Kootta

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Kootta

 • Rank
  Untuvikko
 1. Todellakin pystyin! Meillä oli niin toimiva party planning commitee, ettei mitään rajaa. Siskoni ja kaasoni pitivät huolta, että asiat rullasivat koko ajan taustalla kuten pitikin. Sen lisäksi cateringhenkilökunta oli aivan mieletön ja katsoivat kaiken ruokailujen aikana omaksi vastuukseen. Tähän vielä päälle muut läheiset, jotka tarvittaessa lykkäsivät jäitä ja juomia esille, niin meillä oli aivan huippu oltavat!
 2. Kutsuimme alunperin 115 henkeä, joista 9 ilmoitti deadlineen mennessä ettei pääse paikalle. Näiden tilalle tulikin sitten ylläriaveceja ja itse hääpäivänä neljä sairastumista, eli kaiken kaikkiaan juhlijoita oli suurin piirtein juuri tuo 115. Ylläriaveceihin kannattaa aina varautua. Meille se ei ollut kustannuskysymys vaan ennemminkin tilakysymys. Mutta hyvällä mielellä kun mennään, niin kaikki mahtuvat aina joukkoon ja ruokaa riittää satavarmasti! The more the merrier
 3. Tein juuri tarjouspyyntörundin ja esittelen seuraavaksi lyhyesti vastauksia ja annettuja hintoja. Viitteenä kerron, että väkimäärä on 120, hintahaitari 5000-6000e, ei kakkua tai jälkiruokaa vaan vain kahvi/tee, päivä sunnuntai ja annettu hyvin vapaat kädet. Osa firmoista on kesälomalla, joten kaikilta ei luonnollisesti tarjousta herunut. Theron catering: Ei antanut tarjousta vedoten pyhäpäivän tuottamiin henkilöstökustannuksiin. SpoonTrading: Soittivat sähköpostiviestin sijasta ja juttelivat käytännön asioista ja toiveista. Tekivät personoidun menun. Hyvä vaikutelma ja pidimme firmaa hyvin potentiaalisena cateraajana viime metreille saakka. Tarjous oli 41,55e/hlö sisältäen tehdyt työtunnit paikanpäällä. Pelkkä menu 30e. Työntekijöitä 3, työtunteja 7. Kannattaa tsekata! Limetti catering: Lähettivät monta eri valmismenua, ei tarkkaa hintaa mutta kertoivat hintojen pyörivän 50 eurossa per pää. Plussaa ruokarekan käyttö, eli keittiö kulkee mukana. Valmismenut downeri. Cima Catering: Ottivat juhlatilamme haasteen ilolla vastaan, ideoivat heti ensimmäisessä viestissä ja olivat halukkaita luomaan kokemuksia. Emme päässeet tarkkaan menuhintaan asti, kertoivat sen muodostuvan raaka-aineiden pohjalta. Henkilökuntakulut 35,30e/h ja sunnuntaisin kaksinkertainen veloitus. Oletan, että olisimme heidän kanssaan päätyneet vajaan 6000e menukustannuksiin. MyMoosh: Lähetetty tarjous oli epämääräisin ikinä, asiakkaan olisi pitänyt valita eri listoilta eri hintaisia ruokia tiettyjä määriä, lisäksi lisäkustannuksia oli lähes kaikesta mahdollisesta, puhumattakaan siitä että cateraus olisi tapahtunut sunnuntaina. Hinta olisi räjähtänyt käsiin. Ruoto Catering: Ihana, maanläheinen personoitu menu pienillä alkupaloilla ja kahdella pääruualla. Ei erityisen täyttävän kuuloinen, mutta kepeä. Raaka-aineet hyvin heidän ruokafilosofiaansa heijastavia. Yhteensä alveineen ja töineen paikanpäällä koko setille olisi tullut hintaa 4812e, eli 33e per pää. Edullisin with a twist. CateringCeidas: Meidän valintamme. Hinta pyörii tällä hetkellä 45e/pää, johon lisätään arvioidut henkilöstökulut 52e x 4 /7 tuntia. Maksamme tästä cateringista reilusti muutamiin muihin hyviin vaihtoehtoihin nähden, mutta koemme saavamme sellaisen personoidun menun, joka jää mieleen, on kiinnostava eikä taatusti sisällä pastasalaattia tai lihasiivuja kastikkeessa. Ruokaa tehdään selkeästi kunnianhimolla ja tarkoituksena luoda kokemus asiakkaalle ja vieraille. Siitä on hyvä maksaa vähän ekstraa.
 4. Melko huonoksi luokittelisin tämän uudistuksen. Eikö morsiuspuvun etsintä tai myynti ole yksi tärkeimmistä hääaiheista? Jos moderoijilla riittää aikaa höpöhöpö-profiilien tunnistamiseen ja poistamiseen ympäri foorumia, niin eikö silloin resursseja riittäisi myös myynti- ja ostopalstan hallinnointiin, jotta jälleenmyyjät saataisiin pidettyä aisoissa? Näen, että ilmeisesti tämän ongelman poistamiseksi olette luoneet uuden säännön 20 kommentista, eikö vain? Harmittaa aivan vietävästi, olisin ollut myymässä kolmea eri käyttämätöntä mekkoa, mutta minua ei yksinkertaisesti kiinnosta vastailla muiden kysymyksiin niin paljon että saisin 20 viestiä täyteen. Tiedän jo, kuinka hääni toteutan.
 5. Kuin myöskin kaipaisin infoa paikasta, lähinnä navetasta tilana! Tänä kesänä navettaa ei ilmeisesti annettu vuokralle Vantaa-seuralle sen "huonon kunnon" takia...Vantaa-seura pyysi sivuillaan lukemaan lisätietoa kaupungin pöytäkirjoista, jotka eivät kuitenkaan auenneet. Kysymys kuuluukin: Keneltä navettaa voi vuokrata käyttöön, jos edes voi, ja miten tämä käytännössä onnistuisi jos itse päärakennus on toisella vuokralaisella?
 6. Heippa! Etsin kuumeisesti navettamaista/maalaismaista juhlatilaa. Mieluiten niin, ettei ympärillä heti ole häirittäviä asukkaita Paras ja ihanin tähän mennessä on ollut Nygårdsin upea, UPEA navetan ylinen, mutta valitettavasti Nygårds kokonaisuutena on liian kallis häillemme, jotka ovat vasta sunnuntaipäivänä. Tämä vaatisi tilan vuokran perjantaista asti. Onko teillä tietoa samankaltaisista tiloista Helsingin/Vantaan/Espoon alueella? Korkeintaan tunti bussilla Helsingin keskustasta... Mitä rustiikkisempi, kattoparruisempi, koivuisempi, vähän koristeluja tarvitseva, sitä parempi! Kiitos