M & J

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

505 profiilin katselua

M & J's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. M & J

    Häät 2016

    Meidän hääpäivä on 23.7.2016
  2. M & J

    Jyväskylän morsiot II

    Minäkin Jyväskylässä ja häät kesällä 2016
  3. Minulle ainoa kaasovaihtoehto on lapsuudenystävä, jonka olen tuntenut ala-asteelta lähtien eli lähes 20 vuotta. Toivon että hän suostuu, muuten olen pulassa Sulhasellani taas ei ole senkään vertaa ystäviä ( bestmaniksi) paitsi vasta viime kuukausina ilmaantuneita... Yksi huomattavasti meitä vanhempi mies tuntuu meistä molemmista juuri oikealta vaihtoehdolta, mutta hieman arveluttaa kun olemme tosiaan tunteneet hänet vasta vähän aikaa.
  4. Minä tässä juuri muokkailen teidän runoistanne itselle sopivia. Aion ilmoittaa molemmille vanhemmille lähipäivinä kun käyn kotona, kortin muodossa. Tässä nämä: ISILLE Kortin tämän sulle mä toin, Rakkaudestas kiittää näin voin Mutta olisi muutakin kerrottavaa Ja kesällä 2016 juhlittavaa Silloin kirkossa urut raikaa, Ja haluaisin sinne ripauksen taikaa Kulkisitko vierelläin matkan sen, Joka johtaa luokse elämäni Rakkauden Joten yhtä asiaa pyytäisin sulta, Mut alttarille saatathan, isikulta? ÄIDILLE Kauan olet minusta huolta pitänyt, olen tullut aikuiseksi. Huolenpidostasi on rakkautta itänyt, kohta teen aviomieheni onnelliseksi. Me kauan sitten tiedettiin, että ollaan yhdessä aina. Nyt ollaan päätetty mennä naimisiin, Kesän 2016 kauneimpana lauantaina. Siis olethan vierellä, tukena mun, kun koittaa tuo päivä suuri? Onnenkyyneleet kun nään sulhon ja sun, se onnenhetkeni on juuri!
  5. M & J

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    (tämä on ensimmäinen viestini foorumille! ) Sulhaseni on pyörätuolissa, joten luontevinta on käyttää hääautona invataksia jolla muutenkin liikumme. Pyysimme kuskiksi taksikuskin, josta molemmat pidämme eniten. Hänet on myös kutsuttu kirkkoon ja sieltä juhlapaikalle juhlimaan sillä rajoituksella, että kuskaa meidät myös juhlapaikalta kotiin Mutta olen tässä pohtinut että täytyykö myös hänen mahdollinen vaimonsa/tyttöystävänsä kutsua?