Ososos

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ososos

  • Taso
    Untuvikko

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

556 profiilin katselua
  1. Itselläni oli aidoista kukista kimppu, mutta olisin hyvinkin voinut myös kuvitella askartelevani esimerkiksi origami-paperikukista kimpun. Silloin olisi tietenkin nähnyt selvästi, etteivät kukat ole aitoja. Riippuu morsiamen persoonasta sekä häiden yleisestä ilmeestä, mikä sopii parhaiten!
  2. En heittänyt kimppuani, koska se oli aika raskas (mitä jos olisi kopsahtanut jotain päähän...) ja halusin säilyttää sen. Askartelin äidin kanssa paperikukkia ja niistä rautalankojen avulla kimpun. Kimpun napannut tuleva morsian harkitsee kuulemma kimpun kierrättämistä eli saattaa aikanaan heittää sen omissa häissään! Ja mitä omalle kimpulleni kävi... No roskiinhan se meni ekassa muutossa...
  3. Mun toive oli alun perin siro sormus ilman kiveä kihlaksi. Kun sormus sitten päätettiin teettää puolitutulla hopeasepällä, hän suositteli jämäkämpää mallia, koska hopea on niin pehmeää ja ohut sormus helposti saisi kolhuja tai muuttuu esim. soikeaksi... Loppujen lopuksi muoto oli tärkeämpi, en halunnut perus rinkulaa vaan v-mallisen. Kun sormuksen sai vihdoin sormeen, Se tuntui aluksi ihan liian massiiviselta. Nopeasti siihen kuitenkin tottui ja olen vieläkin ihan ihastunut kihlasormukseen. kun myöhemmin vihkisormukseen laitettiin aika iso luonnonkivi, siitäpä vasta massiivinen tuli. Suorastaan miehekäs! Aluksi säikähdin senkin kokoa. Muttaen kyllä vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta. En voi pitää sormuksia niiden koon ja muodon vuoksi samassa sormessa. Vihkisormus on vasemmassa nimettömässä ja kihlasormus oikeassa.
  4. Mä en olisi halunnut mitään nolaamista omiin tai muiden polttareihin, enkä kännäämistä. Jotain hassunhauskaa hulluttelua saa laittaa tekemään, mutta jos järjestäjät tuntevat päivänsankarin hyvin, he tietävät, missä raja menee. Vähän saa sysiä mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta ei pakottaa tekemään mitään vastenmielistä. Silloin kaikilla pysyy hyvä fiilis. Omissa polttareissani mua jäynättiin niin, että juuri ennen kuin minut "kaapattiin" polttareihin, yksi kavereista näytti minulle videon, joka alkoi sanalla "Valmistaudu..." ja siinä oli (hyvällä maulla tosin) juuri kaikkea sellaista, mitä ehkä en ihan ensimmäisenä olisi polttareihin halunnut. Annettiin ymmärtää, että tätä on luvassa. Myöhemmin selvisi että se oli vain höynäyttänistä eli mitään niistä asioista ei polttareissa oikeasti tapahtunut. videolle on saanut nauraa monta kertaa jälkeenpäin. Onneksi kaverit tuntee mut niin hyvin ja kaikki oli todella hauskaa!
  5. Meille tuli tällainen: Jos olisit laulu Kirjoittaisin sinut pintaani Omaan kylkeeni ylös sävelin - Antti Hyyrynen Tämä on yhteisen suosikkibändin biisistä, joten sopi meille mainiosti. Tosin jäi ehkä vanhemmalle väelle arvoitukseksi, mistä oli kyse.
  6. Minä olen ajatellut asian niin, että jos olemme molemmat muutenkin sitä mieltä, että haluamme elää loppulämämme yhdessä, niin miksi emme virallistaisi asiaa ja menisi naimisiin? Se tuo turvaa ja juridisen aseman liitolle, ja meistä tulee muiden silmissä vielä tiiviimpi "perhe" vaikka juuri mikään ei arjessa tietenkään muutu.
  7. Mua kosittiin matkalla, ilman sormusta. Mies oli miettinyt kosintaa jo pitkään (ja oikeastaan tiesin sen) mutta siinä tilanteessa se oli ihan extempore, joten sormusta ei ollut. Hän ei olisi kyllä muutenkaan ostanut sormusta yllärinä, koska halusi että saan valita sen itse ja että tulee kerralla oikean kokoinen. Se oli kyllä hyvä idea, sillä loppujen lopuksi suunnittelimme yhden puolitutun ja puoliammattilaisen hopeasepän kanssa sormukset yhdessä ja niistä tuli aivan mahtavat - uniikit, persoonalliset ja samantyyliset! Mietittiin matkalla jonkun väliaikaisen halvan sormuksen ostamista, mutta ei sitten tullut tehtyä. Oltiin ilman sormuksia varmaan muutama kuukausi, kun ensin suunnitltiin ja sitten odoteltiin niiden valmistumista.
  8. Jos haluaa urbaanin ja meren läheisyydessä olevan paikan, suosittelen Hima&Sali-ravintolaa Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla. Mahtava korkea katto, ja tosiaan jos loft-tyyppisestä tykkää niin siinä on tunnelmaa! Omat häämme olivat siellä. Vieraita mahtuisi muistaakseni jopa 130 mutta tila varmaan toimisi myös 50 hengelle, pienemmällekin porukalle voi tarjousta kysellä. Tilavuokra ei maksanut mitään eikä henkilökunta, vain ruoka ja juoma, joten oli oikeastaan halvempi kuin jos olisi vuokrannut jonkun paikan ja hankkinut cateringin! Ainoastaan se ehkä nostaa hintaa että sinne omia juomia ei voi viedä. Palvelu toimi, ruoka oli hyvää (vieraatkin kehui)! Lisäksi vieraiden kanssa oli hauska ottaa kuvia meren rannalla, mikä on heti siinä kun ravintolan ovesta astuu ulos. Taustalla Lauttasaari. Plussaa myös että paikka on esteetön eli kenen tahansa helppo liikkua.