NeitiEtsivä

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About NeitiEtsivä

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

404 profile views
 1. Mun on pakko kommentoida tähän vanhaan ketjuun. Kai jokaisella on oikeus pettyä kosintaan! Ystäväni on spontaani, rakastaa yllätyksiä ja spektaakkeleita. Tylsistyy helposti ja järjestää aina itselleen menoa Häntä mies kosi hyvin arkisesi vain kotona ehdottomalla avioliittoa. Siinä sitten ystävä soitti itkuisen puhelun ja ihmetteli, miten huonosti mies voi hänet oikeasti tuntea. Ja tottahan se on: kosinta aika lailla alleviivasi sitä, kuinka ennen hauskasta ja heittäytyvästä miehestä oli tullut tympeä ja tylsä. Ystäväni ei suostunut, koska suhde ei selkeästi tehnyt häntä enää onnelliseksi. Kosinta nyt oli vain viimeinen osoitus. Parempi näin ainakin ystävä on nyt onnellinen, eikö se ole tärkeintä?
 2. Monet säännöistä voin allekirjoittaa, mutta en missään nimessä noita seksisääntöjä. Olen poikkeuksetta pyrkinyt harrastamaan seksiä aina ensimmäisillä treffeillä, jos kyseessä on ollut kiinnostava ihminen. Seksistä huomaa, onko suhteella mitään toivoa. Itselleni seksi on äärimmäisen tärkeää - jos se ei toimi, ei suhde voi toimia. Plus nautin seksistä siinä missä mieskin, joten en ymmärrä ollenkaan, miksi siihen liittyy sääntöjä. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta miehet ovat aina halunneet nähdä uudestaan. Olen rento ja huumorintajuinen petikaveri ja olen myös kaikille miehille sanonut, että tämä seksi ei sitten tarjota mitään sitoutumista enkä sellaista todellakaan halua. Tottahan se onkin - ajan kanssa sen vasta tietää, mitä todella haluaa pitkät parisuhteeni ovatkin saaneet juuri näin alkunsa.
 3. 1. Ei nolaamista - haluan pitää hauskaa, eikä nöyryytetyksi tuleminen ole hauskaa. 2. Ei heräämistä aamutuimaan, koska sitten väsähdän ennen klo 23. Mieluusti aloitus vaikka iltapäivällä, koska haluan jatkaa yöhön asti tai mieluiten vaikka mökillä parikin päivää
 4. Oman kokemuksen mukaan ihan älyttömän yleistä. Tiedän useita sulhasia ihan omasta kaveripiiristä, jotka ovat pettäneet polttareissa. Ei kaikki miehet sitä laske sillä tavalla "vakavaksi" jutuksi, etenkin kun miesporukalla ylimääräiset tyttöjutut on monesti paljon sallitumpia kuin naisporukassa miesjutut. On totta, ettei polttarit muovaa kenestäkään pettäjää, mutta tosin en tunne kovinkaan monta miestä, joka ei ole pettänyt puolisoaan, vaikka heistä kaikista voisi sanoa "ei koskaan uskoisi". Ihan normaaleja perheenisiä ovat ja normaaleja kilttejä mukavia ihmisiä.
 5. Ehdottomasti avioehto. Meillä suojaa kaiken mahdollisen omaisuuden.
 6. Täysin omat tilit ja rahat sekä avioehto tulee. Tienaan reippasti enemmän kuin mies. Maksan enemmän yhteisiä juttuja sitten puolestani, mies osallistuu, miten kykenee.
 7. Meillä on polttarit ohi Viikonlopun olivat ulkomailla ja hauskaa tuntuu olleen - krapula oli kaamea kyllä miehellä kotiinpalatessa. Tein pekoniaamupalaa ja annoin buranaa! Meillä on avoin suhde, jossa seksiä saa muidenkin kanssa olla (itseasiassa sitä on aina ollut yhdessä tai erikseen), joten ei polttarit ollut tässä poikkeus.i Mutta niin siellä oli varatut kyllä lähes jokainen ollut myös muiden naisien kanssa. Tuntuu tuo olevan enemmän sääntö kuin poikkeus näillä reissuilla kaikesta huolimatta - eikä tämä näissä tapauksissa ole kyllä myöskään puolisoiden kanssa sovittua.
