ElinaSi

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About ElinaSi

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä oli häät jo elokuussa. Kaikkineen taisi mennä n. 13 000, vaikka pyrkimyksenä oli pitää budjetin maltillisena. Isoin kustannus oli, että juhlapaikka oli Helsingin keskustassa ja ruoka tuli sieltä. Eli jos haluaa säästää, niin varmaan jo pienen matkaa kauempana voisivat juhlapaikat olla paljon edullisempia.
 2. Me oltiin kihloissa 5kk ja siinä ajassa ehti sopivan intensiivisesti tehdä hääjärjestelyt. Optimaalinen aika olisi mun mielestä ollut joku vajaa vuosi, vähän enemmän siis kuin nyt. Itse en kuitenkaan useamman vuoden kihlausta olisi jaksanut, niin parempi nopeammin kuin hirveä jumitus.
 3. Oltiin seurusteltu 2,5 vuotta, kun kosinta tuli aika puskista Sitten 5kk:ssa mentiin naimisiin ja ihanaa avioliittoa takana reilu 2kk. Meille just sopiva aikataulu. <3
 4. Meillä meni 2 kuukautta ennen kuin kaikki kuvat tulivat - luvattu 3 viikkoa. Kuvaaja oli myös hankala tavoittaa, kun jouduimme kyselemään monta kertaa kuvien perään. Harmi sinänsä, koska kuvat ovat tosi hienoja, mutta eipä tee enää mieli suositella kuvaajaa muille.
 5. Delegoisin hääjuhlan ohjelman suunnittelua enemmän kaasolle ja bestmanille. Nyt suunniteltiin miehen kanssa aika pitkälti ohjelma itse ja sitten tuli liikaa seurattua juhlassa, että kaaso ja bestman varmasti muistavat kaiken... Mutta ihana hääpäivä oli ja kaikki sujui ihan yli odotusten <3 Eli ennen kaikkea jättäisin turhan stressin pois, mutta sepä taitaa olla paremmin sanottu kuin tehty.
 6. Aluksi jännitti, muistavatko kaaso ja bestman kaiken tarvittavan, mutta illan kuluessa jännitys unohtui ja hyvinhän he homman hoitivat. Kannattaa luottaa siihen, että hääpäivänä vastuu on jo siirtynyt itseltä muille.
 7. Menin naimisiin jo kesällä, niin tarvitseeko kuitenkin kirjoitella 20 viestiä, jotta saa puvun myyntiin?