dove4

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About dove4

 • Rank
  Juniori
 1. Häistä on nyt kulunut pari kuukautta. Valokuvaaja ei vielä laskuaan laittanut ja kiitoskortit on tilaamatta. Kaikki muut kulut maksettiin heti häiden jälkeen.
 2. Me toteutettiin yhteiskuvan ottaminen ulkona juotujen onnittelumaljojen jälkeen ennen ruokailuun siirtymistä. Juhlissa oli valokuvaaja, joten kenenkään vieraista ei tarvinnut jäädä pois kuvasta.
 3. Meillä virtenä oli 241a Herra rakkaastani tunnen iloa...
 4. Meidän häävalssina oli Elokuun häävalssi. Häät oli elokuussa, joten sopi teemaan ja muutenkin kappale on kaunis.
 5. Meillä vihkiminen oli klo 14.30 juhlapaikalla, joten siirtymisiin ei tarvinnut varata aikaa. Valokuvaus oli ennen vihkimistä. Mietin ensin, että vihkiminen olisi voinut olla vähän myöhemmin. Kuitenkin tälläkin aikataululla juhlat jatkuivat lähes puoleenyöhön asti, eli aika ei ehtinyt tulla pitkäksi.
 6. Meillä oli hääkuvaus juhlapaikalla ennen vihkimistä. Valokuvaaja oli kuvaamassa myös vihkimistä ja juhlia, joten ruokailun jälkeen otettiin vielä muutamia potrettikuvia, joita ei ennen vihkimistä ehdittykään ottaa.
 7. Meillä kaikkien kukkien (hääkimppu, heittokimppu ja kaksi isoa kukka-asetelmaa) hinnaksi tuli reilut 200 euroa. Kimpuissa oli vaaleanpunaisia liljoja ja valkoisia ruusuja + muuta pientä. Hääkimpun osuus taisi olla kokonaishinnasta n. puolet. Vieheitä ei ollut, joten ei käsitystä niiden hinnasta.
 8. Varasin kampauksen ja meikin (samaan paikkaan) suurinpiirtein kolme kuukautta ennen häitä. Ajan koekampaukseen varasin vasta pari viikkoa aikaisemmi .
 9. Minun kihlasormukseni maksoi viitisensataa. Miehen oli halvempi, ehkä n. 300 €. Vihkisormukseni teetettiin ja se maksoi vajaan tonnin.
 10. Mies näki puvun ensimmäistä kertaa hääpäivänä valokuvauksessa, joka oli ennen vihkimistä. Kuvan näytin kyllä heti puvun ostettuani.
 11. Itse lähdin sovittelemaan hääpukuja n. puoli vuotta ennen häitä. Löysin ja ostin puvun toisesta liikkeestä, jossa kävin. Puvun toimitusaika oli n. 4 kuukautta.
 12. Kävin sovittelemassa pukuja kahdessa liikkeessä. Varmaan kymmenkuntaa mekkoa sovittelin ennen oikean löytymistä.
 13. Minulla oli häissäni vanhat juhlakengät, jotka ovat väriltään mustat. Uusien kenkien ostamista en harkinnutkaan, koska käyttöä on niin vähän. Minulla oli perinteinen, pitkä hääpuku, joten kenkiä tuskin näkyi, enkä usko asian häirinneen ketään.