Banski

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Banski

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hki
 1. Heippa! Voisikohan kukaan Furuhedissa juhlineista kertoa minkälainen piha siellä on ja missä kunnossa se on? Kuvista paikka näytti ihanalle sisältä ja ulkoa, mutta pihaa ei kuvissa juuri näkynyt. Asutaan Helsingissä ja ei viitsisi lähteä Kirkkonummelle asti katsastamaan ihan turhan takia. Etsiskellään paikkaa, jossa olis kiva piha tai puutarha ja vois jonkinlaisen seremonian vetää.
 2. Tuohon ilmeisesti tulee vielä pitopalvelun kustannukset päälle. Onko ketään Villa Rulludissa jo juhlineita? Oliko pitopalvelu hintansa väärtti? Miten onnistui ison porukan istumaan sijoittelu? Siellä ilmeisesti joutuu vähän porukkaa hajottamaan eri huoneisiin. Olisin kiinnostunut paikasta, mutta en ole vielä päässyt katsastamaan. Kuviahan siitä löytyy, mutta sisätiloista ja pihasta huonommin.
 3. Laitoin paikkaan tarjouspyynnön ja sieltä vastattiinkin samana päivänä. Hinta oli vaan mielestäni aika hurja. 9-24 ajalta yli 700 plus siivoukset, joka oli yli satasen ja alvit vielä päälle. Lisäksi paikasta täytyis ottaa pitopalvelu, joka mielestäni oli myöskin aika tyyris 35 eur/hlö. Ihanalta paikka näyttää kuvassa ja mielikuvissa . En tiiä uskallanko mennä edes katsomaan kun pelkään että ihastun vaan enemmän. :-/
 4. Me ollaan mietitty sitä. Asutaan Arabianrannassa ja nyt vasta tajusin, että lähellä on näin ihana paikka. Täytyis vielä käydä kattomassa paikan päällä. Nettisivujen kuva ei kauheesti valaise. Piha kiinnostaa kovasti. Mä oon haveillu tollasesta vanhasta puutalosta hääpaikaksi.
 5. Kyllä se sitten tuntuu olevan aika tyyris. Meille tulisi luultavasti vieraita sadan nurkille, joten hinta tuosta vielä nousee. Taitaa jäädä tuo Espoon kartano unelmaksi. Olen kyllä katsellut myös noita vanhoja puutaloja esim nuorisoseuraintaloja, niissä on kyllä fiilistä myös. Ja hinta on enemmän meidän budjettiin sopiva.
 6. Katselin kanssa kuvia paikasta ja se vaikutti niin symppikseltä! Rakennettu vuonna 1913 ja se näkyy. Olen haaveillut vanhasta puutalosta tai kartanosta hääpaikkana ja Solhem näyttä tunnelmalliselta. Vähän koulumaisen näköinen ja me ollaan seittemän vuotta sitten tavattu koulussa. Espoon kartanosta olisin myös kyllä kiinnostunut, mutta taitaa olla niin tyyris, että jää haaveiluksi. Sulhanen on aika tiukka rahapussin nyörien kanssa.
 7. Olen myös kiinnostunut järjestämään hääni Espoon kartanossa. Lähetin sinne tarjouspyynnön häistä elokuussa 2006, mutta valitettavasti eivät vielä niin pitkälle anna tarjouksia. Vasta 2005 vuoden puolella saa kesälle 2006 tarjouksen. Pitänee kysellä myöhemmin, paikka on niin kaunis.