellut saako esimerkiksi omia juomia&tarjoiluja viedä.
 8. Meille ei kihlajaisia tule.(Tuleva) Mieheni ei tykkää sukujuhlista muutenkaan, etenkään jos itse tarvitsee olla juhlakaluna. Pidetään sitten häät parin vuoden päästä. Meidän suvussa/kaveripiirissä on ollut muutenkin vain yhdet kihlajaiset eli ei ole oikein minullekaan iskostunut ajatus miksi meidän kahden keskinäistä sopimusta pitäisi ulkopuolisten juhlistaa.
 9. Me kerroimme miehen vanhemmille face to face kun olimme sielä seuraavana päivänä syömässä. Omalle äidilleni lähetin whatsappin, jossa laitoin että saa kertoa muillekin sukulaisille (meillä toimii suvussa tällainen tiedonvälityspalvelu erittäin hyvin ). Isäni sattui olemaan kotona joten äiti kertoi sitten hänellekin samalla. Mies soitti vielä parille omalle sukulaiselleen ja minä lähetin oman tyttöporukkani whatsapp-ryhmään viestin. Muille emme ole vielä kertoneet (kihloista 2 päivää). Kerrotaan sitten kun joku huomaa sormukset. Face-päivitystä emme halua, koska ei tätä kaikille tutuille tarvitse kailottaa.
 10. Kihlauduttiin juuri ja seurustelua takana 3,5vuotta. Yhdessä ollaan asuttu käytännössä melkein koko aika, virallisesti n 3 vuotta. Häitä tosin odotellaan ainakin se pari vuotta.
 11. Tuntuu nyt vähän hölmöltä tulla kirjoittelemaan tänne, kun olen keskustellut viimeksi tämän keskusteluketjun alkupuolella. Tein siis silloin päätöksen että yritän olla poissa täältä ja kaikilta muilta hääsivustoilta samoin kun jätän miehen rauhaan. Onnistuinkin siinä suhteellisen hyvin, mitä nyt aina välillä kiusasin miestä kauppareissulla siitä, että käytäisiinkö katselemassa alennussormuksia. No tässä vähän aikaa sitten mies alkoi vihjailla että hänelläpä onkin hyvä kosintasuunnitelma valmiina (kun jankkasin että onko hänellä aikomustakaan koskaan kosia ) Minähän en tätä uskonut vaan pidin pelkkänä sanahelinänä, jotta saa minut tyytyväiseksi. Aina kun tuli häistä tai kihloista puhetta mies kiusasi että kyllä hänellä on hyvä suunnitelma. Ja kyllä muuten olikin. Minua kosittiin nyt sitten jouluaattona. Miehelle tyypilliseen tyyliin kosinta ei ollut mikään ällö-romanttinen vaan pieni kortti joululahjan sisällä kun kahdestaan avattiin lahjoja kotona. Huomenna mennään sitten ostamaan sormuksia. Kiitos kaikille minuakin tässä keskustelussa tsempanneille ja uskoa siihen että kyllä ne teidänkin miehet vielä yllättää! ♡
 12. Vähänkö hauska idea! Ja ei todellakaan tarvitse "potea huonoa omaatuntoa", kyllä täällä omasta odottelusta huolimatta osataan iloita muiden onnesta! Eli hirmuisesti onnea Daenerys!
 13. Adiela sulla on kosinta selkeästi pian tulossa, kun mies on jo oikeasti ajatellut sitä! Älä siis sure, vaikka tottakai tuollainen harmittaa vietävästi. Meillä edelleen vihjailu jatkuu. Kun lupasin että meidän saadessamme isomman asunnon saa mies hankkia aina haluamansa asian (ennen olen ollut vastaan) niin johan on vihjailu jatkunut. Tänään viimeksi totesi koirallemme ( ) että "pitäisi tuon Lillacketin kanssa niitä sormuksiakin käydä katselemassa." Johon tietenkin tosi hauskana ihmisenä vastasin että en minä niitä pelkästään katsomaan halua mennä ja sekin keskustelu jäi siihen.
 14. Voi ihanaa onnea! Alkaako nyt kova häiden suunnittelu? ♡
 15. Ja vihjailu senkun jatkuu edelleen täällä suunnalla. Sain tänään kunnon hääromahduksen. Laskin facebookia selatessani että uutisvirrassa oli kolme kihlautumista, viisi kaveriani oli häissä eri puolilla Suomea vieraana ja kolme kaveria/tuttua meni itsekin vihille vaikka seurustelleet osa paljonkin meitä lyhemmän aikaa. Voin sanoa että väsyneenä töiden jälkeen kilahdin ja aloin vaatia mies tilille miksei hän halua naimisiin, eikö hän rakasta minua sitoutuakseen ja muuta hyvin aikuiselle sopivaa itkupotkuraivari-materiaalia. Kun oltiin syöty ja keskusteltu aiheesta (lue minä pälpättänyt silmät ja korvat täyteen), siirryttiin istumaan sohvalle. Minä huokailin kovaan ääneen tuskastuneena ja mies vain naureskeli vieressä. Jossain vaiheessa mies sitten totesi "Voi sinua. Lupaan tehdä tuolle sinun ongelmallesi jotain/pitää varmaan pian tehdä jotain tuolle ongelmalle." Ja hymy perään. Ihan sanasta sanaan en enää muista, mutta hääromahduksesta selvittiin Nyt vaan saa taas kuumeisesti miettiä mitä tuokin tarkoitti ja ennen kaikkea KOSKA!?!