Jump to content
Naimisiin.info

ElinaSi

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ElinaSi kaikki viestit

  1. Meillä oli häät jo elokuussa. Kaikkineen taisi mennä n. 13 000, vaikka pyrkimyksenä oli pitää budjetin maltillisena. Isoin kustannus oli, että juhlapaikka oli Helsingin keskustassa ja ruoka tuli sieltä. Eli jos haluaa säästää, niin varmaan jo pienen matkaa kauempana voisivat juhlapaikat olla paljon edullisempia.
  2. Meillä meni 2 kuukautta ennen kuin kaikki kuvat tulivat - luvattu 3 viikkoa. Kuvaaja oli myös hankala tavoittaa, kun jouduimme kyselemään monta kertaa kuvien perään. Harmi sinänsä, koska kuvat ovat tosi hienoja, mutta eipä tee enää mieli suositella kuvaajaa muille.
  3. Delegoisin hääjuhlan ohjelman suunnittelua enemmän kaasolle ja bestmanille. Nyt suunniteltiin miehen kanssa aika pitkälti ohjelma itse ja sitten tuli liikaa seurattua juhlassa, että kaaso ja bestman varmasti muistavat kaiken... Mutta ihana hääpäivä oli ja kaikki sujui ihan yli odotusten <3 Eli ennen kaikkea jättäisin turhan stressin pois, mutta sepä taitaa olla paremmin sanottu kuin tehty.
  4. Aluksi jännitti, muistavatko kaaso ja bestman kaiken tarvittavan, mutta illan kuluessa jännitys unohtui ja hyvinhän he homman hoitivat. Kannattaa luottaa siihen, että hääpäivänä vastuu on jo siirtynyt itseltä muille.
×
×
  • Create New...