 8. Ei noloja tehtäviä jossain kaupungilla nolossa asussa. Ei todellakaan. Kaikesta muusta olen valmis nauttimaan.
 9. Aaaargh, sama juttu! MIKSI toi mies ei voi järkätä niitä juhlia, kun se kerran tollaiset haluaa?? Meillä on tästä jopa vähän riidelty ja miehellä on edelleen käsitys, että johdan tätä suunnittellua. Not gonna happen. Jos se ei tee ja johda (voin auttaa toteuttamaan), tulee ihan todella ankeat juhlat ja varmaan kiva liittokin sitten (jupinaa jupinaa jupinaa...). Eli taistelu meillä kesken. Mulle riittäisi oikein hyvin maistraatti ja joku huippu häämatka. JOPA hääpuku ällötää, puhumattakaan kaikesta muusta suunnittelusta. Se ei vaan ole yhtään minä!
 10. Nonii, perun puheeni Näyttää vahvasti siltä, että otan hieman ennen häitä teippipidennykset, mahdollisesta nostelukierteestä huolimatta. Toivottavasti oma tuugi pysyy hyvässä kunnossa, tai sitte toivottavasti en jää koukkuun ja otan pidennykset pois. Kuinka paljoa ennen häitä olette ottaneet esim. teippipidennykset?? n. 30 teippipidennystä kokeilleena olen varmaan hyvä vastaamaan tähän hiukset ottavat AINA vähän hittiä pidennyksistä, sille ei voi valitettavasti mitään. hiuksen oma juuri ei koskaan täydellisesti kestä extra painoa, vaikka se olisikin kuinka kevyt tahansa. jos on hyvin ohuet hiukset (kuten itselläni) huollatan pidennyksen yhden kerran ja pidän sen jälkeen tauon. pidennys kannattaa ottaa n. 2 viikkoa ennen häitä. ihan päänahassa kiinni olevat teipit eivät ole luonnollisimmillaan vielä ja pidennyken "asettuminen"itselläni vaatii joitain pesukertoja etenkin, jos pidennyshius on uutta. pidennyshiuksesta lähtee se värjäysvaiheessa laitettu paksu hoitokerrot pois, se turpoaa hieman ja alkaa totella enemmän kotona käytössä olevia tuotteita. nuo päänahassa kiinnilevat teipit eivät myöskään anna hiuksille paljoa liikkumavaraa ja ovat mielestäni ensimmäisen viikon hieman epämukavat. Lisäksi olen 30 pidennyksestä n. 20 kertaa käynyt pyytämässä viikon päästä pientä kerrostusta johonkin osaan tms. kun olen nähnyt, miten pidennys asettuu.
 11. Hei kaikki! Biotiini on ok, mutta lisäksi kannattaa ottaa EHDOTTOMASTI MSM jauhe. Se on aivan huippua hiusten kannalta - olen nyt syönyt 2kk ja vauvahiusta puskee hirveää vauhtia. Samalla hiusten kasvuvaihti on 1,5 senttiä kuussa vanhan 1 sentin sijaan. eli sitruunaveteen msm jauhetta ja juodaan joka aamu. Varoituksen sana tosin: karvankasvu ei valitettavasti kohdistu vain kaulasta ylöspäin eli saa sitten sheivailla ihan urakalla kaikkia muita paikkoja. Kokeilkaa ihmeessä, MSM:llä on paljon muitakin terveysvaikutuksia, joten hukkaan se ei ainakaan mene. Sen pitäisi myös lisätä aineenvaihduntaa ja edesauttaa laihduttamista Cocovin jauhe on mielestäni paras.
 12. Toki, mutta asioilla on aina myös se toinen puoli. Tekstini ei ollut vakava - mutta ei avioliittokaan ole se kaikkein kevyin aihe. Avioituminen ei ole kovin monelle miehelle - tai naisellekaan - iloinen asia. Itselleni se oli pitkään suorastaan tabu ennenkuin vihdoin halusin itsekin naimisiin. Jos sitä haluaa keventää ja tuoda helpotusta ahdistukseen - käyttäisin ehkä erilaisia argumentteja. Se oli koko jutun pointti.
