Mangusti28

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Mangusti28

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. Täällä odottelu päättyi myös mies kosi eilen hienon ravintolaillan päätteeksi polviltaan, päivää ennen meidän neljättä vuosipäivää. Häät pidetään kahden vuoden sisään, kunhan saadaan budjetti kasattua. Hyvää kannatti odottaa
 2. Hmmh meillä ei ole edennyt muuhun kuin isompaan asuntoon ja koiranhankintaan, jotka toki ihania asioita nekin
 3. Jee vähän päivitystä meiän huikeesta tilanteesta keskusteluja käyty tasasesti varmaan kaikissa kuviteltavissa olevissa tunnelmissa, itkusta leppoisaan jutusteluun.. Pari viikkoa sitten oli viimeisin keskustelu, joka nyt näyttää olevan se "katkennut kamelinselkä" tän asian suhteen.. Keskustelu, tai sillä kertaa enemmänkin riitely lähti siitä, kun hyvillä fiiliksillä ja leikkimielellä näytin avokille hauskaa sormusta, ts huumorimielellä. No avokkihan meni (taas) ihan vaikeeksi ja mä loukkaannuin.. Lähinnä siitä miten tästä onkaan tullut niin tabu meiän suhteessa koko asiasta. No siinä sitten lopputulema riitelystä oli se, että avokki lupas tän vuoden aikana tapahtuvan jotain, ts että jotain konkreettista joko lapsiasian, tai tän kosintajutun suhteen. Ainoo vaan että homma on niin kärjistynyt, että kuulemma erotaan tai tää asia etenee. Et hienot vaihtoehdot tässä, sopii kyllä erittäin hyvin avokin mustavalkoseen putkiaivologiikkaan.. Lopputulema kuitenkin se, että tavallaan oon ite helpottunut; tää vuosi katotaan ja sitten tietää suuntaa elämälleen. Avokki kuitenkin vielä totes että älä liikaa mieti että ei me mihinkään erota.. Tää koko asia on kuulemma niin iso, eikä hän ehdi prosessoimaan niin nopeasti kun minä.. On kuitenkin koko ajan puhunut meidän yhteisestä tulevaisuudesta, koiraa käytiin katsomassa ja isompaa asuntoa suunniteltu..jostain syystä mä en pysty vaan luottamaan tähän suhteeseen ihan täysin, jos kosintaa ei kuulu.. Ei tosiaan olla enää mitään nuoria, avokki kuukauden päästä täyttää 30 ja mä loppuvuodesta 29. 3 vuotta 2 kk seurusteltu, josta 2 vuotta asuttu (virallisesti) yhdessä.
 4. Ääää ihan mahtavaa jennna!! Ihanaa, paljon onnea!! Hyvä huomata että odotus lopulta palkitsee <3
 5. No mutta, täällä kaikilla sentään tilanne kun mies vihjaillut itsekin asiasta ja on jollain tasolla mukana.. Meillä ei asia ole edennyt yhtään mihinkään ja alkaa jo harmittaa kun tuntuu että näinkin ihana asia tulee vaan meiän väliin.. Pientä katkeruutta ehkä alkaa olemaan jo mulla ilmassa, en ois kyllä ikinä toivonu tällasta tilannetta tällasesta asiasta mies ei vaan käsitä mihin naimisiinmenoa tarvitaan ja oon alkanu luopumaan mun kosintahaaveista kun mitä järkeä jos toinen ei koe asiaa tärkeäksi.. Vois kuulemma mun takia mennä, mut ei kuulemma merkkaa mitään sormus sormessa hänelle, niin tulee vaan olo et yksinään menisin naimisiin ja mies pitkin hampain kypsänä siinä vieressä sanois "tahdon".. Kauheen ihanaa. Sori tällanen katkeran naisen vuodatus, tällasilla fiiliksillä tosiaan tällä hetkellä..
 6. Huuuh pitkästä aikaa tänne palstalle tulin kurkkimaan, ompas paljon ihania uutisia ja kihlauksia tapahtunut tässä välissä! ihanaa, onnea eniten <3 Täällä meillä melkosen hiljasta, kerran joulun jälkeen keskusteltu (taaas) aiheesta pitkän kaavan mukaan, pääsemättä oikeestaan puusta pitkään kyllä turhauttaa välillä, välillä taas ihan hyvillä mielin että "kyllä se kosinta sieltä vielä tulee".. Meillä tulee 3 vuotta seurustelua täyteen nyt maaliskuun lopulla, siinä olisi yksi mun mielestä erittäin hyvä sauma heittää the kysymys ilmoille toisaalta yks päivä tuli telkusta joku ohjelma, jossa mies kosi avokkiaan näiden vuosipäivänä ja tää mun mies siihen, että eihän sitä vuosipäivänä voi kosia kun ei ois sitten mikään yllätys. Kyllä mies selvästi jollain tasolla kypsyttelee asiaa mielessään, mutta tosiaan voi olla että tässä muhimisessa menee meillä vielä aikaa.. Mies alotti vielä nyt uuden ammatin opiskelun ja ajatukset paljon siinä, tosin tuntuu että vaan vahvistanu meitä kun haluan tukea häntä päätöksessään ja mies nyt kokee että on oikealla tiellä. Silti, on tässä täys työ pitää kihlautumishaaveet ja vauvakuumeet kurissa ettei liikaa painosta ja vaan karkota kosintaa kauemmaks, samalla kuitenkin pitäen kiinni omista unelmistaan ja tarpeistaan.