 13. Olen henkilökohtaisesti taas sitä mieltä, että näistä moni syy voisi tuntua enemmänkin syyltä olla menemättä naimisiin Entisenä avioliittoahdistaa-tyyppinä näen näissä paljon taas negatiivistakin... Esimerkiksi juhlia voi toki järjestää muitakin, kuten monelle esimerkiksi 30-vuotissyntymäpäivät tai muu merkittävä juhla. Tuntuisi pahalta ajatella, jos suhteessa häät olisivatkin ainoastaan ne THE juhlat, eikä muille voisi antaa samantyyppistä arvoa enää jatkossa. Vaikka elämä menee eteenpäin enkä koskaan halua nähdä (paitsi ehkä raha) rajoitteita järjestää juuri sellaisia juhlia kuin haluan! Meillä saa seksihepeneitä ihan säännöllisesti ja toivoa vaikka millaisia viritelmiä! Ne ovat ihana osa meidän seksielämää enkä oikein tiedä, mikä hääyössä ja sen seksissä pitäisi säästää vain sinne hulppeita ihania matkoja meillä tehdään muutenkin - toki myös taloudellisissa puitteissa. Mutta matkustetaan harvemmin ja säästetään useasti pidempikin aika. Tokihan polttarit olisi mun miehelle iso juttu sen myönnän kyllä! Meidän kaveripiirissä on ollut usein tapana järjestää isoja villejä polttareita, joissa sattuu ja tapahtuu. Omakin mies sellaisista haaveilee ja mikäpä sen hauskempaa, kun vihdoin on se oma vuoro itselläni taas polttereihin liittyy isot hemmottelusetit, joita ei tulisi muuten järjestettyä. Gigolot nyt ei lakkaa rengastettua mimmiä katselemasta yhtään ihan samalla tavalla saa lähestymisiä miehiltä kuin ennen kihlasormustakin. Enpä usko vihkisormuksen tilannetta muuttavan enkä kyllä haluakaan en myöskään usko, että mieheni haluaa, ettei muut miehet enää lähesty. On useasti sanonut, että on kiva tietää, että oma nainen on haluttu ja sitten se on MUN. Meiltä ei olla kyselty avioliitto eikä lapsiaikeista. Jos olisi niin eipä kiinnostaisi Ja avioliitto ei seksiä lisää! Harva mies näkee avioliiton seksiä lisäävänä tekijänä. Suhteessa on seksiä sen verran kuin siinä on eikä liitto asiaa muuta ainakaan lisäävissä määrin. Meillä on seksiä sen 4-7 kertaa viikossa ja ahdistaa, jos se vähenee. Ehkä hieman varoisin käyttämästä näitä syinä mennä naimisiin Itselläni kammo avioliitosta juuri liittyy siihen ns. vakauteen, miten sen kuuluu tuoda. Suhteen vakaus kuuluu syntyä teoista, työstä ja innostuksesta tehdä suhteen eteen paljon. Mikään tietoisuus sopimuksesta ei voi korvata tätä, vaikka joskus niin käykin joillekin pareille. Luotetaan enemmän avioliiton tuomaan sopimustekniseen ja henkiseen rajoittseeseen kuin siihen todelliseen työhön, mitä suhde vaatii. Sitä tiedän monen monen miehen pelkäävän - itseni mukaan lukien. Ja toisaalta, kun tämä tyä on kunnossa, ei avioliittoa tarvita. Me mennään naimisiin, koska koetaan olevamme huippuhauska pari ja haluan mieheni perivän minut (olen meistä varakkaampi), jos joskus kuolen ensin. Avioehto tulee silti. En tiedä haluanko lapsia, mies samalla linjalla. Suhdetta takana 4 vuotta, minä 32 ja mies 38.
 14. Huippua! harvoin törmään meidän kaltaisiin suhteisiin vaikka kuvittelisi mallin sopivan useammallekin. tai sitten niistä ei vaan puhuta, jos pelkää tuomitsemista.
 15. Meillä saa katsoa ja koskea. Pitäköön hauskaa, kun kaverit kerran järjestää! Itse taas en henk.koht pidä miesstrippareista.